VISA 11 RE in VISA II SUPER E

Začel/a dbostjan, September 23, 2018, 02:23:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dbostjan

Hvala za vaše pohvale, visa je v salonu Avtohiše Kranj. Lani sem nujno potreboval kombi za nekaj ur in so mi takoj ponudili testnega Jumpyja. Zdaj sem se z veseljem odzval njihovemu povabilu, pa še za viso je dobro, da je čez zimo na suhem.
Namesto sprednje tablice še pride napis, na stojalu pa bo kratek opis avta s tehničnimi podatki. Fotografija je bila posneta takoj, ko smo jo parkirali.

dbostjan

Citat od: garac;250086si sponke že dobil, al so še pri meni doma? ;)

Ne, sponk še nisem dobil, bi mi pa že počasi prišle prav, da vrnem letvico nazaj na svoje mesto. Ko boš imel čas, mi prosim sporoči, da se dobiva.

garac

profita ne bo imel nihče, žal, bolj gre za uslugo...bom pa povprašal, če bo to kaj refundirano
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Enkrat sem spraševal, ko sem imel težavo kam spravit DS čez zimo, v enem od Citroen salonov, pa mi je prodajalec dokaj arogantno povedal, da imajo direktivo vodstva, da se ne sme spravljat "starih gar", pa čeprav Citroenovih v salone...

dbostjan

Ja, na žalost nimajo vsi posluha za starodobnike...
So me pa v avtohiši prijetno presenetili s povabilom, sam nisem niti pomislil na tako prezimovanje.

Čojko

Je CKS nekaj v dogovoru s Citroenom, da bi se posodilo kakšen starodobnik v salon za čez leto,..

antasi

Lepo od Citroena Slovenije,  če je res.
Pri drugih znamkah oz.uvoznikih nočejo slišat kaj takega, žal.
Jih pa moramo malo tud razumet. Prodajni saloni so po večini privat in omejeni s prostorom. Pa še rje se lahko naleze nov avto..no, bolj vidijo probleme, če avto ni tip top v požarni ogroženosti salona..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

100 let Citroena je v letu 2019 in je prav, da se malo pokaže zgodovina.  Andraž, tistega salona danes najbrž ni več v LJ?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

andraž

sušo

V tem salonu je bil naš spaček k je Citron mel 90 let.
Sm jih pol še nažicu za une vlke panoje k sta gor po dva modela.
Sicer so mal pisan gledal sam če je tipo oblubu je oblubu. Nek vodja al neki je bil.
He he po moje ni pričakoval da bom vztrajal...

dbostjan

Pozimi nisem mogel veliko delati okrog avta, sedaj pa sem se lotil popravila števca, pravzaprav izdelave novih kazalcev. V uri je manjkal minutni kazalec, urni je bil počen in zbledel, sekundnega je bilo samo pol. Tudi kazalec za hitrost je bil v slabem stanju, tako da je bila potrebna zamenjava.
Je pa zanimivo, da so bili samo kazalci v tako slabem stanju, nobena druga plastika v kabini ni niti malo zbledela ali počena, avto je bil vedno v garaži.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Vse fino. Pa km? 22.000 in drobiž???

dbostjan

Hvala! Prvi poskus s kazalci iz pločevine ni ravno uspel, z drugim pa sem zadovoljen. Sem bil presenečen, da je mehanizem ure in števca popolnoma enak kot pri novejših števcih (11 RE), le merilnik goriva ima drugače nameščen kazalec. Plastika okrog števca pa je novejša bistveno slabša, tanjša in rada poči.
Kilometri pa so realni, prvi lastnik je bil starejši mož, ki je živel v centru Ljubljane in se je zelo malo vozil. Februarja 2003 je bila odjavljena iz prometa, ves čas je bila garažirana v suhi garaži. Slabih osem let pa je pri meni, upam, da bo kmalu spet registrirana.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]