C5 2.0 HDI 165 Exclusive (2013)

Začel/a premza, September 03, 2019, 09:48:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Kaj pa economy mode, kaj velja stalna napetost, ko se vse izklopi?

andraž

Èe polniš telefon se economy mode ne bo vklopil. Pri vseh drugih zadevah pa zelo hitro. Sploh kakšne hladilne skrinje, bi se zelo hitro ugasnile.

gule

Citat od: andraž;259195Èe polniš telefon se economy mode ne bo vklopil. Pri vseh drugih zadevah pa zelo hitro. Sploh kakšne hladilne skrinje, bi se zelo hitro ugasnile.

Andrija jaz to zelo dobro vem, zato pišem, da je stalna napetost brez veze.

dexterboy

@NorthJ;
O, brawo, lepaaa ;)
Luškana stvarca, samo še na hrupu morajo kaj narediti. Ker tehle 90 dB res ni potiho, he he
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

bbenedicic

Citat od: DejanO;259136videti pa je kot original vgrajeno

Živjo,

je možno dobiti kak link iz Aliexpressa - sem že malo brskal za tem nosilcem, pa ne najdem nič pametnega?

premza

Citat od: bbenedicic;259235je možno dobiti kak link iz Aliexpressa - sem že malo brskal za tem nosilcem, pa ne najdem nič pametnega?

Nekaj takega...
https://www.aliexpress.com/item/4000187076540.html

Ampak brez rezanja (predelave predala pod radiem) tole ne gre v C5.

DejanO

imaš univerzalne ožje, tega je polno 17cm, 18,5 cm širine,...
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

premza

Na sliki je ta. Je pa najbrž treba ven sneti plastiko s predalčkom (pod radiem) in narediti en custom nosilec za tole. Širine in višine je dovolj. Globine pa dokler ne dam plastike ven, ne morem preverit.

DejanO

točno tako, ajde akcija in poročaj:emot112:
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: pecko01;259181Moj c5 III karavan ima stalno napetost v vtičnici v pritljažniku in v vtičnici v pepelniku za zadnjo vrsto, na zadnji strani sredinske konzole. Spredaj pa se prekine ob izklopu motorja.

Zanimivo, naš pa v konzoli zadaj ne. Torej ima samo v kufermu.

premza

Po dveh mesecih in slabih 3000km druženja je povprečna poraba zrasla na točno 5l (po računalniku). Ker so pri hiši trije avti in samo dva šoferja, se C5, ki je daleč največji, uporablja samo za daljše poti, zato najbrž poraba tako nizka.

Kaj je novega?
Navigacija dobila najnovejše karte.  
Dobil je gumijaste preproge (za zimo).
Zavesice so naročene s Kitajske in še niso prispele. Prav tako cup holder, katerega montaža bo letošnji zimski projekt.

Nikakor se čez poletje (zdaj je OK) nisem navadil na usnjene sedeže. Stalno sem preverjal, če ni mogoče vklopljeno gretje. Precej "toplejši" občutek kot na tekstilu.
Ima kdo kak predlog za prevleke. Seveda take po meri, da pašejo tipi-topi.  

Aja, rabil bom še prtljažnik za smuči. Samo osnovne prečke Thule pridejo 250€ :Hammer3: Limuzina nima sani pa rabiš adapterje, osnovne noge in prečke. Na Meganu, ki ima enak sistem, so bile originalne prečke 70€.

Zaenkrat brez vsakršnih težav. Na francoske fore se počasi navajam. Z nakupom vsak dan bolj zadovoljen. :BigThumbs:

Xandrej

premza

Citat od: Xandrej;259615Daj poslikaj leder zice. Thanks
...

Xandrej

premza

Citat od: Xandrej;259620To pa je daleč od leder zicov...
Ko sem v kratkih hlačah in kratki majici, je usnje ravno tam, kjer je gola koža. :Hammer3:
Pa tudi če sem oblečen, daje tole občutek "gretja".

Skratka, nisem nek usnje navdušenec :)