Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Blaž

No, da malo prekinem: vsi ki ste novega Berlinga ze peljali kaksen krog: kaksen je kaj obcutek znotraj kabine? Mislim, ne pricakujem mehkih plastik in podobnega, zanima me, ce so zadeve solidno izdelane in sestavljene, da notranjost ne sklepeta in ropoce cez vsako majhno luknjo na cesti...

garac

pri novem ne ropota,  morda je celo bolje, kot sem pričakoval...
Na pogled materiali niso nek presežek, niti mi niso všeč nekateri deli, a funkconirajo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Novi Berlingo je Amerika. Najboljši avto v svojem razredu.

isarajli

Najboljše bo it na testno vožnjo, kar bom tud sam storil naslednji tedn. V igri je tud pegueot in opel, tak da si bom res vzel čas za temeljit ogled in test, namen imam vzet dva avta, enega za delavce, drugega za svoje potrebe. Sicer je bil prvotni plan en avto-kombi vw, ampak po premisleku glede na realne potrebe in ceno dveh, za ceno enega, bo najbrž tako
Cady me je razočaral.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Citat od: garac;249930pri novem ne ropota,  morda je celo bolje, kot sem pričakoval...
Na pogled materiali niso nek presežek, niti mi niso všeč nekateri deli, a funkconirajo

Avto čudovito požira luknje proti staremu,je pa res, da sem se peljal z garačem in je bil polno obtežen:BigThumbs:
Edino tist head up display je brezveze ker ti pol utripajo npr.prometni znaki spodaj in zg.in si čist zmešan. No, vsaj jaz. Smo se kar vozili in nič ustavli tak da nas ni nič motil slavni S/S sistem. Verjetno bi morali probat v mestu? In tudi črt nimajo v Radovljici nič, da bi nas motilo popravljanje lane asist. Garač ima še torzijski berlingo, proti tazadnjemu s fedri je občutno boljši-tišji.
V glavnem za po Radovljici gor in dol z garačem je odličen.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

celinko

Do sedaj sem imel tri PSA izdelke! 2 Berlingota in 1 Partnerja! Zdaj pa sem nabavil novega 130 konjskega z osem stopenjskim avtomatiko. Avto super! Samo ena stvar ki me moti je da ima nekako preširoko sredinsko konzolo. Posledično temu trpi desno koleno. Je pa res da sem bolj tolste postave!

antasi

Novi berlingo ima to sredinsko konzolo sicer v dodatni opremi.
Mogoče je res malo preširoka. Na to me je tudi garač opozoril.

xtimex

Ja zadeva je malo moteča-širina, če bi sam izbiral opremo je ne bi naročil.
Pa posledično tudi pri podiranju sovoznikovega sedeža naprej moraš sneti nosilec za roko, malo češka rešitev ampak upam, da ne bom velikokrat vozil dolgih predmetov.

celinko

Servisni interval je pri mojem 30000 km! Za moje pojme prevelik.

gule

Te nihče ne sili, da toliko čakaš. 15.000-20.000 km je prava mera. Motor ti bo hvaležen. Ventilacija tudi.

xpuser

A volan je ok ?
Zakaj bi bil problem interval 30000 km če jih naredi v enem letu.

andraž

Čojko

Že 15 let so intervali na 30tkm ali 2 leti. Olje zdrži bistveno dlje.

antasi

Meni npr.ful moti, ker je dolg 4.40 ker mi 10cm sfali v garaži, saj drugače je pa kar vredu. Pozor ironija.

Glede servisov pa nikoli dokončana debata.
Je pa 30k km in turbina in motor veliko, glede na izkušnje z 1.6hdi. Èe boš pa avto prodal pred 100k km pol je ok. Bo nasl.kupec najeb..
Mislim, da ni problem v motorju ampak v olju.
Večina po garanciji kupuje-mo poceni olje, na katerem sicer piše elf, total..

celinko

Citat od: antasi;250247Meni npr.ful moti, ker je dolg 4.40 ker mi 10cm sfali v garaži, saj drugače je pa kar vredu. Pozor ironija.

Glede servisov pa nikoli dokončana debata.
Je pa 30k km in turbina in motor veliko, glede na izkušnje z 1.6hdi. Èe boš pa avto prodal pred 100k km pol je ok. Bo nasl.kupec najeb..
Mislim, da ni problem v motorju ampak v olju.
Večina po garanciji kupuje-mo poceni olje, na katerem sicer piše elf, total..

Na bivšem sem servise delal v razponu 15000 do 20000 km. Nikoli težav! Pri 180000 kilometrov sem ga prodal. Edino popravilo je bilo menjava omejila vrat. Kako pa bo z novim pa pokaže čas. Bojim se le porodnih težav.