Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Èe koga zanima. Ima dokaj pravljično ceno. Po moje je vreden malo več kot 3000, če je res vse tako kot piše.

Čojko

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

To bi Mirchi vedel, ker ga je šel pogledat. Dokaj možno, da je.

DejanO

Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

ModelJT

Ma ne vem če je c5 2 vreden 5200 še. Mogoče V6 z malo kilometri. Drugače pa za 2500 in naprej so trojke tako da mogoče 4 jurje, če sonce sveti pa se planeti poklopjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

martinko

Čojko

andraž

ModelJT

Tale pride vsake tolko malo an net se pokazat haha. Lepa videt drugače ja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dbostjan

Je velika izbira na Avto.net-u, kar sedem jih je, še barvo se da izbirati. Tudi meni je rjava najlepša. Èe ne bi imel nobene doma, bi se verjetno ogrel zanjo.
Se mi pa zdi prav čudno, da sploh ni kupcev za ta model. Saj ne mislim, da bi se morali tepsti zanje, vendar me zanima, če se je v zadnjih treh letih sploh kakšna prodala?

zlikovski

Čojko

Dolga kravetina. Raje glej za Vivarotom/Traficom prejšnje serije. Sta precej krajša z isto prostora, v višino celo več.

Zeko124

Citat od: Èojko;275184Dolga kravetina. Raje glej za Vivarotom/Traficom prejšnje serije. Sta precej krajša z isto prostora, v višino celo več.

Jumpy bistveno bolj lusten za vozit od zgoraj omenjenega, Vivaro je sirok kot Jumper, je sirina dostikrat vecji problem kot dolzina.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si