White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Sem zrihtal višino snopa, ta šrauf je čist z zgornje srtani, ampak sem ga vedno spregledal, pa tako lepo se ga vidi :)

sulicar

Odkar sem menjal ksenonke meni tudi ne svetijo prqvilno...kako ves da na katero visino moras nastavit?

Ci7

Jaz sem dal pred novim letom na avensisa osram xenon classic in nisem zadovoljen s svetilnostjo, prav žal mi je. Enostavno ni to to. Sploh ko gledam druge novejše avtomobile pa sploh ne. Tudi snop je precej ožji, prej je v širino bolj razmetal svetlobo. Original so bile philips prvogradnja in so osem let svetile odlično, razen zadnjega pol leta več ne. Osram xenon classic ne kupujte, mi je žal, da nisem vzel laser, night breaker ali kakšne druge varjante.

Xandrej

@suličar

Idi na AMZS ti bojo z ono mašino nastavili snop. Ampak po menjavi ne vem zakaj nebi bilo enako kot prej? Si mogoče kaj narobe ''vtaknil'' višina se ne spreminja če menjaš žarnico...

Ci7

Imam original philips, ki sem jih dal ven pri 68k kilometrih.. dam za ugodno ceno morale pa bi še kaki lepi čas svetit glede na to da ima avto dnevne luči...

sulicar

Kupil ponaredek....svetijo dobro...samo se mi zdi da je desna prenizko

Xandrej

Hmmm škoda lepo bi original vzel pa je... ALi pa ven vrži pa daj pravo zadevo nazaj...

alesz

Citat.samo se mi zdi da je desna prenizko
.....ni pa rečeno,da je res,zapelješ se do servisa  ali "avtomoto-ja,da ti nekdo prisloni zraven aparat.Tisto šravfanje po dvoriščih in komentarji,mi zdaj bolje sveti v večini primeroiv pomenijo muko za nasproti vozeče.....

sulicar

Sem bil na.avtokrka.....luci pravilno svetijo

andraž

Potem si kupil slab ponaredek. "Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval".

Xandrej

Eto Avto ima 70 k kilometrov.

Danes je šel k mehaniku. Menjalo se bo filtri, olje ter obe puši na trikotnih rokah. Eno sem čutil pa sem rekel menjaj obe. Ter sprednje in zadnje ploščice. So še imele nekaj mesa ampak bi pa počasi bilo treba. Sprednje kaki 1.5-2 mm zadnje enako. Avtomatik, teža ter zadnja električna delajo svoje.

Danes bo finito...

:BigThumbs:

Xandrej

Slučajno kdo ve kolikšna je tovarniško nastavljena višina vozila nekakšna formula je pa je ne razumem... Oz najlažje bi mi bilo toko pa toko CM od poda do blatnika ali pa od sredine platišča do blatnika... Slučajno kdo ima ta podatek?

Xandrej

Sem pogruntal... Rad bi nastavil optimalno zadevo...

Xandrej

Nisem si mogel pomagat. Hvala Madmanu pa Boklavdiju za vseskupaj...

fifk

Bela barva mu paše, pa se feltne so res hude. Super avtocek.

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive