VICI in ŠALE

Začel/a Gox, Februar 08, 2007, 12:59:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Citat od: Xandrej;141768Sami neki jugoviški...
....mladci tega sigurno ne razumejo,razen če jim ni to materinščina.............v šolah se ne uči več,alan ford je pa tudi v našem jeziku...

dexterboy

Alan Ford... jeah, baby!
Ali SPLOH obstaja boljši strip?
Kaj pa "Duško DuguUško" crtič?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Xandrej

Citat od: alesz;141776....mladci tega sigurno ne razumejo,razen če jim ni to materinščina.............v šolah se ne uči več,alan ford je pa tudi v našem jeziku...

Prijatelj razumemo razumemo saj hodimo na morje imeli smo v šoli kako pa je z mladino pa nimam pojma...

Mike666

Preslabo razumijete vi ovo. ;)
slovenskih vicev tak nemoreš povedat ker itak kaj je do zdaj bilo smešno je resnica. Raje berem  take vice kot "slovenske"!!!
;)

Zeko124

Učiteljica je naročila otrokom, naj nasljednji dan, prinese vsak 1 €vro, za lačne v Ruandi.

Vsi otroci so nasljednji dan prinesli po 1 €vro, razen Ivana.

• Ivan, zakaj nisi prinesel denarja?

• Moj oče je rekel, da tam ni lačnih, zato ni dal denarja.

• Dobro, nimam kaj... Ampak otroci, jutri naj vsak od vas prinese po 1 €vro za revne v Ruandi.

Vsi otroci so prinesli po 1 €vro, razen malega Ivana.

• Ivan, zakaj spet nisi prinesel denarja?

• Moj oče je rekel, da tam ni revnih.

• Eh, nimam kaj... Ampak otroci, jutri naj vsak prinese po 1 €vro, za SDS v Ruandi.

Nasljednji dan Ivanček prinese 3 €vre in jih da tovarišici.

• Ivan, kako to, da si sedaj prinesel denar in to celo 3 €vre?

• Moj oče je rekel, da, če imajo v Ruandi SDS, potem verjame, da so res lačni in revni:-))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vidobbb

Kaj reče blondinka ko se zbudi pod kravo?
Fantje,a ste še kar tukaj?

Zeko124

Kad joj se rodilo unuče svekrva priðe snahi i kaže:
- "Ne želim bit nepristojna, ali on uopæe ne liči na mog sina..."
Snaha na to podigne suknju i kaže:
- "Ja isto ne želim bit nepristojna, ali ovo je pička, ne kopirni aparat"
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Niti na en odgovor ni odgovoril napačno ... pa je vseeno dobil 0 točk.

frodo1

Lahko ti napišeš kakšnega slovenskega, ne bo nihče jezen,...:Sorry56fdg:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

garac

Vzamem čips, usedem se na fotelj in prižgem TV ... tam Janša.
Ugasnem TV, prižgem radio ...  tudi tam Janša.
Ugasnem radio, odprem časopis ... in ... tam spet Janša!
Sedaj se pa ne upam odpreti čipsa!!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Pričaju dvije curice iz 5. razreda.
-Isuse danas su mi narasle dlačice tamo dolje :$
A druga æe na to:
-I,jel ti smeta dok se jebeš?

www.keramika-genorio.si

Jagoda

... Menda možakar sedi na verandi s pušo in čaka! Haha

PS: Avto je stojadina
Dober je za kogar je ...

Tiki

V nekem manjšem mestu je živel par, ki je proslavljal 30. obletnico poroke. Daleč naokoli sta bila znana, da se v 30. letih niti enkrat nista sprla. Novinarji in TV ekipe so prihajli z različnih strani, da bi preverili v čem je skrivnost tako uspešnega zakona.
Novinar je vprašal: »Gospod...to dejstvo, da se 30.let nista nikoli sprla je neverjetno...kako vam je uspelo....povejte, v čem je skrivnost?«
On pa je odgovoril: »Vse se je pričelo na poročnem potovanju...uživala sva v najrazličnejših aktivnostih...in nekega dne sva se odločila za jahanje konj. Vzela sva vsak svojega konja. Moj konj je bil umirjen, tisti, ki ga je jahala žena pa povsem nor...Že po nekaj minutah jo je vrgel s sebe, da je poletela na glavo. Ona pa ga je samo potrepljala po hrbtu in mu umirjeno in tiho rekla...«To ti je prvič!« Znova se je povzpela nanj in nadaljevala z jahanjem. Pa ni bilo dolgo, ko jo je konj spet vrgel s sebe. Pa je spet le vstala, ga potrepljala po hrbtu in mirno rekla: »To ti je drugič!« Jaz sem jo samo opazoval in se nisem mogel načuditi njeni mirnosti...Ko pa jo je konj še tretjič vrgel s sebe, je mirno vstala, izza pasu izvlekla pištolo in na mestu ustrelila konja!!!
Prepaden sem zavpil – Ali si ti normalna, trapa!!! Ubila si ubogo žival!!! Ona pa me je samo mirno pogledala in z nežnim glasom rekla: »To ti je prvič!«

To je to....od takrat sva živela srečno do danes, brez enega samega prepira....
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

MATEJ2

Ludvik in Francelj v domu za ostarele:

Ludvik: Ajga Francelj, a se je teb u žulenju zgodil kej zares čudnga?
Francelj: Ajga pa se mi je res, enkrat sem ulovil zlato ribico.
Ludvik: A ti je ponudla tri želje?
Francelj: Ne ponudla mi je: Al češ met do konca žuljenja trdega korenjaka al pa,  da na stara lejta spomin zgubiš.
Ludvik: Ajga Francelj, kaj si se pol odloču?
Francelj: Ajga, zdej s' me pa dubu, a veš da se ne zrajtam.
=)

Lovro

Še ena taka:

Ujame možakar zlato ribico, ki mu ponudi, da mu izpolni eno željo, če jo izpusti.
Pa se brani možakar, da ima vse: družino, hišo, avto, gliser, denar,... in da res nič ne rabi.

Ker ribica vztraja s ponudbo, se možakar na koncu le odloči, naj mu izpolni željo: "da bi z ženo vedno hkrati doživela orgazem".

"Urejeno", reče ribica in možakar jo izpusti...

Ko se možakar kasneje sam pelje iz ribičije domov, pa mu ene trikrat "pride" že v avtu med vožnjo domov...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)