Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

A ni tale bil Xandrejev?

antasi

Ja.
Pa še eden za čojkota, ko zbira bordo barvo
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Samo ta ima preveč kilometrov in bo moral spet motor menjat.

Citroenovc

Citat od: andraž;285160A ni tale bil Xandrejev?

Bordo rdeči XM?

Piše, da je bil nov kupljen v SLO - Andrejev je bil pa uvožen rabljen iz CH.
OK

LP
Primož

Čojko

Èojko nič ne zbirq, ker zbiratelj, niti starodobnikar ne.

antasi

PRILOŽNOST..
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18698164&display=Citroen%20GSA

GS ZA 1800eur
- Nobeni rezervacij, kdo prej položi denar lahko odpelje.

- Kot prvo sprejemam samo klice in ne odgovarjam na nobene sms-e, saj nimam tajnice.

- Za nepismene je cena že napisana v oglasu in me ne po telefonu spraševat o zadnji ceni ker bom v tem primeru klic prekinil in številko klicatelja dal na blokado.

- Dodatnih slik ne mislim nikomur pošiljat, zato so ogledi vozil.

- Vse nujne informacije pred ogledom vozila so spodaj zato klicati samo glede termina za ogled.

- Pri ogledu zahtevam dokazilo o namenu kupnine, se pravi če kupec ne pokaže denarja se ogled zaključi ker ne ponujam dan odprtih vrat za firbce. Zato toliko v vednost, če nimaš denarja s sabo mi se ne rabiš več vračat.

Prodaja se GSA iz moje zbirke zaradi izgube skladišča in posledično krčenje zbirke vozil dokler ne najdem novo skladišče.

GSA je zadnjih 7 let stal v suhem skladišču kjer je čakal obnovo, kar se zaradi prevečih projektov nažalost ni zgodilo.

Motor se na ročni kurbel obrne. Kdor ne ve kaj je ročni kurbel pri GSA me naj prosim niti ne kliče.

Vozilo ima praske buške ter rjo zato ni vozno, in ja primerno samo za resne ljubitelje kateri imajo denar, čas, prostor in voljo.

Sam sem vozilo kupil brez dokumentov saj so se pred leti ti že nažalost izgubili.

GSA ni v registru vozil.

GSA sem slikal ko sem ga propeljal iz skladišča domov.

Lahko pomagam pri premiku z avto vleko zproti dodatnemu plačilu.

Imam še več vozil ampak samo za resne interesente in ob ogledu.

Èe se ne proda do izteka oglasa bo šel v novo skladišče ko bo to na razpolago.

Firbci, preprodajalci in šmuglerji obvoz ker vozilo ni za vas.

bakar

Italijan ?

... očitno...

Preprodajalec ?

... očitno...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Lobo77

Citat od: bakar;285268Italijan ?

... očitno...

Preprodajalec ?

... očitno...

Očitno nisi klical, da spekuliras drugače bi se čula po telefonu.
Pa brez zamere, avto je moj. Zadnjič ko sem citroena na avto netu prodajal so me res ta pravi smuglarji in preprodajalci klicarili, kot je naslednji pod tvojim komentarjem napisal ta pravi tezki kalibri.

Ampak danes je lazje vsakemu hitro kritiko napisat brez preverjanja dejstev.

Pa brez zamere vsem forumasem za moj odkrit in realen odgovor glede na meni znana dejstva, in veliko kilometrov vam se zelim.

antasi

Sem bil siguren, da se bo javil prodajalec.
Slovenija je premajhna, da se nebi poznali med seboj ljubitelji Citroenov��
Pa brez zamere, ampak oglas je napisan tako, kot preprodaja un žbogar ..
 Verjamem, da nisi takšen, ampak s takim oglasom ne vem če se bo kdo opogumil za ogled. Drugače pa zanimiv avto in zanimiv projekt. Jaz bi ga takoj imel, pa komaj sproti popravljam stare Citroene.
Zanimiv je un stavek, Imam še več vozil ampak samo za resne interesente in ob ogledu.
Lahko zvemo kaj več?
Pa še moja slika od včeraj,
ko je crnil en spak pri Mehu

Lobo77

Citat od: antasi;285273Sem bil siguren, da se bo javil prodajalec.
Slovenija je premajhna, da se nebi poznali med seboj ljubitelji Citroenov��
Pa brez zamere, ampak oglas je napisan tako, kot preprodaja un žbogar ..
 Verjamem, da nisi takšen, ampak s takim oglasom ne vem če se bo kdo opogumil za ogled. Drugače pa zanimiv avto in zanimiv projekt. Jaz bi ga takoj imel, pa komaj sproti popravljam stare Citroene.
Zanimiv je un stavek, Imam še več vozil ampak samo za resne interesente in ob ogledu.
Lahko zvemo kaj več?
Pa še moja slika od včeraj,
ko je crnil en spak pri Mehu

