Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Ciljam bolj na Jumpya z 8+1 sedeži po možnosti podaljšan.

andraž

Čojko

Zgleda lep. Za Lovra, če velikost ustreza.

Lovro

Vsekakor je vreden ogleda, tako da bom šel, čim utegnem, pogledat.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

žabec

Citat od: zlikovski;275210Ciljam bolj na Jumpya z 8+1 sedeži po možnosti podaljšan.

Svak ima podaljšanega Jumpya že 8 let. Do sedaj je menjal le sklopko in cevi od Webasta, naredil cca 200k km.
Samo ena boginja je prava !

zlikovski

zlikovski

Mogoče je kdo, ki gre v Avstrijo v ta konec Kleinraming, bi rabil prevoz za moj avto, gre se za menjalnik od CX.
Tolko da bi roba prišla v Slovenijo, potem bi si že prišel iskat.
Prevoz bi tudi plačal.

psihopat100posto

vprašaj če bi pripeljali do autobahna, recimo Haag je blizu na pumpo kdaj čez dan, pa ti pripeljem jaz.
lp

zlikovski

Se glih menim da bi mi pripeljal do Šentilja.
Moja nemščina je boga, uporabljam prevajalnik od googla, upam da mi uspe :)

zlikovski

tomaz555

Najboljši motor kadarkoli. S takim v P Boxter- ju smo imeli najmanj težav.

antasi

jest se res opravičujem Lovroti in Mirčiju, ker nočeta, da tukaj kaj objavljam, ampak urednik me je prosil, če lahko objavim fotko Vrhničanov, ki danes organizirajo raid-danes slikano nekje na nekem parkirišču v Celju. Zadaj levo zunaj slike je še ostalih 11 spačkov iz Vrhnike. vidi se pa tudi slavna dijana od prijateljevega prijatelja tukaj iz foruma.
Pisal pa ne bom nič, da ne bosta Lovro in Mirči užaljena, zato bom samo sliko objavil. Pisal bom pa na facebooku in twitterju in kdor želi, me lahko tam spremlja, kjer imam ful prijateljev in milijon sledilcev.
haha...Kot rečeno, ne bom tukaj nič pisal, da sta Lovro in Mirči tudi meni smotana, ker nimam rad obrekovanja. Èe me bo kdo pa vprašal, potem bom pa povedal, da sta res smotana. Kot rečeno-brez texta in uživajte samo v sliki. Drugič bom pa mogoče tudi kaj pripisal.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

mirchi

Se mi dopade,ce grem kaki bejbi na kurac,se ponavadi fajn konca. Da pa en dec,ki ma ocitno pms,ki sem mislil,da je rezerviran za ženske,pa ocitno doleti tudi starce v letih ko grozi pomanjkanje testosterona in kot zgleda tudi pozornosti...hja dol mi visi.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

Citat od: antasi;275443jest se res opravičujem Lovroti in Mirčiju, ker nočeta, da tukaj kaj objavljam, ampak urednik me je prosil, če lahko objavim fotko Vrhničanov, ki danes organizirajo raid-danes slikano nekje na nekem parkirišču v Celju. Zadaj levo zunaj slike je še ostalih 11 spačkov iz Vrhnike. vidi se pa tudi slavna dijana od prijateljevega prijatelja tukaj iz foruma.
Pisal pa ne bom nič, da ne bosta Lovro in Mirči užaljena, zato bom samo sliko objavil. Pisal bom pa na facebooku in twitterju in kdor želi, me lahko tam spremlja, kjer imam ful prijateljev in milijon sledilcev. Kot rečeno, ne bom tukaj nič pisal, da sta Lovro in Mirči tudi meni smotana, ker nimam rad obrekovanja. Èe me bo kdo pa vprašal, potem bom pa povedal, da sta res smotana. Kot rečeno-brez texta in uživajte samo v sliki. Drugič bom pa mogoče tudi kaj pripisal.

Tole je dejansko brez teksta.

antasi

res ne vem, kje sem se ti zameril,Mirči, da ti grem tako na ku... kot ti pišeš. Verjetno je vzrok kakšno moje lapanje in si se našel v textu, sploh zato, ker nisva niti poslovala, niti ti nisem napisal žal besede. Kot rečeno, če sem se ti s kakšno besedo nevede zameril, se ti opravičujem. Ampak kolikor se spomnim, sem vedno primerno hvalil tvoje xm projekte ni nič drugega. Èe pa si se postavil v razsodnika v debatah okoli bivših forumašev, se prvo pozanimaj pri tapravih citroenarjih o mnenju o teh ljudeh in ne zaključuj na osnovi enega pisanja ne enem forumu. Skratka za tvoj bes boš moral izbrati drugega klipana, ker mene ni več tukaj.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB