Zanimivi Oglasi za Citroene in Avtomobile

Začel/a antasi, November 20, 2016, 10:58:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Take informacije imam tudi jaz. Leta 1970 Spački z motorjema 435 in 602 dobijo 12V štrom.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

antasi

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16840324&display=Wartburg%20353

A morate vi kupci tako težit ubogemu prodajlcu?

Prodam samo še kak teden ker pol ga pospravim pod streho in ni več naprodaj še sploh po taki bicikel ceni torej prodam še vozen 2 taktni wartburg 353 tourist karavan-ima tudi še bremze sicer z prometno in neke pogodbe ampak ker sem ga kupil za dele me prepis ni brigal in zdaj me ne nič o temu spraševat ker če ga prodam ga prodam in samo za to ceno 620e in tako kot je pol pa si naj vsak rešava po svoje in res mi ne pisat kot se dogaja ker sem že vse napisal,če ne drugače je tudi za dele vreden saj turist karavanov ni in komplet avtov ne kaj šele za to ceno,seveda ni registriran,tudi v primeru če se nebi dal prepisat ima papirje-prometno z katerim lahko kadarkoli in kolikokrat hočete dvignete preizkušnjo in se vozite 5 dni kar je pa za vsako srečanje več kot dost.za to polovično ceno sploh k dvotaknih ni ne morete kupit avto in še 650 litrov bencina poleg in prosim ne me gnjavit z tem ker če mi bo ostal tud ok in si bom vse rešil,avto je sicer letnik 83 a je bil prvič registriran šele 88 in takrat so po prvi registraciji tudi letnik vpisal 88 pa čeprav vsi vemo da jih takrat več niso dvotaknih delal ampak je kot je in ob že plačanem avtu je možna dostava z avtovleko k vam,neplačniki in zastonkarji in taki kupci če bi bilo ko bi bilo naj preskočijo oglas saj nimam se časa ob veliki gradnji z takimi dolgočasit saj eno je kupec ki rabi in plača drugo so pa priložnostni pisatelji,hvala
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

antasi

Samo to je pri vas čez trojane polna luna.
Na našem lepšem koncu trojan je megla.

andraž

antasi

Èe se ne vidi polna luna, potem nas ne meče tako kot tega pri vas.

andraž

To je pa Škofljica, to je druga zgodba. Tega meče dnevno. Vsaj glede na to kar piše.

antasi

A pol niste vsi preprodajalci lažnivi tam preko trojan, pol se pa opravičujem, ampak zmeraj take pišejo vaši tam čez. Naši šargiji kekoti kičoti itd niso naši, ker so od dole. Tale je pa dušan žbogar, kar mi ne deluje od dole.

andraž

Kaj ste pa jugose pustili, da se infiltrirajo med vas in vam celo prodajajo avtomobile z nazaj vrtenimi števci. Je bila megla, pa jih niste videli, ko so prišli.
Dušan ni od dole, je pa od noter, ker je bil glede na pisarije sigurno kdaj pospravljen na koncu Zaloške...

antasi

Plesko123

andraž

Ne padajo. Ni dokončan. Zato je cenejši.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Kdo prepozna tega preprodajalca?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16872086&display=Citroen%20Ami

Prodamo zelo lep,ohranjen in malo vožen že kar zelo redek cimos citroen ami 8 od zelo stare 1 lastnice torej za k mašen avto,vseskozi garažiran in letom več kot odlično ohranjen ki je v živo še lepši kot na sliki zaradi odboja svetlobe in slabega fotoaparatra,samo resen interesent po tej ceni in nobenih menjav,hvala za razumevanje in lp

andraž