White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

...
Citroen - kreative tehnoloži.

DejanO

Èuj, ti je Matjaž zamenjal pri menjavi olja v menjalniku še potrošni material, kakšen čep, tesnilo,...

Mene čaka tretja - zadnja menjava čez 4.000 km. Tako bom zamenjal od 10-11 l olja. Prek lexie nisem nič nastavljal menjalnika na reset km.

Mogoče ni slaba ideja Zlikovskega, da pri vsaki menjavi olja v motorju (na 20.000 km), še menjaš olje v menjalniku (strošek dodatni 30€). Na letni ravni pri meni je to 45€.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Jaz sem menjal celo olje lepo langsam brez pritiskov... Dobesedno jemenjalnik sam sebi menjal olje. Imam 3 komplete tesnil za vse 3 vijake če kdo rabi.

DejanO

Citat od: Xandrej;263246Jaz sem menjal celo olje lepo langsam brez pritiskov... Dobesedno jemenjalnik sam sebi menjal olje. Imam 3 komplete tesnil za vse 3 vijake če kdo rabi.

jaz bi imel en set, oz poglej zgoraj v pdf-u kaj od tega imaš.
Èe imaš 6,5 in 2 sma zmagala, potem ne bom naročeval tega.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

zlikovski

Xandrej

zlikovski

Glede rasetiranja števca menjalnika na nočlo, jaz nisem opazil nobene razlike v delovanju, če sploh na kaj vpliva, mogoče je samo števec, da se ve kolko ur ima za sabo ali nekaj v tem smislu.
Vsaj jaz tak mislim :)

mirchi

Citat od: Xandrej;263246Jaz sem menjal celo olje lepo langsam brez pritiskov... Dobesedno jemenjalnik sam sebi menjal olje. Imam 3 komplete tesnil za vse 3 vijake če kdo rabi.

Jaz rabim vijak za izpust. Ocitno je nekdo pred mano ze nekaj delal. Nikak odteg it. Sploh ne vem kak so ga uspeli zategnit.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Vijaka žal nimam. Samo tesnila. :BigThumbs:

Xandrej

Evo roba za navi se nabira načeloma imam vse RAZEN: Blende okoli navigacije...

Klical sem vse odpade kateri imajo na netu oglase vse prodano... Zdaj se čakam enega da gre pogledat.

Èe bi slučajno komu prišlo na uho ali oko se priporočam.

Hvala! :BigThumbs:

Mogoče z Dejanom montirama oba v skafandrih drug teden...

Pol pa še k vladotu na korekcijo višine avta pa je to to!

Xandrej

Aja pa copatke za poleti je tudi dobil:

MSrougeZX

Lep je lep...ko se bo prodajal pa javi.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Èakaj, da ga do konca zrihtam :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

Navi še rabi! :BigThumbs:

Xandrej

Evo hvala Garaču je priskrbel eno!

Kapa dol! Hvala! :BigThumbs: