Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Ja seveda. Kdo drug pa napiše tak oglas.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

GSclub

antasi

Legenda se nadaljuje.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16734695&display=Wartburg%20353
Prodam samo še ta dva dni torej danes in jutri ker pol ga pospravim pod streho in ni več naprodaj še sploh po taki bicikel ceni torej prodam še vozen 2 taktni wartburg 353 tourist karavan-ima tudi še bremze sicer z prometno in neke pogodbe ampak ker sem ga kupil za dele me prepis ni brigal in zdaj me ne nič o temu spraševat ker če ga prodam ga prodam in samo za to ceno 650e in tako kot je pol pa si naj vsak rešava po svoje in res mi ne pisat kot se dogaja ker sem že vse napisal,če ne drugače je tudi za dele vreden saj turist karavanov ni in komplet avtov ne kaj šele za to ceno,seveda ni registriran,tudi v primeru če se nebi dal prepisat ima prometno z katerim lahko kadarkoli in kolikokrat hočete dvignete preizkušnjo in se vozite 5 dni kar je pa za vsako srečanje več kot dost.za to polovično ceno sploh k dvotaknih ni ne morete kupit avto in še 650 litrov bencina poleg in prosim ne me gnjavit z tem ker če mi bo ostal tud ok in si bom vse rešil,avto je sicer letnik 81 a je bil prvič registriran šele 88 in takrat so po prvi registraciji tudi letnik vpisal 88 pa čeprav vsi vemo da jih takrat več niso dvotaknih delal ampak je kot je in ob že plačanem avtu je možna dostava z avtovleko k vam,neplačniki in zastonkarji in taki kupci če bi bilo ko bi bilo naj preskočijo oglas saj nimam se časaob veliki gradnji z takimi dolgočasit saj eno je kupec ki rabi in plača drugo so pa priložnostni pisatelji,hvala za razumevanje in lp

ZX16V

Clovek najprej naj si malo zgodovine prebere, da ne bo neumnosti pisal.
Na slikah je avto, ki je bil delan po letu 1985 in do leta 1988.
Èe bi bil letnik 1981 bi imel krom odbijač in pa krom masko, leta 1982 so te zadeve le počrnili.
Èe se motim, me popravite prosim lepo

antasi

Ta človek bi moral najprej prebrat Slovenščino za 1.razred, potem bonton, šele nato kakšno strokovno literaturo.
Ampak za njega se bojim, da je itak prepozno.

andraž

Nas spravlja v dobro voljo, kar pa sploh ni slabo.

Tiki

Po telefonskem pogovoru s tem psihičem morš ruknt dva domača šnopca, da k seb prideš...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

antasi

Imaš srečo, da te ni ustrelil, kot ženinega prijatelja

ModelJT

Citat od: Tiki;277102Po telefonskem pogovoru s tem psihičem morš ruknt dva domača šnopca, da k seb prideš...

To se pa popolnoma strinjam. Se spomnim kaj mi je vse povedal ko sem Lado prodajal. Joj joj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

A ti je ponudil, da ti pride to šaro pospravit? :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

garac

stara šola,.diana odbijači, imt luči, ma ziher original cimos
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

andraž

Cena je nizka, vprašanje pa kaj zato dobiš. Da ni sod brez dna, ko se lotiš obnove.