C5 Aircross prvi vtisi

Začel/a Gox, Februar 03, 2019, 09:10:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

NOVI C5 AIRCORSS

EM VOZIL IN MI JE VŠEÈ
14 (24.6%)
EM VOZIL IN MI NI VŠEÈ
2 (3.5%)
ISEM VOZIL, A MI JE VŠEÈ
18 (31.6%)
ISEM VOZIL, MI NI VŠEÈ
1 (1.8%)
AJE BI KUPIL P3008
2 (3.5%)
AJE BI KUPIL ŠKODO KODIAQ
1 (1.8%)
E MARAM VOZIL TIPA SUV
13 (22.8%)
E NE ZANIMA, DRUGO
6 (10.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 52

tomaz555

Garač, ko se bom pojavil z Bx-om na dvorišču, verjetno ne bodo imeli testnega na razpolago. Mi boja rabljeno Xsaro ponudili za test.

garac

Haha se bos na netu prijavil, da ne vidijo s kaksno kanto prides. Ja res niso navduseni, če se jim že v naprej zdi, da ga ne boš kupil...o avtu mi niso imeli povedati praktično nič,  nimajo ne cenika, ne prospekta, poisči si na netu... hvala za tak odnos
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

na Gorenjskem potem nimate sreče s serviserji, ker šparajo. Jaz sem v Mb vse dobil, še katalog dodatne opreme. Za arhivo seveda.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

antasi

Kot je rekel Dejan, avto se kupuje na štajerskem,
p.s. pozdravlja te Peter iz Mb iz Kosa. Sem pokazal tvoj mail o njemu njegovi šefici. Mogoče bo stimulacija:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

s serviserji ni problema, no vsaj z nekaterimi, prodajalci pa po starem
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

gero

Pa da ga še jes malo pokomentiram..  Zven zgleda solidno , nič posebnega. Ni limuzina, ni karavan , ni terenc, neki bol za kazat okol , bol za prepotentneže ki ne vejo ka bi radi z gnarjem ki ga niso zaslužli z delom. Važno da so sosedje fouš. Prtlažnika ni kej dost videt , za dopust bo treba robo na streho dajat (ku včasih Polaki s pejčkom ). Za kej dat v prtlažnik je treba visoko vzdignt, spet bo križ trpel, znoter zgleda kr vredi , volanski obroč je pa videt v redi za prjet, pa zici komot. Dobro je tut da ma odzad tri zice. Sam neki pa fejst pogrešam. Jes rad poslušam muziko , pa nism nikjer našo kam bi lahko ploščo ftakno da bi špilalo. Mrbit nism dobro vido. Pa hudič bo ko bo treba v mesti parkirat, je kr velki avto.   Hecno bo tut videt čez kako leto ko se bo kdo pohvalo : jes mam pa nov avto. Pa pogledaš, pa vidiš že malo ponucane gume, pa podrsano felgo, pa...pa na števci je že 15000 km, pol se pa zgovarjajo da je bil avto testni. Ja butl , starga si kupo ne novga , ka se pa hvališ. Pa za testne tak vela da stranke z njimi delajo ku svinja z mehom.. Nobedn neč ne merka.. V glavnem avto zgleda v redi ampak neč posebnga pa neč dost uporabnga ( no,plac med prednimi zici za piksne pire je fejst uporabn) Ni za dirkat (previsok), ni za nalagat (premal kuferam) , ni za teren (pač ni terenc) . Jebiga , to je za bol za šminkerje.. Je pa treba probat kako se na cesti obnese..

gero

aja, pozabo sem na porabo , komi čakam da se bo kdo pohvalo kako  ta avto pije 5 litrov na sto ...ludje pozablajo da če maš velki pa teški  voz pa da fejst gre pa da ma velko konjev, te konje je treba nafujtrat..ni druge..

bondzoli

#gero Kak pa ti mleješ! Èe ga ti ne zaslužiš s svojim delom, misliš da drugi ne morejo. Ta post je kr neki, sam da nisi bil tiho.

andraž

Danes na morju piha burja, pa so misli razpihane...

gero

bondzoli , reč kar češ ampak ta avto ni noben presežek, neč kej ekstra ,  pač še ena moderna kibla...glede dela pa..sm mel velik strank s podobnimi avti , pa fejst malo je blo takih ku so take avte zaslužli , da ne rečem kako se taki obnašajo ,večinoma sami prepotentneži , ..  sicer pa , vsak si svoje misli...

bondzoli

gero, sicer ne vem kako bi naj potem izgledal avto za tebe, da bo kaj ekstra ..., je pa žalostno, da šteješ avto za 25k EUR, kot neko razkazovanje luksuza in statusa ... Meni se avto za tak denar zdi dober in v tem razredu glede na celoten paket gotovo eden boljših nakupov. Ne vem od kje takšen negativen naboj do ljudi, samo zaradi ne pretirano dragega avtomobila. Jaz nisem tip, ki bi bil zato, da naj sosedu krava crkne, sem zato, da jih ima čim več, ker potem bom tudi sam imel lažje več in vsi bom imeli več. Kakorkoli meni se zdi avto na cesti pojava, tehnika je prava, oprema nadpovprečna, moti me morda par centimetrov manjka prostora na zadnjih sedežih za kolena in pokončni nasloni zadaj, prtljažnik je za velikost avta ogromen, glede na drsno zadnjo klop bi bil lahko komot manjši, na račun več prostora zadaj, večino časa je vsaj pri meni ta prostor prazen ....

antasi

Današnji čas so pač moderni športni terenci, kot je novi C5 air..in dobro da ima Citroen končno en tak model.
Le-ti po prodaji prednjačijo, medtem ko so včasih popularni karavani sedaj čisto out, še celo enoprostorci so v zatonu?? Ne vem, kakšna logika je to, ampak to so dejstva, kaj se prodaja in kaj ne.
Športni terenec oz SUV, kaj je to. Športni ni, terenec pa tudi ne..
Edino poraba je večja zaradi večjega upora in oddaljenosti od tal, vzdrževanje je dražje, predvsem zaradi velikih gum, kaj je potem tu zanimivo, razen oblike?
Mogoče višje sedenje. Ampak ekologija in to in take je skrajno čudno,
po eni strani bi morali šparat, ločevat odpadke, ponovna uporaba itd, v avto industriji se grejo neko ekologijo, hkrati pa podpirajo prodajo takih neekoloških vozil???
Pa da nebo kdo mislil, da mi C5 air... ni všeč, čeprav. če bi imel že SUV, bi imel najrajši Wranglerja tastarega.
In glede na cene drugih znamk ta avto nikakor ni drag, ampak je problem v naših dohodkih..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Koji pimpej se obremenjujete s tem kdo ima pa kdo nima pa kaj bo s tem? Pac je moderno ljudje kupujejo in to je vse kaj proizvajalce zanima... Očitno pa je velik procent ljudi fuknjenih da kupuje take avte. Vsakemu svoje... pa nima za to pa nima za onm pa kaj je to vaš problem boste komu kaj zraven dali? Je vam kdo od teh kake gume kupil ker so vaše cenejše ali kako?

Zdaj pa že malo fejst pretiravate...

garac

Mene boli urac kdo si bo to kupil...se.mi zdi pa neumno, da se recimo ukinjajo enoprostorci ala c3 pic ki bi ga marsikdo od.starejsih obcanov ali mladih druzin kupil.
[SIGPIC][/SIGPIC]