Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Antasi,glej ne da se mi. Ce ti je dolgcajt,pa bi se rad kregal,al pa te spet matra,ker sta se s Kezo skregala. Al pa bibrad povedal,da te je laganimi nategnil. Jamraj. Jokaj. Smili se samemu sebi. Ce se pol boljse pocutis. Al pa ti je vsec ,da nekumu zajebes dan. Izvoli. Meni se ne da ukvarjat ves s tabo pa tvojim smiljenjem samemu sebi
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ZX16V

Pusti ga, je prav mir bil ko je bil odsoten, drugace se pa itak trudi pljuvat cez ostale na drugih forumih, tako mene kot se nekatere tukaj.
Clovek pac zivljenje ni uspelo, kot si ga je zelel in z zaljenjem ter pljuvanjem cez druge kompenzira manjko.
Drugace pa je verjetno oh in sploh osebek.

Antasi ne poznas me in nimas pojma kdo sem ampak te to ne ovira, da me zalis in pljuvas cez mene. Ocitno ti primanjkuje pozornosti ali ljubezni, nimam pojma, zacni se ukvarjat sam s sabo zacni rast, preden se bo kdo zacel s tabo ukvarjat.
Ce se motim, me pa komot dregni ali pa za rokav pocukaj, bova kako rekla, v celjskem koncu sem veliko. Get life bro

Čojko

Andrej, kako gre kaj Balilla projekt?
Ko bo končana  me boš peljal en krog.

antasi

mašina fertik, kromiranje fertik, je na barvanju in čaka električista, da jo sestavi.:BigThumbs:
Zdaj pa res moram nehat, da ne bom spet koga sprovociral:Hammer3:
Vzemi si čas za furo, ker krog bo dolg z 18konji:Hammer3:.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Super. Lahko bi tole malce predstavil.

antasi

rajši ne, ker ni niti lastnik, niti avto priljubljen na tem forumu.
Eni pišejo, da mi manjka pozornosti, drugi da imam pms ali nekaj takega, tretji da imam premalo testesterona, skratka diagnoz imam za cel forum, noben pa ne napiše kakšno pozitivno diagnozo, razen Èojkota-hvala.
Mogoče pa samo ne znam pisat, ker poizkušam pisat resnico.
Pisal pa ne bom več, ker ne morem lagat.
Kaj naj pišem takole: Lovro ti si odličen pisatelj, Mirči ti si sploh ne vem kdo? Zx16 kdaj boš začel preprodajat avte in služit na naivnih kupcih?
itd.
Ne gre mi pisat tisto, kar ni res.

garac

haha. ne bom komentiral in tvoj moped ne zanič:). saj ne kometiram ampak je! in vrata si mi zvil ko si jih zaprl
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Ti si kriv, ko si rekel, naj kaj objavim in sem objavil eno sliko in si videl koliko je hude jeze zaradi ene slike??

V ljudeh je nakopičen tak bes, da rajši ne postavljem diagnoz in tudi ne bom napisal, da je moj cimos motor odličen in tudi ne bom napisal, da je prijateljeva diana zamaknjena, ker se vrata ne dajo lepo zapirat. Nisem jaz kriv, ampak prijatelj ti je očitno prodal zamaknjeno diano. Saj drugače je pa lepa, ker ima lepe michelinke, lepo izpušno cev in letve na žlebu. Se pravi, da je še vse original, ampak zamanjena. Verjetno so bili primorci, ki so jo sestavljali v cimosu pred leti, malo utrujeni-ravno so prišli iz kakšne fešte ali raida. Zdaj pa res moram nehat, da ne bom dobil kakšnih dodatnih diagnoz.

garac

ja daj, zdaj sem ti pa spet jaz kriv? vse smo ti drugi krivi. ti nedonosencek prekotrojanski
tvoj mopet se zmeraj sucks in diana od mojega kolega je za vas stajerce u nulo pali vozi. ima da si tiho
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Tudi jaz mam vas rad.
Kot prijatelje na facebooku mislim, da mi ne bo še kdo postavil kakšno dodatno diagnozo.

antasi

Tole se že pred časom opazil na drugem oglasniku.
Se mi zdi, da lastnik malo preveč ceni avto za kompletno obnovo.
Je pa res chrono  verzija ampak če bi bila pa una verzija od visarja, rally ali kako se že reče..

antasi

Tole je pa rariteta. GS narejen v Sloveniji z prevoženimi 31 kilometri.

Čojko

Tega pa so imeli jajca vžgat. Tu je treba vse vitalno premenjat. Ene 2-3 jurje.