Berlingo novi model 2018 ?

Začel/a xtimex, November 30, 2018, 11:01:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

Citat od: antasi;252423Ja. Objavljeno je, da od l.2020 nove avte ne bodo smeli več prodajati brez tega samodejnega ustavljanja. Seveda to deluje pri manjših hitrostih in vam oplotničanom, ko še čez ovinke vozite naravnost ni treba skrbet. Mi iz cela smo včasih k vam hodli ko ste imeli še tist klub ko je bla muzika in že takrat ni bilo preveč varno pri vas.

Naš texas ima svoja pravila. V klubu nisi imel težav če nisi kvakal in si plačal storitev :)
Hrbet pa nastavim tistemu, ki ne seka ovinka nikoli, naj vrže kamen. Saj nam oblubljajo vse el. avte čez 11 let, pa samovozeča čez 30, pa spet nastavljam hrbet če bo to res :bombs:
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Jaz danes nisem sekal ovinkov, da me avto ni nič popravljal ko sem šel iz Ce v Mb po AC in nazaj:funny34d:
Se čist strinjam da nas nekaj futrajo politiki ki nimajo veze z realnostjo. Itak oni ne vozijo da bi jih morile te stvari, ker imajo svoje šoferje.
No razen pahorja ki ima katrco.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

alesz

CitatSaj nam oblubljajo vse el. avte čez 11 let, pa samovozeča čez 30
-------

JureA

Citat od: antasi;252423Ja. Objavljeno je, da od l.2020 nove avte ne bodo smeli več prodajati brez tega samodejnega ustavljanja. Seveda to deluje pri manjših hitrostih in vam oplotničanom, ko še čez ovinke vozite naravnost ni treba skrbet. Mi iz cela smo včasih k vam hodli ko ste imeli še tist klub ko je bla muzika in že takrat ni bilo preveč varno pri vas.

Moj pokojni dedek je včasih povedal, da so v Oplotnici na vsaki pošteni veselici koga fentali.
Èe ni bilo mrtvih, je bila veselica čisto brez veze.

isarajli

Citat od: JureA;252500Moj pokojni dedek je včasih povedal, da so v Oplotnici na vsaki pošteni veselici koga fentali.
Èe ni bilo mrtvih, je bila veselica čisto brez veze.

Zato so prepovedali veselice in je postalo čist brez veze :)
Dost smetenja teme !
Sm hotu povedat svoje mnenje o berlingotu, ker opažam, da kr poznate Oplotnico, sem si premislu, ker bote tak rekli, da to ne šteje, hehe
Kratko: meni se zdi vsaj 5 jurjev predrag, glede na videno.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

antasi

Ja. Pol pa ostane Dacia.
Sej za oplotnico je vredu:BigThumbs:
Citat

gule

Ja Berlingo je postal šminka. Ona se pa vedno plača. Za vse ostalo tu je Doker.

Xandrej

Malo ti najedaš s temi dačijami? Ali se samo meni tak zdi pa da se boš zdaj na mene spravo...

Prvo v temi z C5 crosser dvignjenemi je duster tukaj v berlingo je docker dobro da ni še v temi C4 sandero pa v temi limuzin.... Aja nima je dacia hvala bogu...

dvorjan

Hudic bo, ko bo tudi Dacia dvignila cene. Potem pa nam bodo res ostali samo se kitajski avti ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

antasi

Samo ko se spomnim, kaki čudni tipi mi sestavijo dacio, ko jih vidim po AC v tistih kombijih, nimam preveč rad rad takšen avto. Sem slišal, da je še edina tovarna v EU, kjer ročno , večinoma brez robotov delajo. Bohve, če si kaj umijejo roke, ko sestavijo moj avto, ker
tile na AC so vsi temni in sploh ne vidiš ali je umazan ali ne.

gule

Citat od: Xandrej;252525Malo ti najedaš s temi dačijami? Ali se samo meni tak zdi pa da se boš zdaj na mene spravo...

Prvo v temi z C5 crosser dvignjenemi je duster tukaj v berlingo je docker dobro da ni še v temi C4 sandero pa v temi limuzin.... Aja nima je dacia hvala bogu...

Ja saj to je žalost da C4 ne obstaja več. Imaš samo Cactus brez obrtomera in možnosti spuščanja zadnjih stekel.

garac

Meni pa so vsec okna na starem berlingu ali kaktusu,  prav se mi zdi butasto, da so zdaj na berlingu naredili okna ki se spuscajo in poten se tisto  malo okno, da so.lahko izvedli vodila...  nekaterih stvari se pač navadimo... tudi spačkova okna se nikamor ne spuščajo.. pa je to top izvedba
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dbostjan

Citat od: garac;252547Meni pa so vsec okna na starem berlingu ali kaktusu,  prav se mi zdi butasto, da so zdaj na berlingu naredili okna ki se spuscajo in poten se tisto  malo okno, da so.lahko izvedli vodila...  nekaterih stvari se pač navadimo... tudi spačkova okna se nikamor ne spuščajo.. pa je to top izvedba

Tudi jaz tako mislim, ta novost mi sploh ni všeč.

antasi

ja, ko se vozite samo spredaj.
jaz sem najemnik v novem berlingotu in se vozim zadaj,pa vam povem, da je prav prijetno malo spustit okno, da nisi tako klastrofobičen, ko je že itak mali avto zadaj, ker predsedniki kot je macron se vozijo v C5 air pa DS7..

xtimex

Mogoče pri 30km/h, ker pri višjih hitrostih ti hoče zaradi podtlaka bobniče ven pometati, tega do sedaj nisem opazil pri nobenem drugem avtomobilu:emot75: