C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Lani poleti sem zrihtal nedelujočo tretjo štop luč. Kabel precvikan.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Romzi

ne. na štarterju imaš zacvikano žičko on je imel pa čisto drugo zadevo: precvikan kabel

DejanO

e, parking senzorji ne delajo
Zadnji desni notranji - plus v stiku!

Jutri malo pogledam, pa da vidimo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

branko1

Tudi mene zajebavajo park senzorji.
Rade volje se zapeljem do Ptuja da se mi to popravi.
Dejan, prosim za kontakt mehanika.

Čojko

To je hudič ja, mi pa vsi s trdimi vratovi (kdor ne hodi 2x tedensko k telovadbi).

DejanO

malo sem žice samo premigal, danes že delajo. Kako dolgo bo mir, javim.

zlikovski

Prideš zraven do senzorjev žic ali je treba kaj odstranit?

DejanO

Citat od: zlikovski;282942Prideš zraven do senzorjev žic ali je treba kaj odstranit?

nič, sami z roko spodaj pod odbijač.

zlikovski

Hvala.
Slučajno če mi kdaj pride prav :)

branko1

Jutri bo fajn toplo, pa bom probal malce premigati senzorje.

DejanO

Čojko

To pomeni, da so Kurenti dobro opravili svoje delo in da prihaja poletje :Hammer3:

DejanO

DejanO