Kje kupiti Lexio?

Začel/a Jelly, Marec 09, 2019, 03:22:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

braby

Citat od: Prosurfer;261750Na naši srednji šoli (po vseh primerljivih podatkih je med top 2 v SLO - pa ne da bi se hvalil) je veljalo, da že če nisi za nič drugega, se pač vpišeš na pravo ali ekonomijo...in se s tem ni bilo za hvaliti. :)

Si na drugo hodil?

Prosurfer

Citat od: braby;261797Si na drugo hodil?

Ja. V mojem usmerjenem času se ji je sicer reklo SNŠ Miloša Zidanška, ampak geni so (bili) isti (legendarni ravnatelj pa tudi). :).

braby

:BigThumbs:

Malo pred mojim časom torej...

Prosurfer

mcmare

Jaz sem lexio kupil na aliexpres, link eno stran nazaj.

XP-je sem pa inštaliral na VirtualBox, sam imam namreč Win 10 64 bit. Verjetno bi delalo tudi na ostalih windowsih, samo da so 32 bitni.

Je pa res, da imam 5 let star leptop, pa še virtualizacija in dela stvar bolj počasi.

zlikovski

Nove verzije Lexie od 8.55 bi naj delovala tudi na 64 bit.

alesz

Meni ni,tako da smo pri menjavi na 32 zaj... kodo in še vedno nimam porihtano.....................

zlikovski

To imaš skoraj najnovejšo, se da kje to prenest?

Bi naložil sliko diska ISO fajl gor na mega, da bi si lahko prenesli?

CEPETKO

Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

CEPETKO

:breaking_pc: Iščem kandidata za instalacijo lexie običajna verzija torej ne virtualna čim novejša brez DONFENGA IN OPLA tam nekje 9.42 ali višje brez omenjenega balasta obvezno 32 bitna verzija. Storitev se plača.
Citroen - kreative tehnoloži.

Jelly

Citat od: CEPETKO;278578:breaking_pc: Iščem kandidata za instalacijo lexie običajna verzija torej ne virtualna čim novejša brez DONFENGA IN OPLA tam nekje 9.42 ali višje brez omenjenega balasta obvezno 32 bitna verzija. Storitev se plača.

Jst mam nastiman preko VMware workstation, kjer namestis virtualno winXP

Je pa res da imam verzijo pred 2007 modeli