Citroen Cactus

Začel/a garac, September 03, 2007, 09:30:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

drugmirko

Citat od: ModelJT;176853No jutri bomo pa lahko videli ta kaktus v serijski obliki.

eh, pa kaj še.... jutri je že danes, sicer so ble pa slike itak že včeraj  :D :P

evo... čeprav nekako iz dna duše sovražim te SUV neumnosti mu izrekam en velik LAJK :)!
za razliko od ostalih "wanabee terencev" in podobne pozerske "mestne svojati" mi je tale nekako... simpatično "na baš me briga"!

me prav nič ne moti, da se mu šajbe zadnjih vrat ne dajo spustit, da ma nenastavljivo višino varnostnih pasov (in kar bo še takega).... sem pa ziher, da bo hudega jamranja glih okrog tega....
tisto kar ME malo skrbi so one "tri magične črke" na spodnjem delu centralne konzole in njim "pripadajoče šaflice" za volanskim obročem.... razen če nimajo še kakšnega presenečenja to običajno pomeni tisto njihovo "robotizirano napast" od menjalnika in v tem primeru mu jaz ne bom prišu blizu.... no, mogoče če bo mel HibridAir.... če bi mel pa recimo tistega novega 130 konjskega tricilindra, ročnega 6-brzinskega manualca in res vsaj približno "essentielle" ceno.... pol paaaaa :)))

tako, slike mate prpete, pa da vidimo kaj si kdo misli...;)

gule

Èe bo takšen avto, res mogoče dobiti za 7 jurjov, je ok... Potem je še upanja za mene in nove Citroene...drugače sem obsojen na rabljene.

garac

7 bo čez leto dve, sicer pa mi na slikah deluje simpatično
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Zunanjost mi niti pod razno ni vsec, notranjost, vsaj v tej polni opremi, je se sprejemljiva. Je pac drugacen.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

pubi2cv

Odštekan avtek...definitivno pravi Citro:BigThumbs:

Gox

Zanimiv, tisti rumeno črn mi deluje kot neko "servisno vozilo" :)

Pa spredaj ni razmaka med sedeži.

Jogador

Meni je zunanjost svetovna, čisto drugačen od vsega, kar je na cesti, tak razgiban in samosvoj.
Èe bo cena res tako ugodna, bom počakal na testnega rabljenega =)

Edino avtomatik/robotek se mi ne dopade preveč, samo to pač preživiš...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

StefZ

Meni se dopade notranjost - sploh prvi sedeži (klop) ima tak retro pridih.

Se pa vidi, da so slike študije, ker so sami lepi, dragi materiali v kabini. Realnost bo verjetno (sploh če bo res tako poceni) verjetno precej bolj plastična :Hammer3:

Počakajmo prave slike.

ModelJT

Z zadnjimi šipami so prišli tako daleč, da se lahko zdaj malo ven porinejo kot na kakem kangooju ipd. Za menjalnik sem pa prepričan da bo na voljo tudi ročni. Je pa zelo zanimiv tale kaktus tako zunaj kot znotraj. Tak minimalističen je notri. Dva zaslona pa par gumbov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Meni je zelo podoben C3 picassu, ki pa mi je en najgrših Citrioenov.

DejanO

odličen v vseh pogledih - bravo!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

MSrougeZX

Bo treba v živo videt...kdaj je predviden datum prihoda v salone v slo?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Lovro

Danes smo petega...

A ni kao danes predstavitveni dan za Cactusa?

Na spletni strani Citroen SLO pa nič... :(
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

rsm23

ModelJT

Ja danes je uradno, samo itak citroenu zadnje čase vsakič "uidejo" slike kak dan prej haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]