White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

:BigThumbs:

V sredo se grem da mi sprogramirajo ventile ter vseskup malo prečekirajo...

Res se rad vozim s tem avtom. :gimme_money:

boklavdi

Oj,..živahno tule Andrej glede tvoje petice :). Lepo in lep avto.

Ma ja potem sem se vendarle odločil za odprodajo skorajda novih "tvojih" Atlantique platišč. Prišel sem do zaključka, da original C6, tiste prve, vendarle lepše sedejo na 6ko (vsaj meni in večini). Poleg tega sem si stalno dopovedoval, da tisti tipček, ki je narisal 6ko, dizajniral, jo je z Rocastrada in ne z Atlantique.

Pa da mi povrhu vsega še ene ležijo v kotu (itak se zelo malo vozim). Sedaj pa sploh, ko smo kupili še Picasoja 2015, črnega, 2.0, 160KM in C6 vozim izključno za "gušt". Ma ne vem, če ne bi 6ke kar prodal, če bi se seveda našel kupec za normalen denar, ki pa je koliko :)?

Kakorkoli Andrej,...uživaj v tej petici, lepa je, varne kilometre...in hudiča, daj oglasi se kaj v Grosu :) oz. javi, ko jo boš prodajal. Saj veš,..v dobre roke gre, bi šla ;).

LpB

Xandrej

Evo senzorji sprogramirani! Vse OK piše. Avto nima niti ene napake na testerju...

Ker sem si zrihtal nove xenon žarnice te osram night braker LASER sem zamenjat tudi te če jih mam...

Èe bi kdo original prvo vgradnjo xenonk za C5 mel naj pove so pa od philipsa. Dam za ugodno. Avto ima 68k kilometrov malo čez... Se pravi podnevi ne svetijo rečimo da imajo ene 30k kilometrov za sabi tak da bi še morale služit najmanj kakih 100 k... :BigThumbs:

Xandrej

@Boklavdi po moje bo avto še en čas pri hiši sploh sedaj ko se bomo šli gradnjo tak, da upam, da bo še služil nekaj časa sicer pa je res kot nov nikjer nima skoraj sledi uporabe. :BigThumbs:

@hydrotorax: Ja saj veš če pa boš slučajno mel te 19 kdaj na razpolago pa upam, da se boš na mene spomnil...

c5exlusive: :BigThumbs:

HidroThorax

Ne skrbi če/ko se odločim, da prodam avto...ne bom pozabil nate :)
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

pecko01

Citat od: Xandrej;253171Ker sem si zrihtal nove xenon žarnice te osram night braker LASER sem zamenjat tudi te če jih mam...

Se opazi kaka večja razlika glede svetilnosti ponoči in barve svetlobe glede na original?
Koliko pa stanejo te žarnice, verjetno si jih nabavil od Mateja iz vašega konca?

Xandrej

Oj

Svetijo bolje a tudi bolj daleč. Ni pa zdaj take razlike rec. da bi šel iz halogena na xenon ali pa na LED... Pravi da se še svetilnost po 50-100 urah še boljša pa tudi barva lepša... Pa malo sem luči dvignil malo so bile preveč nizke... huh cena pa je za mene bolj prijateljska... ne vem kako ima drugače vprašaj ga... Èe rabiš telefon sporoči. LP

andraž

CEPETKO

Jaz imam unlimited. Sedaj imam zelo veliko prakso menjave. Brez kakršnegakoli snetja odbijača in posode za ha na desni strani. To imaš D1?
Citroen - kreative tehnoloži.

andraž

Meni so jih zamenjali pri Jerovšku. Cca. 15 min dela. II in III je D1S

Xandrej

Na III se menja v 3 minutah obe...:BigThumbs:

zlikovski

@Xandrej, kje pa si dvignil snop luči, mi svetijo precej v cestišče, pa nisem pogruntal kje :)
gre pa za MK1

DejanO

unlimited par je 100eur, laser pa 120 eur pri Mateju v Račah, snop se dvigne z torx ključem, za lučjo pri vpetju je puščena luknja.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski