Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frediz

in še CX:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18634326&display=Citroen%20CX

... ker je podobna začetna cena - katero je bolj realno izvedljiv projekt? (da ne podeseteriš cene ...)

antasi

Zanimiva, ampak
Ami že so slikah izgleda veliko slabši kot od Kežmaha, pa se mi zdi da ga tudi ni prodal,
Cx je bil pa od Mokija, baje je bil pred X leti vozen, nato ga je kupil sedanji lastnik z namenom obnove, ampak do tega ni nikoli prišlo..3500 je verjetno preveč..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

bakar

Citat od: antasi;285086Zanimiva, ampak
Ami že so slikah izgleda veliko slabši kot od Kežmaha, pa se mi zdi da ga tudi ni prodal,
...

Res je... če si verjameš...

MSrougeZX

Citat od: ZX16V;285083A ze vsak misli, da ima posebnega citroena in da je vreden

Nic posebnega, 1.8 XU motor v osnovnem paketu opreme, vecina jih je imela stresno oknno, armaturo in tapete z rdeco crto, sportni volan in prestavno bunko iz 16v, sedezi  pa navadni z rdeco obrobo.

Za ta denar oziroma malo manj dobim omejeno serijo ZX 16v z vso opremo od usnja do stresnega okna, aja furia imam belega doma z stresnim oknom.

16v 3vrata rdece barve z usnjem se da kje dobiti v cim boljsem stanju in za priblizno kak denar?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bakar

Citat od: frediz;285084Ami:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18536020&display=Citroen%20Ami

Obnova obeh te bo stala enako. Za CKsa predvidevam, za takega Amija pa vem iz iskušenj. Od 16000 dalje, če hočeš imet restavriran avto kot se zagre. Se moraš pa odločit ali si bolj za A serijo ali bolj za CX serijo. Kaj ti bolj sede.

ZA CXa ne vem, za AMIja ti pa mirne duše povem, da je takšen kot je na slikah vreden kvečemu kakšnih 500 eur. Èe ga človek pač ceni za 3500 se ga pač izogneš. Je nesmiselno.

Antasi, moj AMI pa ne gre v to kategorijo. Prva barva, znani lastniki (jaz sem tretji), 60000 prevoženih, tehnični opravljen brez kakeršnih koli posegov v mehaniko razen rednega servisa. Nihče ga 40 let n šraufau, nihče varil . Pripeljal sem ga domov na njegovih prvih gumah Michelin X135. To je plus originalnega avta. Minus pa, kar se mu pozna na karoseriji je, da je bil nekoč potopljen do stropa in moker z vso zemljo, ki jo je poplava prinesla vanj preseljen v vlažno staro garažno klet v hiši iz pedesetih kjer je stal 15 let. Dva dni po tistem ko sem ga kupil in pripeljal domov, spraznil rezervar, menjal par cevi za gorivo, očistil in servisiral, je opravil tehnični pregled . To je štiri leta nazaj. Avto je sedaj po enem letu pavze spet registriran in na cesti v vsakdanjem prometu.

In ni naprodaj...

bakar

bakar

bakar

antasi

Da malo prekomentiramo oglase, to je samo moje mnenje, drugi imate drugo mnenje in prav je tako
-Zx je lep po slikah in ugoden, pa čeprav je preprodajalec
-splitski spaček je lep po slikah in ugoden, nikjer pa ni niti ene slike mehanike
-zagrebški ami je lep po slikah in se prodaja že celo večnost, ni pa poceni
-dijana je lepa po slikah, ni pa poceni
-Mehari je lep po slikah se pa prodaja že več let..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

bakar

Citat od: antasi;285096Da malo prekomentiramo oglase, to je samo moje mnenje, drugi imate drugo mnenje in prav je tako
-Zx je lep po slikah in ugoden, pa čeprav je preprodajalec
-splitski spaček je lep po slikah in ugoden, nikjer pa ni niti ene slike mehanike
-zagrebški ami je lep po slikah in se prodaja že celo večnost, ni pa poceni
-dijana je lepa po slikah, ni pa poceni
-Mehari je lep po slikah se pa prodaja že več let..

Da malo pokomentiram , to je samo moje mnenje, drugi imate drugo mnenje in prav je tako

Pravemu Citroenarju ,da bi ga dal v zbirko je ta ZX pravi bombon. Lep je in nič splajhan kot je v navadi teh letnikov citroenov rdeča barva. Za tako ceno in še gotovinski popust se ne sprašuješ. Èe imaš prostor daš 200  eurov pa odpelješ in imaš lep primerek. Preprodajalec. Ne ni, on je prodajalec. Preprodajalci so brez računa. Očitno in verjetno je negdo podedoval ZXa in ga dal v prodajo . Itak "nič ni vreden" ... bi rekli danes. Meni zgleda zelo lep. Žal nisem v teh vodah da bi ga vzel. Je pa oglas danes zbrisan in verjetno je prodan.

Splitski Spaček. Ravno delam in se mučim z enim enakim že 4ti teden. Restavriran. Isto nakičen in lep ampak cena nakupa je bila ogromna in zato rečem da je ta Spaček ugoden... pa daš še 4000 eur nanj da bo dober (če paæ nimaš sreče)... ali pa 500 eur za servis če si srečne roke.

Zagrebški AMI... Alo, AMIji se ne prodajajo. AMIji so bili vedno za rezerven dele za Spaček in imajo mali krog oboževalcel. Večina AMIjev gre za dele in če kdo postavi malo bolj realno ceno ... uf to je drago. AMI je duplo dražji za obnovo kot 2CV ali Dijana ker ni delov, ker ni tega in onega in ker je kompliciran za kleparsko obnovo. Èe vidiš v enem kosu dobro ohranjenega AMIja ga kupiš, ne greš ga rihtat. Nisi tolk mazohist.

Dijana je že po slikah, ki jih je gor naložil  videti, da je bila res dobro obnovljena. Obnova Dijane na tak način potegnje 12- 14ooo eur... taje za 9000. Zudi če je kaj sfalil se zrihta za do 1000 eur in imaš cenejši avto kot pa da ga greš obnavljat.

Mehari pa... ja, mal je visoka cena ampak to je mehari. Zgodba in trg.. Verjetno mu ni nuja prdat pa drži ceno kot Lomax iz Tepanja z a 20000 eur ki je tudi na AN že tri leta.

Tolk, pa brez zamere...

GSclub

... ker je podobna začetna cena - katero je bolj realno izvedljiv projekt? (da ne podeseteriš cene ...)[/QUOTE]

Nekaj vmes med tema modeloma imaš v top stanju za dvakratnik te cene.

bakar