VISA 11 RE in VISA II SUPER E

Začel/a dbostjan, September 23, 2018, 02:23:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dbostjan

Meni pa zaenkrat bolj slabo kaže za nadomestno štangico, ne vem, kje bi jo lahko dobil. Ima kdo kako idejo?

Poštar

Me tale povezovalni drog prekleto spominja na tistega na p205. Bi si skoraj upal trditi, da je enak kat. št.:95638722/ 245474

Ne bom trdil, ma vseeno. Škodit  ne more:  Metalcaucho 02347

https://www.rezervniavtodeli24.si/8581711-metalcaucho

sušo

Ma ja to bi mogl it če je dolžina prava pa fi bučke.
Mogoče jo mal napigaš po originalu in zmaga.
Drgač pa ena od teh bi pa že mogla bit
šaltheblkompletzapopravilo

dbostjan

Lepa hvala, bom preveril, če bo šlo skupaj...:BigThumbs:

dbostjan

Citat od: Poštar;261386Me tale povezovalni drog prekleto spominja na tistega na p205. Bi si skoraj upal trditi, da je enak kat. št.:95638722/ 245474

Ne bom trdil, ma vseeno. Škodit  ne more:  Metalcaucho 02347

https://www.rezervniavtodeli24.si/8581711-metalcaucho

Naročeno, bomo videli, ko dobim...

Poštar

3 so imeli na lagerju, bo že res:BigThumbs:

Škoda, da ni bilo to dober teden nazaj, bi ti jaz dodal na moje naročilo in bi prišel skozi brez poštnine.

dbostjan

Citat od: Poštar;261485Škoda, da ni bilo to dober teden nazaj, bi ti jaz dodal na moje naročilo in bi prišel skozi brez poštnine.

Škoda, vendar sem zelo vesel že tega, da sem dobil pravo informacijo, sem že mislil, da se vzvoda sploh ne da več kupiti in bo treba nekaj improvizirati. Sem pa, glede na poštnino, ki je dražja od izdelka, naročil kar dva, saj je tudi pri modri visi zelo razmajan, komajda še drži.

dbostjan

Zadnje čase je lepo vreme, zato sem z vsako viso naredil nekaj krajših voženj po manj prometnih in suhih cestah. Bela že lepše teče, od konca maja sem prevozil približno 1200 kilometrov. Spomladi, ko bo malo topleje, bom zamenjal črpalko za gorivo, ki zaenkrat lepo dela, avto nič ne cuka.
Pripravljen imam tudi avtomat za dnevne luči, da malo razbremenim stikalo.

Lovro

Samo pridno jih peri spodaj, ker soli je na cesti cel kup. Da ne bo gric, gric začela rja delati.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dbostjan

Citat od: Lovro;262614Da ne bo gric, gric začela rja delati.

Uh, tega si pa ne želim, rje na avtu sploh ne maram. Kratki vožnji se nisem mogel upreti, sem pa izbral suhe vaške ceste, za katere verjamem, da jih manj solijo kot glavne. Podvozje je sveže zaščiteno s Krown oljem, upam, da ta moj "greh" ne bo pustil posledic...
 Seveda pa ju bom kmalu tudi temeljito opral.

Čojko

Jaz sem se ravno prejšnji teden vozil z GSom po precej slanih obalnih cestah (P807 na servisu). Me je prav srce bolelo. Sedaj pa sem ga temeljito opral in garažiral.

gtyrant

Èe je podvozje zaščiteno s krown oljem, ga ne spiraj prveč... Vsaj ne s premočnim curkom.

A.T.K

eno upam nesmetarsko vprašanje..torej: a je kdo že tiščal kak drug volan v Viso, tak bol ven štrleč ala od amija..oz. globjega(za enga lika, ko ga rees moti nizek volan) hvala

dbostjan

To sem že videl, volan je bil od novejšega AX-a ali ZX-a, se ne spomnim več dobro. So pa imeli zadnji C15 že originalno podoben volan, sem našel sliko na spletu...
Od AMI-ja pa ne vem, kako bi ustrezal, mogoče bi šlo...

sušo

Zanimivo.
Sem imel tudi sam pomisleke o menjavi pri BrownSugar. Namreč je, tko kot pri mnogih drugih, na dveh delih že kar fino stopljen.

Sam nebi mel takega iz Sax-a. Enokrak mora ostat.