C5 III 2010 Tourer aut. 165 exclusive

Začel/a DejanO, Julij 25, 2019, 10:45:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

premza

Citat od: zlikovski;269984jaz ta vzvod vsako leto spomladi in v jeseni lepo podnažem v zglobu. Èe se to nedela, v zglobu zarusta in se nemore premikat, in potem poči.

Enako. Predlagam ketensprej za športne motorje.se enostavno pošprica, potem pa se strdi v tako kompaktno mast. Stane pa 10€ in se dobi v vsaki moto trgovini.

Čojko

DejanO

hvala za informacije, opozorim mehanika, ko bo montiral nove dele.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: premza;269985Enako. Predlagam ketensprej za športne motorje.se enostavno pošprica, potem pa se strdi v tako kompaktno mast. Stane pa 10€ in se dobi v vsaki moto trgovini.

bom šel iskat
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

palčka pride 6€, nosilec 152€. Jutri dobimo.

premza

Citat od: DejanO;269997bom šel iskat

Jaz uporabljam tole (sicer verzijo 1)... https://www.louis.de/artikel/s100-weisses-kettenspray-2-0/10038327

Uporabljam za vse. Premikajoče zglobe na kolesu, motorju, avtu, za verige, pante...
Edino ne špricat s tem kakih pantov notranjih vrat, ker zadeva smrdi. In smrdi tedne. Vsaj prva verzija je.

DejanO

zdaj bo spet 10 let mir, bo mehanik našprical ima neko wurth zadevo.

premza

A mogoče veš (oz. vprašaš mehanika), če je podobna zadeva tudi spredaj (enako izpostavljena) in kje je skrita.

Čojko

Citat od: DejanO;270077bo mehanik našprical ima neko wurth zadevo.

To je dobra stvar, se obdrži gor.

DejanO

C5 ponovno na nogah, cena posega 160€.
novo ohišje, mala štangica in delo, iz Poljske v enem  dnevu.

DejanO

tak je visok kot prej. Bom dal ob priliki še višino preverit.

zlikovski

Čojko

Ja in delo za samo 2 EUR, pa avtovleka zastonj. Res izjemno.

Xandrej

Valjda je avtovleka zastonj saj imas zavarovano. Pri savi je to noter imas 3 vleke v enem letu. Govoril je za pono ceno pa kaki popust pa je...

DejanO

Citat od: Èojko;270107Ja in delo za samo 2 EUR, pa avtovleka zastonj. Res izjemno.

dal mi je rabat na nosilec, dela pravi ni bilo veliko. Vleka je zastojn, imam tudi amzs tujina, koristil pa sem asistenco iz Generalijeve police.

Še senzor si naj najdem, ta je tudi pri zglobu poln rje.