C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

visar

Èojko, če gremo v detalje ni ravno tako.
nespoliran avto ima večji koificient trenja, to pa posledično večjo porabo in na koncu ko mu zmanjka konjev pelje počasneje ...  :Hammer3:

Brez heca, vse avtomobile kjer ocenjujejo porabo in končno hitrost dodobra spolirajo za dirkaške izkušnje pa celo prelepijo vse razpoke v avtu, kot je prednja havba, okviri vrat ...
______/\\______
______/\\______

DejanO

pranje saharskega peska iz karoserije, voskanje - collonite 845, zaščita črne plastike - auto magic dressing, nega usnja chemical guys.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Čojko

Pohvalno z dvema pripombama.

Še vinjete so za dol pobrat in na slikah manjka sonce :emot64:

DejanO

Citat od: Èojko;279046Pohvalno z dvema pripombama.

Še vinjete so za dol pobrat in na slikah manjka sonce :emot64:

ena lanska je, ostalo so CKS nalepke.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

DejanO

saniran prednji levi blatnik, nova zadnja D bočna šipa, steklo v boznikovem ogledalu, sopotnikovo vzratno ogledalo in novi chrom pokrovi na ogledalih.

Čojko

andraž

Po mojih izkušnjah je Primacy 3 sinonim za vrhunski oprijem tudi ob minimalno profila. Vrhunska guma v vseh pogledih.

Čojko

žabec

Citat od: andraž;280274Po mojih izkušnjah je Primacy 3 sinonim za vrhunski oprijem tudi ob minimalno profila. Vrhunska guma v vseh pogledih.

Se strinjam, ko sem menjal gume sem raje kupil premacy 3 kot 4, ker so imele boljše ocene, pa še originalno so bile gor montirane.
Samo ena boginja je prava !

CEPETKO

Moje primacy 3 so bile dot 2015 skuril sem jih do konca ostalo je 1 mm profila po 60.000 prevoženih km. Odličen oprijem neglede na stanje mokro ali suho. Tako se vozijo gume ne pa da menjujete vsaki dve leti  z kitajskimi  čing čong radirkami.
Citroen - kreative tehnoloži.

mirchi

Kak se te vozite tisti,ki pravite da primacy drži? Vecjega sranja od gume še nisem imel na avtu. Po 20 tkm so po robu zacele razpadat. Pa niso ble niti celo sezono gor. So jih zamenjale sailun.Ni neka bas guma,kar se pa odzivnosti tice in oprijema pa polula miselinko ko ferari ficeka. Dimenzija 245/45/17
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

DejanO

Citat od: Èojko;280239Kako pa ti kaj gume držijo v mokrem?

vozim samo po suhem

DejanO

avto iz rednega servisa 285.000 km, ker zdaj, ko se žena vozi kratke relacije, delamo mini servis na 15.000 ali 1 leto, prej 20.000 km.

olje motor in avt. menjalnik,
vsi filtri, prednji voznikov pas (lahlo nacufan spodaj), zajla in ročka za prednjo haubo.

mehanik Pero je opazil rahlo puščanje vodne pumpe, pa slab španar micro jermena, pa smo še menjali to in zobatega, če se že razdira.
Druga je vse v redu.
Èaka me še v kratkem eolys tekočina za FAP filter.