White C5 2.0 Hdi Aut. Exlusive

Začel/a Xandrej, Januar 24, 2019, 09:31:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Koncno si lahko spet sam avte perem pri bajti.

zlikovski

c5 exclusive

S čim čistiš motorni prostor? Uporabljaš kakšno čistilo/premaz ali samo voda?
Lp
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

Xandrej

Voda pa ce ne gre dol malo stelexa ce pa ne gre dol pa malo wd... samo pobrisem ga. Danes sem ga malo bolj detaljno. Po zimi.

@zlikovski :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

pubi2cv

Po mojem, da moj ni bil tak spucan niti ko je bil nov v salonu :Hammer3:

gule

:emot44:Pa ne Wd 40 so že kritiki povedali, da ne gre. Je treba brihtne poslušati, da ja kaj ne crkne.

Xandrej

Citat od: pubi2cv;265057Po mojem, da moj ni bil tak spucan niti ko je bil nov v salonu :Hammer3:

:emot77::emot77::emot77:

DejanO

da se vema jutri s tem hecati:
Za spremembo boot logo slike

1. Formatiraj USB ključ FAT32
2. Prenesi si datoteke:
https://drive.google.com/file/d/1WiH...ew?usp=sharing
3. Odpakiraj vsebino na ključ
4. Kopiraj željeno fotografijo na korenski imenik USB ključa.Datoteka mora biti velika 800x446 pik in imeti 8 bitno globino ime ji mora biti 'Image.jpg'
5. Vstavi ključ v svoj RT6/eMyWay sistem
6. Ključ se samodejno zažene.Ko ti prikaže komando; 'MON_ACCUEIL' --> Pritisni "Ne"
7. Ko ti prikaže komando; 'RESTAURATION' --> Pritisni "Ne"
8. Ko ti prikaže komando; 'SAUVEGARDE' --> Pritisni "DA" To ti naredi kopijo originala na tvoj USB ključ.
9. Ko zaključi komando iztakni in ponovno vstavi USB.
10. Ključ se ponovno samodejno zažene.Ko ti prikaže komando; 'MON_ACCUEIL' --> Pritisni "DA"Ta komanda ti bo kopirala tvojo zaželeno sliko.
11. Ko se skripta zaključi drzi gumb za Izmet CD ja toliko časa da se radio resetira.Ne vem zakaj ampak Reset moraš ponoviti 2x
12. Èe želiš povrniti originalno sliko.Vstavi USB ključ in izberi komando
"RESTAURATION".Prav tako moraš radio resetirat 2x
13.To je vse
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Danes montiramoooo jeeeee.... Upam, da brez zapletov.

Bomo vidli. Vrjamem v mojstra! Èe ne pa se ga napijema ko žabe pa grema spat pol... :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

zlikovski

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Xandrej

Evo operacija uspela. Se najedel pa napil sem se. All incusive. Žar ama ama. Vse dela. Tudi mikrofon sva dala na original mesto. Se enkrat Dejanu pa familiji hvala za vse.

Hvala tudi garaču pa madmanu za sodelovanje pri projektu!

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Xandrej se je izkazal za dobrega pomagača, neke stvari je samostojno napeljal,  recimo mikrofon v strop.
Ko sva imela vse že sestavljeno, sem se spomnil butl - USBeja nisem priklopil. Pi***rija spet razdirat.

SW sva pustila na 2.80, nisva se hecala zaradi napake pri 2.86 - odmeva pri telefoniranju.