Kje kupiti Lexio?

Začel/a Jelly, Marec 09, 2019, 03:22:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Štromar Miki

premza

Citat od: Štromar Miki;260656Jaz sem vzel tip 2.
Hvala. Predvidevam da dela OK.

Èe razumem prav rabiš potem še en PC z Windows XP, da software gor namestiš, ker na Win7 in novejših ne dela.

Kaj pa light verzije, niso OK. Kaka je sploh razlika?

zlomjo

premza

Kaj je fora teh light verzij, ki imajo namesto 7 samo 2 optocouplerja in so znatno cenejše (cca. 30€ namesto 50€).

premza

Kaj vse ste postorili z Lexio?

zlomjo

Parim starejšim avtom sem vgradil tempomat, vgradil originalne radie, ugotovil kateri parksenzor je bilo potrebno zamenjati, svakinji odklopil ventilčke, delal prisilne regeneracije, ko se je dpf zamašil, v glavnem pa brišem napake.

premza

Citat od: zlomjo;260873Parim starejšim avtom sem vgradil tempomat, vgradil originalne radie, ugotovil kateri parksenzor je bilo potrebno zamenjati, svakinji odklopil ventilčke, delal prisilne regeneracije, ko se je dpf zamašil, v glavnem pa brišem napake.
Je odklopit in predvsem nazaj priklopit kontrolo tlaka v gumah preprosto, ali se lahko kaj zaplete?

Pa drugače, je brkljat po nastavitvah "trotl zihr", ali gre lahko tudi kaj narobe.

Razmišljam o nakupu, pa ne vem, če si upam.

alesz

CitatPa drugače, je brkljat po nastavitvah "trotl zihr", ali gre lahko tudi kaj narobe.
.....če bi bilo trotlziher bi ti že citroen omogoæil, da bi to delal kar z pametnim telefonom in bi bilo zraven avta play in plug.......

andraž

Ne razumem zakaj bi nekdo, ki ni mehanik in ne razume popolnoma kako avto deluje, imel Lexio. Kaj imaš od tega?

premza

Citat od: andraž;260893Ne razumem zakaj bi nekdo, ki ni mehanik in ne razume popolnoma kako avto deluje, imel Lexio. Kaj imaš od tega?

Jeseni bi odklopil ventilčke in izključil zlaganje ogledal, spimladi bi vklopil nazaj. Zaenkrat nimam drugih idej (sploh ne vem, kaj vse se da).

Stane pa na AlliExpressu 50€ s poštnino vred. Mogoče bo na črni petek še kak evro ceneje.
.

Xandrej

Se enkrat upam da bos tokrat prebral. Zakaj izklop ogledal? Se nobenemu se ni nic odlomilo...

MSrougeZX

10 let so se zapirala na C2 brez enega problema...tudi pri -25. Tudi ob največjem mrazu, žledu...Tudi jaz ne razumem čemu bi to pozimi izklapljal.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

premza

Mogoče imam samo jaz smolo.
Odkar sem se 20km peljal z odprto šipo pri -5'C, s strahom gledam na te električne igrače.
Ogledalo (ne na C5) pa se mi je tudi že "trajno" zložilo. Brez pa je avto praktično nevozen.

andraž

Ogledala res delujejo brez težav. Èe so zamrznjena se ne bodo odprla. Počistiš led in vsd spet deluje.