Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

baje je bil barvan.
stal od leta 2003 ko je bil zadnji tehnični.
če je res stal skoraj 20 let ne vem kak pleh je spodaj?
to vse so info iz tel.razgovora. predvidevam, da ga je nekdo našel in bi rad kaj zaslužil.
Ljubljana?
uhh.zdaj mi je reku da je en citroenar reku da je vreden enih 6-7 jurjev
jaz odstopam od nakupa
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

visar

Samo to bi napisal...

Èe ne bi bil tudi jaz čuden bi se zelo zamislil.
Èe si normalen pomeni da si tak kot so ostali, saj statistično predstavljaš sredino.

Jaz pa pravim da če bil normalen bi že zdavnaj znorel. Torej če mi kdo pravi da sem čuden je to zame kompliment....
______/\\______
______/\\______

Lenko

Citat od: andraž;277298Èe je Cimos nujno kupit, ker to pa je vrednost.

Sem ga videl. Laufa lepo, vžge brez gasa v sekundi. Peljal ga nisem. Je Cimos. Šasija na debelo zašæitena, da je težko točno povedat ampak zgleda dokaj ok. Podna in pragi za menjat, zadnji blatniki plastični, notranji precej gnili. Spodnji del stebričkov A v slabem stanju, rob strehe nad šipo načet. Cel barvan, par bušk, barva v večini brez površinske rje.
Vrednost: kakor za koga. Meni cene ni znal povedat, kasneje pa je na netu pristal za 3.000. Zame preveč.

Lenko

Aja. Lastnik drugi, kar verjamem. Lastnik sicer super možak in tudi lastnik spačka, tako da ni preprodajalec. Ga je pa verjetno malo povozil čas glede pričakovanj, koliko lahko dobi glede na ceno 3.000.

Zeko124

Citat od: visar;277302Samo to bi napisal...

Èe ne bi bil tudi jaz čuden bi se zelo zamislil.
Èe si normalen pomeni da si tak kot so ostali, saj statistično predstavljaš sredino.

Jaz pa pravim da če bil normalen bi že zdavnaj znorel. Torej če mi kdo pravi da sem čuden je to zame kompliment....

:emot112::BigThumbs: on point.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

ne vem zakaj je dal tako ceno,.morda racuna na prodajo v tujino? predlagal sem mu pol manj, pa se od tiste pol manj  naj resnemu spusti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

Citat od: garac;277309ne vem zakaj je dal tako ceno,.morda racuna na prodajo v tujino? predlagal sem mu pol manj, pa se od tiste pol manj  naj resnemu spusti

Ne vem zakaj se je tako odločil. Ko sem bil tam se še ni znal odločiti o ceni in je spraševal mene koliko je vreden. Sem mu povedal, da bi moral mal preverit kako je  potrebnimi deli. Glede na to je cena verjetno pri vsakemu kupcu drugačna. Zame je bilo preveč. Èe bi bila ponudba res ugodna bi se odločil, z glavo čez zid pa ne rabim.

Čojko

Eno podobno stanje se je pred 10 leti skupaj z kar nekimi rezervnimi deli, tudi karoserijskimi, prodalo za 700€, tako da je Garačev nasvet o ceni kar na mestu.

antasi

Ni Citroen, je pa vseeno strašno zanimiv Francoz. Prvi letnik proizvodnje R4 v originalnem stanju..to je bil tedaj neposredna konkurenca spačku.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16776881&display=Renault%20R%204

R4L prve serije, interna številka projekta R 1120, letnik 1961, 603ccm, 23KM, menjalnik 3-stopenjski, 6V elektrika.
Avto je muzejski primerek in je pravi dragulj za ljubitelje oldtimerjev. Prevoženih samo 28.000km, prva barva, brez rje, nikoli restavriran, praktično nedotaknjen avto.
Ima še originalne prve francoske registrske tablice, narisane s šablono. Zaganja se še ročno spredaj.
Avto je popolnoma originalen, ispraven in vozen.
Takšen primerek v takšnem originalnem stanju je izredna redkost in ga je skoraj nemogoče dobiti.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Plesko123

Citat od: Èojko;277292Govora je bilo o tisti DS breakici za 2 jurja, ki je bila totalno sesuta. Pa recimo vem kakšna je bila Lovrova DS - meni čisto dobra, pa je Pleško naredil še cel projekt iz nje. Si tudi predstavljam kolikšna je skupna cena, s tem, da je sedaj skoraj kot iz fabrike.

Ah kje, rabi še kar nekaj posegov :gimme_money:

antasi

Citat od: mirchi;277322No tole je pa pravi dragulj!

Zanimivo, da je bila prva katrca predstavljena kot konkurenca spačku, pa je imela 6V štrom, premali moror, samo 3 prestave..šele kasneje so to popravili. Ni čudno da se je spaček tak dobro prodajal. Do katerega leta pa je imel spaček 6V štrom?

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Citat od: Plesko123;277325Ah kje, rabi še kar nekaj posegov :gimme_money:

Pa si upaš povedat cifro oz. napovedat kakšna bo končna?

Plesko123

Citat od: Èojko;277330Pa si upaš povedat cifro oz. napovedat kakšna bo končna?

Rajši ne :)