C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

no evo, torej nič posebnega. Zanimivo. Hvala za info.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Čojko

sulicar

To meni vsake tolko časa tudi utripa.... Preneha ponavadi, ko stojim pred semaforjem in zavija Oz. Ko se vklopijo luči za ovinek 😜😂

gule

DejanO

Citat od: gule;270851Ročice kmalu hin.

kaj te tudi crkujejo?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

ambientna dolga led luč, ki pride pred sopotnikovo armaturo, je strokovno (Xandrej) prilagojena za vgradnjo.

DejanO

prej je bilo tako, samo vgradnja brez podrte sredinske konzole ne gre.

DejanO

ima kateri hobi električar idejo od kje oz. od česa naj vzamem štrom, sem mislil vzeti iz stikala za vse 4 smerokaze, ki se večer ob kratkih luči osvetli.

DejanO

iz tega bi vlekel el. do lučke -  stikalo za vse 4 smernike, ki se ob prižganih lučeh osvetli ali pa iz radia.

Sebek

Kako močna pa je luč?
Jaz bi vzel tukaj signal, s katerim bi krmilil rele. Glavno napajanje pa potem vzameš nekje pri varovalkah, kjer imaš stalni plus in to pelješ preko releja. Tako ne bo nevarnosti da ti skuri varovalko za osvetlitev.

zlomjo

Kakšna je pa kataloška številka te lučke?

DejanO

Citat od: Sebek;270896Kako močna pa je luč?
Jaz bi vzel tukaj signal, s katerim bi krmilil rele. Glavno napajanje pa potem vzameš nekje pri varovalkah, kjer imaš stalni plus in to pelješ preko releja. Tako ne bo nevarnosti da ti skuri varovalko za osvetlitev.

1 mini led žarnica, ki sveti v prosojni plastični tunel

DejanO

Citat od: zlomjo;270897Kakšna je pa kataloška številka te lučke?

6362W5

bbenedicic

Pozdravljen, Dejan,

imam C5 letnik 2014 z avtomatikom (120kW), hidravličar. Mislim dati zamenjati olje v menjalniku. Uporabil bi isto olje kot ti: AISIN ATF 6+ JWS3324, po mojem imava oba Euro5.
Kaj je potrebno še menjati - neka tesnila? Imaš kakšno oznako?
Namreč, ne bom šel na uraden servis, tam je olje predrago (čez 100€ na 2l). Lexio pa imam - za reset števca avtomatika.

Hvala,

LP Boris

zlikovski

Postopek je enak:
https://www.youtube.com/watch?v=afWUVwxwwaM

Jaz sem malo gumico (tesnilo) ''level meter'' vzel iz enega seta kjer imam polno različnih dimenzij, drugo aluminijasto nisem menjal, zgornjo za dolivanje pa tudi nisem menjal, ni potrebe.