C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Prosurfer

A je potrebno preventivno oz. redno mazati z mastjo tudi sprednjega?

DejanO

Citat od: Prosurfer;271442A je potrebno preventivno oz. redno mazati z mastjo tudi sprednjega?

daj škodi nene
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: Prosurfer;271433A je ta regulator višine le zadaj ali pa tudi spredaj (ki je morda tudi potreben mazanja)?

EVO
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

premza

Kje za vraga je ta sprednji senzor?
Bi ga z veseljem namazal, če bi vedel kje je.

zlikovski

Jaz sem tudi iskal prednji senzor, ga tudi nisem našel, pa gledal, če je kje kako kablovje, da bi prišel do njega.
Èe kdo uspe, naj poslika kako priti do njega.

DejanO

Citat od: DejanO;271152servis 250.000 (vse našteto skupaj 200€) danes narejen pri Mehaniku Perotu:
4x purflux filtri, olje menjalnik 4l aisin atf 6+, olje motor total ineo ecs 5w-30,  menjan zadnji sensor višine, ostalo vse ok, edino rositi sta začela prednja hidravlična amortizerja.

Tako, da ju v kratkem zamenjam.

od danes dalje nova prednja amortizerja, stara, še prva že pošteno rosila.

Čojko

Koliko je dela s tem in kdo ti je delal? In koliko to stane?

DejanO

ne vem, mislim da je to 630€ na uradnem servisu, Pero mi je to zrihtal ljubiteljsko.

Lorencing

Jeps, lepo izgleda, jaz sem tudi ciljal na karavana, ampak je usoda hotela limuzino.
Kar se displeja tiče je pa tako, da ga z leti vročina in mraz kar dobro pohabita, pri meni je enako, pač so ga montirali tam kjer ga sonce lahko dobro speče.

KAko je s stikali za sprednja okna, te hecajo? Ko hočeš zapret, včasih odpira?

DejanO

displey mali bo kmalu na voljo, ko kolegu montiramo navigacijo,

ne stikala ne hecajo, ob nakupu sem jih preventivno razdrl in temeljito očistil.

DejanO

pred časom crknila osvetlitev,  od včeraj spet sveti.
Odstranil staro in nalotal novo žarnico v stikalu.

north

Je normalno da 2ka bolj svetlo sveti?
Citroën - Creative Technology

DejanO

Citat od: north;275092Je normalno da 2ka bolj svetlo sveti?

ne, s telefonom je pod kotom ponoči slikano, vse sveti isto

g0gY

Zdravo,
Da ne bom nove teme odpiral....
Mal sem gledal po French Car Forumu pa nisem našel nekaj pametnega (al pa ne znam iskat)

Ali lahko prednje luči xenon z bunkami (2010 letnik) zamenjam za 2011+ xenon z led drl jem brez kakšnih večjih posegov?

Luči imam poškodovane in bi šlo na zavarovalnico sedaj me samo zanima kaj se lahko menim tam :)

DejanO

Citat od: g0gY;275622Zdravo,
Da ne bom nove teme odpiral....
Mal sem gledal po French Car Forumu pa nisem našel nekaj pametnega (al pa ne znam iskat)

Ali lahko prednje luči xenon z bunkami (2010 letnik) zamenjam za 2011+ xenon z led drl jem brez kakšnih večjih posegov?

Luči imam poškodovane in bi šlo na zavarovalnico sedaj me samo zanima kaj se lahko menim tam :)

najbolje vprašati Jerovška ali podoben servis, kako je s konektorji - namreč te luči nimajo več pozicijskih luči, tistega krogca ki sveti zraven xenonk.

lp