White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

Kje naj jaz dobim za svojega sedalni del (alcantara) novo originalno da bi dal zašit? Od vseh citroenov je ax allure imel najboljše sedeže izredno so bili trpežni. Še sedaj uporabljam sedalni del od spredaj pri servisu petke prav tako zadnjo celotno klop ko ležim pod avtom z nadstandardnim udobjem na njej.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

Za C5mk1 imam jaz en komplet sedežev (predna sedeža in zadnjo klop z naslonjalom) alcantara, voznikov je dotrajan, ostali so dobri. elektronika na sedežih deluje.
Èe koga zanima podarim.

Vlado333

Ko smo pri skaju in pravem usnju. V 508 ki imam napa usnje, pa je poleti, da oprostite na moji francoščini, navadno sranje. Potim se kot konj, pa klima dela odlično in še 4 področna je, tako da tudi zadaj močno ohlaja avto, pa nič ne pomaga. Tako da razumem soforumaša premza, ki razmišlja o prevlekah.

CEPETKO

Zlikovski bi se dalo videt sliko sopotnikovega sedeža?
Citroen - kreative tehnoloži.

Xandrej

Jaz bi pa rekel, da je klima švoh. Za C5 pravi v testu da je klima prešvoh. Pri vseh 3 švabih ki sem jih imal v lajfu pa te noter zazebe. :BigThumbs: Pa
Vsi so bili z usnjem noter. 2x bež pa enkrat črno...

zlikovski

@Cepetko, jutri poslikam, dobiš PM.

zlikovski

pecko01

Citat od: Xandrej;265169Vceraj gledam sedež od dejana tukaj ob strani pa potem mojega ki je zaenkrat še celi sem pa opazil majhno razpoko. Se gloh dobim z leder majstrom pa vprasam ej... je rekel da to ni usnje ampak sky in da se menja celoten bočni del z pravim usnjem. Cena 70€

Meni je avtotapetnik iz Podlipe dejal, da je skaj po robu, ki je označen z rdečo črto na sliki. Ostalo naj bi bilo usnje, kakršnekoli kvalitete že je. Tudi pri meni je nekaj razpok na skaju, ni pa še kritično.

Xandrej

Evo. Ha ha... sem nekaj skakal okoli pa sem se prvo oglasil pri Jerovsku so mi zadnji softver dali za motor in menjalnik in navi. Ocena sedi 5. Nato v Turjak k Madmanu da smo se slovensko naučili. Sedi 5, potem pa k Vladotu333 da smo visine nastavili! Sedi 5! Tokrat z vsemiful zadovoljen in vse je slo gladko edino Vlado se je kr hecal ampak je zadevo rešil tako kot more bit.

andraž

Take top usluge so možne samo v Ljubljani in bližnji okolici.

DejanO

da si nisi zdaj z SW2.86 zjebo BT telefoniranja. Si probal, odmeva kaj?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Noven nic rekel... te vom pol poklical iz avta...

Vlado333

Danes je bil eden tistih dni, ko vse traja 4x toliko kot bi drugače.
Od jutra pa vse do konca dneva ni ena stvar šla kot bi morala. Murphy je imel danes svoj dan.

Xandrej

Zrihtala pa sva pol po šolsko! Višine kot iz kataloga.

Čojko

In koliko je odstopal? Ali se kaj čuti v vožnji?