White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Lej ga kak me je slikal... :take_picture:

Vredi sma to naredla. :BigThumbs:

zlikovski

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Kako se vam avtomobili šajnajo, moj pa že vode ni videl sigurno 4 tedne.

carot

Ej res ste mojstri. Sam že 3 mesece po 20-ih letih žal nisem več lastnik Citroena, samo forum pa od časa še rad pogledam .. spomin na stare čase.
LP

c5 exclusive

Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Xandrej

Vceraj gledam sedež od dejana tukaj ob strani pa potem mojega ki je zaenkrat še celi sem pa opazil majhno razpoko. Se gloh dobim z leder majstrom pa vprasam ej... je rekel da to ni usnje ampak sky in da se menja celoten bočni del z pravim usnjem. Cena 70€

DejanO

Citat od: Xandrej;265169Vceraj gledam sedež od dejana tukaj ob strani pa potem mojega ki je zaenkrat še celi sem pa opazil majhno razpoko. Se gloh dobim z leder majstrom pa vprasam ej... je rekel da to ni usnje ampak sky in da se menja celoten bočni del z pravim usnjem. Cena 70€

jaz bi tudi to rad rešil.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

Èe se bo kdo spuščal v ta postopek menjave bočne opore sedeža, bi se jaz pridružil, če bi nas bilo več, bi še mogoče v ceni dal kak popust.

braby

Za obnovo bočnega dela sedeža sem tudi jaz zainteresiran.

Xandrej

To ni problema. Se lahko zmenimo za dobro ceno. Bo dal Dejan naredit pa bomo rekli naj si prišpara šablono pa kr akcija!

premza

Èe razumem prav, je strokovnjak zdaj jasno povedal, da delno usnje v C5 ni nobeno usnje, ampak navadna plastika.
Zdaj mi je jasno, zakaj tako švicam na njem.

Na moje sedeže grejo kvalitetne tekstilne prevleke po meri. 200€ pa bo vožnja, sploh poleti, mnogo prijetnejša. :BigThumbs:

Xandrej

Tak je samo pri delnem 'usnju' oni čez celo je pravo usnje. Prevleke so fajn ja za jugeca pa 101.

premza

Stari C5 (pa tudi drugi boljši Citroeni) so imeli izjemno udobne in trpežne tekstilne (velur) sedeže. Ta plastika pa je neudobna in še hitro se zjaha. :argue1: