White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Aja sli smo na dunaj pa je bilo skoz IGL 100 pa sem rekel ajde da vidimo: pa nemores tak vozit. Na roko nisem sel racunat načeloma je povprečna mešana ciklska poraba je okoli med 6-7 litri.

Xandrej

premza

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Upam, da imas vrhunskeha švasara, mehanika, ter mojstra... novak ter tertinek so me odslovili češ... ne gre. Lonec predolg, pimpek iz lonca gre malo poševno glede na odprtino ki so jo namenili... vglavnem 4 ure dela... ratalo pa je.

gule

Je to neka dodatna oprema i za kateri tip vozila?

Xandrej

Univerzalno. Luknja v odbijaču je že pripravljena.

gule

Xandrej

12 konjev zraven... Zdaj jih ima 180... Pol pa še spoiler dam gor te bo šele letelo...

Pri C5 je tako pustijo luknjo za avspuh pol pa obrnejo vse skupaj v tla in meni osebno čisti dizajnerski feler. Kak je rec. lep zaključek pri 2.2 ali pa 3.0 zadaj...

Odzadaj zgleda zelo visok s tem ga optično prizemljiš. Je pa iz ideje ratal kar fajn projekt na koncu... Nikjer tako kratkega kromiranega zaključka, potem mora pasat v odprtino da se nič ne reže odbijača, prava krivina vse.. Pol pa še majstra rabiš da ti to skupaj našvasa... Avspuh majstri nimajo. En mi je rekel čuj malo na netu poglej ko pa boš mel pa pridi...

Èe kaj ne najdeš kam greš pogledat? Na aliexpress... Tam imajo vse kaj si si kadarkoli zmislil...  Zelo lepo narejen zaljuček avspuha... To bi firmo stalo pa ne vrjamem da več kot 1€... Pri količini...

Xandrej

Tukaj se vidi kako nas evropejce nategujejo na suho! Kitajski C5 ima zaključke pa ako notranjost kot se reče z minimalnimi popravki top!

zlikovski

zadaj zgleda kot BMW ali pa BMW zgleda kot citroen :)

gule

CEPETKO

:emot112:  To je stokrat boljše kot original štirioglati.
Isto bi še na desno naredil. Pa je avto raketa.
Citroen - kreative tehnoloži.

visar

Citat od: gule;260856Pa ornk 2,3 motor.

ja nimaš kaj .... Fix Or Repair Daily ....  ECOBOOST

Zaostritev emisij na kitajskem prinese to da malokdo sploh tam kaj proda.
______/\\______
______/\\______