Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Žal tudi v sanjah zanj ne bodo dobili 4jurje. Kilometri so pa realni...italjanski.

Xandrej

Zakaj ene? Pogledat, HPI dobro prebavi omv 100 pa gremo.... Pa maš za 3800 pravi avto...

alesz

CitatPa maš za 3800 pravi avto...
ja in črpalka goriva stane 700€,zdrži pa 60Kkm

Xandrej

Aja? Prvič slišim. :BigThumbs:

dvorjan

Ze to da so SAWAL-ove nalepke na avtu bi meni dalo jasno vedeti, da ga sploh ne pogledam vec. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

@dvorjan zakaj ker so na slabem glasu?

alesz

Citat od: Xandrej;65088Aja? Prvič slišim. :BigThumbs:

takole je pa videti čudo.......kopije ni,preko Simensa kupiš z Citroenovo nalepko in ceno.....

Xandrej

Jebemtiš... Ko slišim za ta siemens pa bosh me kar prime nekam...

Double Chevron

Pozdravljeni,

Zdi se, da bo ta tema prava za moje vprašanje. Moj francoz ('98 Safrane) je že malce star in iztrošen, samo še vprašanje časa je, kdaj bo poginil...:AngelPray:

Prisiljen sem razmišljati o menjavi, čeprav bi safrota še z veseljem vozil. Ker obstaja želja po vozilu z nižjimi stroški (trenutni je pač bencinar in si vzame skoraj 10 l / 100 km, kar pri dnevni vožnji v službi iz KR v LJ nanese kar nekaj), sem najprej gledal Xsare Break 2.0 HDI, potem XP in kmalu zgrožen ugotovil, da za isto ceno (ali še manj) dobim že C5. Dobro, stroški vzdrževanja bodo nekaj višji, ampak predvidevam, da tako drastične razlike ne bo, pol litra višjo porabo pa tudi sprejmem. Èe se motim, naj me prosim kdo postavi na realna tla.

C5 mi tudi v smislu prostora ustreza bolj, smo razvajena družinica in prostora ni nikoli preveč, navajen sem velikega vozila, v končni fazi smatram, da je C5 morda tudi malček bolj varen, zato sem jih začel zelo resno ogledovati. Najraje bi vzel 2.0 HDI, obvezno pa mora biti break. Naletel sem na tale oglas: http://www.*********/_AVTO/ad.asp?ID=4198082&show=1 (vem, linkov se ne da lepit, ampak št. oglasa je 4198082, če se da komu pogledat), pa me zanima kaj si mislite. Piše sicer, da je 1. lastnik, ampak to ni čisto res, naj bi bil pa drugi in kupljen od znanega lastnika, slovensko vozilo in redno servisirano na pooblaščenem servisu. Cena mi ustreza, kaj dosti čez to pa se ne bi mogel stegnit. Èe slučajno kdo pozna ta avto, bi bil hvaležen za informacije, če pa kdo ve za kakšno drugo dobro varijanto v tem cenovnem razredu pa tudi.

S časom sem precej na tesnem, in ga ne bom mogel it pogledat pred četrtkom, ampak če je res vse kar človek pravi, se mi zdi, da bi znal biti to OK nakup. Èe se motim, naj me ponovno kdo postavi na realna tla...  

Lep dan vsem,

Miha

Xandrej

Ne vem no tale avto mi že na slikah zgleda sumljiv. Gori mu ključek za servis naret, laže, da je prvi lastnik ima 170 000 jurjev...

Double Chevron

Aha, indikator servisa sem videl, ja. Lastnik pravi, da je čas za redni servis, ampak ga ni naredil, ker ga bo prodal in smatra, da ga bo kupec itak naredil v vsakem primeru. Veliki servis pravi, je bil narejen pri dobrih 150.000 km. Prvi lastnik naj bi bil njegov tast. Ja, vem, baba čula, baba kazala. Mene je tudi to prvo lastništvo zelo zmotilo. V vsakem primeru raje izpustim nekaj dobrih priložnosti, kot da bi zagrabil eno slabo...

alesz

CitatGori mu ključek za servis naret
Tisti serviser ki ga je redno servisiral,se ni niti toliko potrudil,da bi ročno ugasnil lučko.......verjetno zadnji dve leti sploh ni bil servisiran,pač zamenjano olje........sicer pa kaj lahko pričakuješ od vozila ki gre proti desetim.......ni pa rečeno če vložiš nekaj na njega,da nebo vredu....

Double Chevron

Ve kdo za kakšnega dobrega na netu? Zaželjen break, obvezno 2.0 HDI z znano zgodovino in normalno ceno.

garac

Dober na netu je BInetov HDi, samo je žal 2.2 in avtomatic, sicer kupljen pri nas, kilometri realni, obdrgnejn,a je menda sedaj to pobarvano in sanirano, cena pa najbrž močno pretirana. kupljen in servisiran pri Jerovšku
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

1.registracija:   8 / 2002    
Letnik: 2002
Starost vozila:  rabljeno
Prevoženih km:  170000
Tehnični pregled:  08/11
Motor:  2179 ccm (diesel motor)
Moč motorja:  98 kW  / 134 KM  
Menjalnik:  automatic
Oblika:  karavan (5 vr.)