Oglas sem napisal tako zaradi slabih izkušenj. In nočem, da mi okrog hiše nenapovedano hodijo preprodajalci in smuglarji. Mam sam druzino z otroki in mi ni vredno njih izpostavljat. Upam, da ostali razumejo, ker sem že imel nenapovedane obiske kateri so mi drsna vrata odpirali, da so prisli na moj plac, oziroma sem imel tudi spijone poslane od drugih. Ali pa klasika ko so se mi cigani vozili okrog ker si je sosed mislim, da jih rabim.
Ja Slovenija je pac mala in se seveda slej ko prej vse izve kdo je posten in kdo ni, kar je tudi prav tako. Bi pa se ljudje tu na forumu cudili za kake cene se eni citroeni prodajajo in kake so dejanske nabavne cene. Mi je gratal hobi iskati zanimive avte iz radovednosti ali pa za lastno zbirko in sem velikokrat videl te iste avte da se prodajajo za trikratno ceno od pravih preprodajalcev oziroma smuglarjev tudi nazalost na tem forumu.

Naprodaj bo verjetno se AX 4x4 potem ko se mu menja kuplunga. In nato še en BX TZD kateri je v slabem stanju a vozen. Nato pa se BX GT potem ko se mu ocisti notranjos a je v slabem stanju in nevozen ampak zanimiv. Studiram pa se ce prodam GSA karavan a je v zelo slabem stanju. Mam pa se BX TZD z klimo a trenutno nevozen in zaenkrat ni naprodaj, potem se XM V6 karavan prva serija z desnim volanom ter usnje in les notranjos in je pogojno vozen in ni naprodaj ter AX GTI kateri sigurno ni naprodaj. In to so samo citroeni, ki jih imam doma razen GSA karavan med nastetimi kateri je se v skladiscu med drugimi bx in cx vozili.
Od ostalih vozil imam trenutno se 1985 Mazda GT in Subaru Legacy ostala jajca pa niso zanimiva za nastevat.

Tak to je ko mas privatno zbirko a okrog 80 procentov avtov nevoznih ker nimas vec casa. Zato prodajam GSA ker mi ga je skoda da mi sedaj zunaj stoji. Studiram pa da naredim provizoricno halo ali vecji nadstresek samo me potem zena ubije. Na forumih pa naceloma ne oglasujem ali pisem ker ni casa.

Da ne bom vec smetil teme, mojo telefonsko imas ce te kaj bolj natancno zanima in hoces priti naokrog.

In nasvet sprejet za naslednic ko bom kaj spet prodajal.

Pa lep pozdrav vsem.

antasi

Èestitke za lepo zbirko vozil. Saj smo tukaj zbrani  taki, ki jim ta stara jajca nekaj pomenijo. Večini so pač primerna za cigane,ker nas ne razumejo.
Me zanima, kako bi sosed pogledal,če bi mu poslal vrtnarje ker ima visoko travo, tako kot on tebi cigane.
Pa saj baje to v Avstriji že delajo..

Lahko samo razložiš še tale stavek
Bi pa se ljudje tu na forumu cudili za kake cene se eni citroeni prodajajo in kake so dejanske nabavne cene.

bakar

Citat od: Lobo77;285271Očitno nisi klical, da spekuliras drugače bi se čula po telefonu.
Pa brez zamere, avto je moj. Zadnjič ko sem citroena na avto netu prodajal so me res ta pravi smuglarji in preprodajalci klicarili, kot je naslednji pod tvojim komentarjem napisal ta pravi tezki kalibri.

Ampak danes je lazje vsakemu hitro kritiko napisat brez preverjanja dejstev.

Pa brez zamere vsem forumasem za moj odkrit in realen odgovor glede na meni znana dejstva, in veliko kilometrov vam se zelim.

A se midva poznava ? Èe ne je primerno bolj vikanje kot tikanje.

OK, se opravičujem, niste preprodajalec. Žal se je oglas točno tak bral...

A Italijan pa je ? Ali se motim po 33tih letih v Citroenih...

Tisto okoli cen pa... ja, tud jaz se vsak dan čudim kakšne cene ljudje postavljajo... Predvsem s tem mislim vsaj 90% previsoke od dejanske vrednosti stanja avtov, ki jih prodajajo.