Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

Gre za zelo varen avto, edino pešec malo bolj nastrada, če ga nabašeš.

https://www.euroncap.com/en/results/citro%C3%ABn/berlingo/33738
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

kstoner

Citat od: xtimex;249684Pozdravljeni, imam vprašanje kako se za stalno izklopi start-stop sistem in line assistent, ker mi gre ta tehnika že počasi na živce, hvala.

Ali lahko vprašam zakaj te vse to tako moti?

Ne rečem, line assistent zna biti na začetku moteč, ampak se ga hitro navadiš... mene je že enkrat rešil!!!

Xandrej

Ja saj imate pri Daciji recimo avto ki ga lahko naročite kot ga je naš znanec star ata včasih bil avtomehanik pa je rekel da se on z temi novodobnimi igračkami nebo špilal pa je kupil dacio pa je rekel hočem motor pa volan.. To pomeni brez serva, brez klime, brez vsega dobesedno tudi ne električnih šip pa nič... Èakal je na njo 6 mesecev ampak jo pa je dobil...

xtimex

Citat od: kstoner;249866Ali lahko vprašam zakaj te vse to tako moti?

Ne rečem, line assistent zna biti na začetku moteč, ampak se ga hitro navadiš... mene je že enkrat rešil!!!
Kot so že nekateri omenili za S/S, ne trpi sam aku, ampak tud zaganjač, turbina, cel motor.. in če misliš imeti avto dlje časa ne želim biti s serviserji na ti.
Line assistent mi je pa brezveze na lokalnih cestah, ker te pri vsakem ovinku popravlja-trese, ne rečem za avtocesto.Ampak če se malo voziš po njej imaš potem samo brezvezno vsakodnevno izklapljanje sistema.

gule

Koga moti, pelje na servis, pa mu funkcijo izklopijo. Adijooo

andraž

Hecno, da sploh kupiš tak avto. Saj greš s testnim prej na vožnjo???

kstoner

Citat od: xtimex;249873Kot so že nekateri omenili za S/S, ne trpi sam aku, ampak tud zaganjač, turbina, cel motor.. in če misliš imeti avto dlje časa ne želim biti s serviserji na ti.
Line assistent mi je pa brezveze na lokalnih cestah, ker te pri vsakem ovinku popravlja-trese, ne rečem za avtocesto.Ampak če se malo voziš po njej imaš potem samo brezvezno vsakodnevno izklapljanje sistema.

Se vsaj naučiš pravilno vozit po sredini voznega pasu! Ali je potrebno bit skoz na črti?

en članek na temo S/S
https://siol.net/avtomoto/tehnika/motor-se-zaganja-in-ugasa-ali-mu-start-stop-res-skodi-458320

Lovro

Citat od: gule;249875Koga moti, pelje na servis, pa mu funkcijo izklopijo. Adijooo

Odvisno. Meni pri bivšem Suziju to niso hoteli narediti, čeprav se v osnovi to da. So rekli, da to pri nas ni dovoljeno.
Mogoče bi mi, če bi bil stara stranka. Ali pa tudi v tem primeru ne.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

xtimex

Citat od: gule;249875Koga moti, pelje na servis, pa mu funkcijo izklopijo. Adijooo

Pravijo da se ne da ali pa nočejo.

antasi

Saj se bomo navadili.
Malo mi je še ostalo v spominu
kako so delali stari šoferji zaradi pasu,
pa še npr v osemdesetih je bla panika kaj bomo pa zdaj kupli ko so nehali delat fičote...
Resnično a danes komaj verjetno. Ljudje so jih kupovali na zalogo ker z nobenim drugim avtom kao ni prišel po hribu domov pa še navajeni so ga bli kao edini avto marsikoga. Katrca stoenka škoda itd to so bili preveliki in niso šli v hrib. SUVov pa še ni blo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

isarajli

Se ne da pri vsakem avtu. Adijooo
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gule

Se da pri vsakem avtu, samo je treba znati in imeti voljo. Adijoooo

andraž

alesz

Citat od: gule;249890Se da pri vsakem avtu, samo je treba znati in imeti voljo. Adijoooo

Hvalabogu,če sta pri vas samo ta dva problema,se bojim pomislit nazaj kake probleme sem imel,pa sem samo lastniku vozila aktiviral dežni senzor.........

isarajli

Citat od: gule;249890Se da pri vsakem avtu, samo je treba znati in imeti voljo. Adijoooo

Nimaš prav ! Adijooo
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858