Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Moj serviser, ki mi je pri 220tkm menjal turbino pravi, da bi se moralo olje menjati na 15tkm, ne pa pri 30tkm pa bi še dolgo lepo tekla.

celinko

Citat od: Èojko;257181Moj serviser, ki mi je pri 220tkm menjal turbino pravi, da bi se moralo olje menjati na 15tkm, ne pa pri 30tkm pa bi še dolgo lepo tekla.

Vedno menjam olje in filter ma 15000! Zanemarljiv strošek glede na posledice. Tistih 30000 pa bi rekel da je le varka !  Ti prodajo finto kak je poceni vzdrževanje!

minek

Citat od: celinko;257118Moj ima sedaj prevoženih 27000 kilometrov.130 KM avtomatik. Nič težav z njim le opazil sem da že rahel kamenček v vetrobransko steklo in je že poškodovano. Rahel odkrušek. V sredo zamenjano , v nedeljo že spet poškodovano. Na Carglasu so mi povedali da so menjali že kar nekaj stekel na tem modelu. Pravijo da je steklo tanjše zaradi teže vozila in da je mogogoče kriv naklon stekla??? Na avto citi Maribor nimajo pojma o tej težavi. Malo Windscreen glue -ta in se težava omili. Mogoče je še kdo opazil to težavo ali pa je to čista slučajnost.
Se pri tvojem v D7 tudi menjalnik bolj sliši?

celinko

Citat od: minek;257204Se pri tvojem v D7 tudi menjalnik bolj sliši?

Menjalnik je dobesedno neslišnen! Kot da ga ni!

celinko

Citat od: xtimex;257168Ja in koliko te je prišlo, če si ga delal na pooblaščenem servisu?
Btw mene opozarja avto, da ga imam že pri 20.000 in ne 30.000 kot piše v navodilih.

120 eur

xtimex

Pri mojem tudi podobna cena 115€.

xtimex

Kaj je to nekaj novega ali pa normalna zadeva pri Citroenu, da se že po 2 letih menja zavorno olje.Do sedaj nisem še pri nobenem avtu menjal zavorno olje tako hitro?

tomaz555

gule

F.goriva in zraka na 60.000 km??? In še...?

garac

2 leti je povsem normalo in pri citroenu ze dolgo tako. Saj to ni nek velik strosek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

gule

A samo meni pade v oči, da se filter zraka menja na 60.000 km, ali 4 leta? Nafte isto???

andraž

Meni ga menjajo na 20000, naftnega pa na 40000.

DejanO

jaz enako, ker delava interval 20.000 km in ne na 30.000, kot je predvideno.
Vsaka menjava dva filtra (olje, kabina), vsaka druga vse štiri (+ gorivo, zrak).
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Tako je jaz delam na 15 k in menjam vse filtre ker je to res zanemarljiv strošek... Filter olja, goriva, kabine ter zraka... Mahle filtri pa je to to.