Kje kupiti Lexio?

Začel/a Jelly, Marec 09, 2019, 03:22:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jelly

Imam v planu kupit lexio pa me zanima kje ste jo kupili in ce je tale z ebay-a ok

Aja imam pa c5 mk2 v prihodnje mk3

Link ebay

alan30

Jaz sem jo nabavil na aliexpress, deluje brez težav.
[SIGPIC][/SIGPIC]

c5 exclusive

Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

alesz

Citatkje ste jo kupili in ce je tale z ebay-a ok
.....vse ta zadeve so kitajske in ilegalne.Ne moreš vedeti kaj dobiš,dokler nimaš v rokah in pogledaš v notranjosti katere zadeve imaš katere pa ne,načeloma pa vse delujejo.V bistvu je "extra new" letnik 2012 in potem bolj ali manj uspešno nadgrajen....

alesz

Citat1x Lexia 3 Citroen Peugeot Diagnosegerät PP2000 mit dem 30 Pin Adapterkabel Baujahr 1997 -2012

OBD2 Gerät mit Verlängerungskabel

lang 9-polige USB-Kabel

kurzes 9-polige USB-Kabel

OBD2 Kabel

16pin Kabel für den Clip

30pin Adapterkabel (für ältere Fahrzeuge)

Kot jaz vidim ni softvera....že res.da ga lahko snameš marsikje na netu,ampak ...a ti bo ratal,oziroma obvladaš..?

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20190309113328&SearchText=lexia+3+full+chip

Jelly

Citat od: alesz;253306Kot jaz vidim ni softvera....že res.da ga lahko snameš marsikje na netu,ampak ...a ti bo ratal,oziroma obvladaš..?

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20190309113328&SearchText=lexia+3+full+chip

Hvala za opozorilo da je brez softwara

Z racunalnikom ni problema samo se izogibam posiljanja iz kitajske ker mi tukaj kjer zivim (Danska) takoj prbijejo carino pa stroske

DejanO

Kaj so to zraven pri Kitajcih neki čipi?

Da pošljejo kable in DVD za prenosnik mi je jasno, ža čipe pa ne.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Jelly

Citat od: DejanO;253312Kaj so to zraven pri Kitajcih neki čipi?

Da pošljejo kable in DVD za prenosnik mi je jasno, ža čipe pa ne.

Tud meni to ni jasno

alesz

Tile so menda ravno še v EU,moraš biti previden in pri vsakem izdelku kontrolirati iz katerega skladišča odpošiljajo......................

CitatDa pošljejo kable in DVD za prenosnik mi je jasno, ža čipe pa ne.
Plošče,izdelki se razlikujejo,cenejši imajo manj elementov,v principu prve kopije naj bi bile enake originalu,poznejše kopije od kopij pa so poenostavljene......baje pa, da vse delujejo,samo počasneje.....

Štromar Miki

Jaz jih imam dve. Ena je še zapakirana in testirana. Obe imajo nec releje in 7 optokoplerjev. Cenejša jih ima samo dva. Cena z ddv in carno je bila 80€ po kosu. Sem jih pa nabavil 2018. Imam jih pa dve ker ena ni delala pa sem jo reklamiral in poslal nazaj, ter kupil drugo. Po dveh mesecih mi je poslal drugo in še vedno dela BP.

zlikovski

ima kdo SW verzijo 8.55 tazadnjo?

Štromar Miki

Citat od: zlikovski;259843ima kdo SW verzijo 8.55 tazadnjo?

Mam ver. V7.83 uporabljam pa V7.62
Si kdaj menjal modul sovoznikovih vrat. Ko sem ga zamenjal se mi vozilo samo zaklene ko odprem sovoznikova vrata. Lexia pa sporoča da modul deluje. Nisem pa zasledil kje se ga lahko nastavi.

zlomjo

zlikovski

@Štromar Miki, nebi vedel, kaj te to zajebava!