Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Ti ja, ma jaz ne? Raje kupim od mazohista že praktično končan izdelek.
Da ne omenjam onega Fiata za 100€ ki verjetno še dolgo ne bo končan. Še dobro, da je predvojni in enostaven.

Jaz bom kupil žabo šele takrat ko bom imel 25 jurjev viška.

Zeko124

Citat od: Èojko;277262Ti ja, ma jaz ne? Raje kupim od mazohista že praktično končan izdelek.
Da ne omenjam onega Fiata za 100€ ki verjetno še dolgo ne bo končan. Še dobro, da je predvojni in enostaven.

Èojko ljudje smo različni, poti do veselja so različne... Poglej Gorčin HY projekt naprimer. Takega izdelka ne moreš kupit ker je 5 milijonov rešitev po lastni meri ideji in konec koncev tudi izvedbi. Je nekaj kar denar ne more kupit.

Zame je mazohizem to kar delaš ti, kupiš dober avto, rihtaš glancaš in nikoli ne voziš. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

Citat od: Èojko;277262Ti ja, ma jaz ne? Raje kupim od mazohista že praktično končan izdelek.

Lej, meni je pač užitek spraviti stari krš skupaj, da izgleda, kot da je nov ali pa ga je eden pozabil parkiranega 50 let v suhi garaži.
Glede Fiata za 100eur. Praktično je že kompletno obnovljen. Mašina, menjalnik, zavore, podvozje in ostala mehanika. Avto je končno našel tudi ličarja. Potem pa manjka še najbolj sladka stvar-sestavljanje. Meni je to užitek, magari če sem v tvojih očeh mazohist. Kaj pa so potem nekateri, ki si kupijo en, pa drug, pa tretji avto iste znamke, samo drugi letniki. Niso mazohisti ampak so normalni?
Bertone sem ravno tako obnavljal in se sedaj že 15 let vozim brez mehanikov. Samo redni servisi. Res je več dela, ampak če vse obnoviš ali zamenjaš, potem tudi ni treba, da ti je potem mehanik najboljši prijatelj.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Zeko, jaz sem še vsak starodobnik dodeloval, vendar so bili vsi zelo dobra osnova. Sem jih porihtal in zglancal v nulo. Sedaj so oz. sta v suhi garaži z bolj občasno nedeljsko vožnjo, brez posebnega tretmaja.

andraž

A lahko vprašam zakaj bi kupil DS šele takrat, ko imaš 25k viška?

Čojko

Ker bi imel takega, ki stane 25 jurjev brez da kaj delam na njemu. Še zglancan bi moral bit.

antasi

Potem boš pa moral 2 mazohista najdet.
Enga da bo zrihtal DSko in drugega da bo dal za njo 25 jurjev.

antasi

Gremo rajš nazaj na temo.
Kakšno mnenje o tem amiju za 3 jurje.
Baje je dolgo stal in ga je prodajalec uspel vžgat.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16763484&display=Citroen%20Ami

Zeko124

Citat od: Èojko;277269Zeko, jaz sem še vsak starodobnik dodeloval, vendar so bili vsi zelo dobra osnova. Sem jih porihtal in zglancal v nulo. Sedaj so oz. sta v suhi garaži z bolj občasno nedeljsko vožnjo, brez posebnega tretmaja.

Spet si zgrešil bistvo. Ravno to je meni mazohizem. Kot da imaš doma miss sveta pa jo šparaš za druge.

O teh obnovljenih avtomobilih za visoke številke ti pa iskreno želim da najdeš tistega izmed top desetih procentov ki so res obnovljeni in ne samo zamaskirani. Poglej projekt na oldschool forum, Audi Quattro. Avto je izgledal kot iz škatlice, dejansko pa zamaskirana katastrofa.

Ko bo Antasi obnovil svojega Fiata bo točno vedel kaj ima. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Govora je bilo o tisti DS breakici za 2 jurja, ki je bila totalno sesuta. Pa recimo vem kakšna je bila Lovrova DS - meni čisto dobra, pa je Pleško naredil še cel projekt iz nje. Si tudi predstavljam kolikšna je skupna cena, s tem, da je sedaj skoraj kot iz fabrike.

Pa saj že 10 let al koliko rihtaš Amija in še nisi končal. V kakšni fazi je sedaj in koliko te je že stal? Brez tvojega angažmaja. Pa poglej kakšen bicikl od avta je Ami proti DS Break.

Kakor komu paše. Jaz vem za sebe.

antasi

tako je-kakor komu paše.
mene si par postov višje užalil 2x, prvič da sem mazohist in drugič da sem čuden, ko rihtam tak fiat za 100eur. Ampak saj sem ti povedal, da mi je to v veselje. No zdaj si še zekota užalil.
Meni tudi ni jasno, zakaj rabiš 3 GSe hkrati, ampak si že mislim, da imaš svoje razloge. In me sploh ne brigajo. Ampak, da takšen govori, da sem čuden in mazohist, pa ni ravno verodostojno. Ogledalce, ogledalce povej, kaj vidiš v podobi tej.

antasi

Izgleda, da itak nobenega ne zanimajo več stari avti, ampak samo tečnarimo.
da bi pa kdo podal kak komentar o tem novem oglasu za amija, to pa ne
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16763484&display=Citroen%20Ami

Čojko

Antasi, sem šel prav še enkrat prebrat. Najprej si ti napisal, da smo vsi tukaj mazohisti, nato si napisal, da sva mi2 mazohista, pa se nisem strinjal oz. da si ti lahko, jaz pa ne. Nikjer tudi nisem napisal, da si čuden. Pa ne vem s čem sem zekota užalil. Le opomnil sem ga na njemu lastni izkušnji kako je če delaš popolnoma vse na novo.

OK?

andraž

Èe je Cimos nujno kupit, ker to pa je vrednost.

zlomjo

A so bile take barve? Očetovi amiji so bili vedno beige-ji, zalenih nisem zamirkal.