C5 Aircross prvi vtisi

Začel/a Gox, Februar 03, 2019, 09:10:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

NOVI C5 AIRCORSS

EM VOZIL IN MI JE VŠEÈ
14 (24.6%)
EM VOZIL IN MI NI VŠEÈ
2 (3.5%)
ISEM VOZIL, A MI JE VŠEÈ
18 (31.6%)
ISEM VOZIL, MI NI VŠEÈ
1 (1.8%)
AJE BI KUPIL P3008
2 (3.5%)
AJE BI KUPIL ŠKODO KODIAQ
1 (1.8%)
E MARAM VOZIL TIPA SUV
13 (22.8%)
E NE ZANIMA, DRUGO
6 (10.5%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 52

gule

To kar je prikazano v tistem videu o Daciji, ve vsak vaški klepar. Isto je tudi pri drugih znamkah...zato, se pa na takšnih delovnim mestih prepovedujejo telefoni...

gero

Gule , da vidiš kako so štelal vrata na stoenkah in Yugotih.... he,he,  sploh niso štelal , jebalo se jim je če se vrata zapirajo al pa ne, so na silo zaprli in zaklenli , avto prodal , kupec pa naj se jebe sam. Kakva plata takva vrata...

antasi

kako pa roboti v ostalih, tudi citroenovih tovarnah štelajo vrate,
ker kolikor vem, je dacia v romuniji še edina tovarna kjer ni robotov?
imajo tudi roboti kladivo?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Počakajmo, da kakšen nezadovoljnež(beri emigrant) objavi video iz Novega Mesta, tako kot je tisti za Poljske krave...he-he.

Ja bilo je kupiš novega Jugeca, pa ne moreš spustiti stekla. Daš tapacirung dol, notri pa štilo od metle namesto mehanizma stekla. Pa papir...kakva plata, takva vrata...he-he

garac

A je kdo od vas kdaj videl zaposlene v citroenovem obratu? Sam sem jih gledal le, ko so hodili na kosilo oz po dvorišču pred obratom... a mislite, da doktorji znanosti delajo v proizvodnji?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

V Citroenu sigurno. Magistri in doktorji znanosti. Bele halje.

gule

Tista Dacia stane 17.500 KM. Za ta denar, odličen prevoz.

gero

Gule,to je 20 do 25 delavskih plač... Za deset jurjev pa dobiš že dobrega rabljenega terenca..

Xandrej

gero

Men se zdi da Dacia stane okoli deset jurjev..Mogoče s kako bogato opremo okol  14, več pa mislim da ne... Al se motim ?

sušo

KonvertibilnihMaraka...

1KM=0.5eur

gule

Citat od: gero;252953Gule,to je 20 do 25 delavskih plač... Za deset jurjev pa dobiš že dobrega rabljenega terenca..

Ne bo povsem tako. Namreč tu pri nas že dolgo noben delavec ne dela za manj kot 500 eur. Voznika za kombi v domačem prometu ne dobiš za 700 eur.

Rabljeni terenec za 10 tisoč...nima garancije 5 let. :BigThumbs:

antasi

Utimater. Mate kej prostih delovnih mest:Hammer3:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

alesz

CitatUtimater. Mate kej prostih delovnih mest
...avti napol zastonj,plače na EU nivoju pa DDV 17%,a,je to potem zmagovalna kombinacija..?

Xandrej

Dacia Duster z ročnim menjalnikom, halogenkami ter z 4x4 prideš na 20 K Evrov... Ne vem no to se meni še zdaječ ne zdi poceni...

https://www.dacia.si/vozila/nasa-ponudba/duster/konfigurator.html#summary/A6NuXpWP18vg

Ni več možna z avtomatikom...