Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

TAle zgodba se bere precej podobno kot pri mojem očetu - ko je po ene 2 mesecih ogledov rabljenih enoprostorcev (v glavnem C8/807/Uliysse) ter nekaj C5k in pa 3 Subarujev LEgacy ugotovil da so vsi iz uvoza in vsi z veliko ve? km ali pa razbiti in slabo popravljeni ...

Potem je pa nabavil novo XP.
OK

LP
Primož

Gox

Zgleda da danes ?e te?ko kupiš avto iz Slovenije... malo pogledaš, pa imajo vsi rabljeni šipe po?templane s številkami ...

A obstaja tudi v sloveniji kaj takega? Tako ozNaševanje? Ali imajo to samo v tujinič

Lp
Goran

michoBX

Ja, tudi s temi c5kami je velik na*egancije! In pol ti dealer ?e govori, da se teh računalniških števcev ne da brisat ipd...
Uglavnem, malo jih je z nezbitimi kilometri, kar se pa pedalov in pa menjalnih ročic tiče, pa itak vse pomenjajo... Tudi s servisnimi knjigami dobro lavfa ?rni trg! Jih tudi kradejo!

Najbolje je ?e imaš močnost pogovora s prej?nim lastnikom, kar pa je z avtomobili pri dealerjih, pa sploh iz uvoza, te?ko...

?koda, ker čez par let, ko bodo cene bolj ugodne, ne boš vedu kaj boš kupil - vse ve? močnosti za ma?ka v čaklju...

No ?e zdaj je bolj ali manj loterija kupiti rabljen avto - saj ?e za novega ne moreš biti siguren...
Hja, dougcajt mi je ja...

gigo

S temi C5-kami je kri?. Se ?e dolgo ve kako in kaj se prodaja ter koliko je realnih SLO. Mene bolj zanima kako tej va?i majstri ko priklopijo na proxio ugotovijo, da ima ve? km kot je navedenih na ?tevcu?! Razumem, da mehanih po dotrajanosti določenih delov okvirno pove, da ima vozilo realno ve? km kot prikazanih sam da iz proxie to razberejo!"#$%&/()
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

Zadnji? sem govoril z mojstrom, ki rihta ?rpalke. Je rekel, da ljudje ugodno kupijo avto vi?jega razreda, potem pa nimajo za vzdrževanje, (podobno kot večina XM) tako je z audiji, vw, pa tudi C5. Ko ga priklopijo na tester se izkaže, da imajo tudi po 400 in 500tkm.
Na pogled je stoj povsem ok, sicer pa ima ?e kup bolezni, ki so jih zdravili le z Lekadolom.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Ja, tak je od strica Audi A6 2.5 tdi. Zunaj in znotraj sicer lep (kupljen s kao 80 000 km štiri leta star, seveda ni bil nov prodan v SLO), je pa crknilo ?e kar nekaj dragih delov, v tem poletju hladilnik, mehanizem brisalcev in cvetka - bošpumpa. Cene so pa vedno tipa n x 100 evrov; n>=3

Xandrej

Cene C5 so nizke. Zakaj. Veliko je uvoženih podrtij  katere so bolj kot ne opore?ne. Raje kupim preverjen avto z kilometrino pa priblji?no vem kaj me čaka ko pa kr nekaj brezveze pa raje dam 1000 ali pa ve? Eurov zraven pa je. Za tako stvar se samo 1x v ?ivljenju napizdi? pa je ?ola za vse okoli tebe družino, šlahto, prijatle znance... Nih?e ti nebo vrnil denarja kaj šele kaj drugega pa se lahko toči? kolko hoče?... Vedno bom probal kupit avto od preverjenega lastnika z znano zgodovino.:BigThumbs:

drmare

Preden sem kupil novega C4 sem gledal NEMCE od 3 - 4 mio sit! Audi A4, BMW 3 in Paste..... vsi od 100 do 150 TKM! Po nekajmese?nem raziskovanju sem prišel do naslednje ugotovitve - raje eno ?tevilko manjši avto in nov, kot pa drage velike škatle z neznano zgodovino! Včasih moramo poslušati tudi ?ene......moja je imela tokrat popolnoma prav! ?e dobro, da sem jo ubogal. :emot145:

LP Mare

marjank

c5 tke  so čist kul  eni se bojo pa po?rli od zavisti , kupiš tam kjer je bolj ugodno in ve? opreme ,seveda pa kritizirajo  tisti,ki si tega pa? ne morejo privo??it ali skakega drugega razloga  vsak ve zase in ne kritizirajte tistih stvari katerih pa? vi nimate
tako lp MK:emot151:

deyo

@marjank

res so kul, ne kritiziramo, pa tudi ne počiramo se od zavisti. Samo dejstva in resnico smo navedli

:emot133:

marjank

dvorjan

@marjank:
Ne biti nic uzaljen. Tudi moj kolega je lep cas iskal solidno C5 pa je enostavno ni bilo na spregled. Vse iz uvoza in z zbitimi kilometri. Kaksna pa taka, da se notri vse sveti (pac novi zamenjani deli), spodaj pa svoh. In je obupal.

Mene pri vsej stvari malo moti le to, da taki avti zbijajo cene tudi domacim in tistim dobro vzdrzevanim. Pa se po pravici vseeno ne sekiram prevec. Mojega caka v bodoce en velik servis na 120.000 km in odprava nekih malenkosti pa menjava bunk, mislim pa da se bom odlocil tudi za menjavo sklopke. Potem pa ciljam na 100.000 mirnih km.

Lahko kako besedo vec na to temo recemo na pikniku. Ker zdaj pa res rabim nasvete glede nabave materiala in odprave par tezav. Potem se pa zelim le mirno voziti in voziti in voziti. Pa seveda tankati. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

PRI 120 tkm menjat sklopko? Daj no nimaš kaj tikat
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Markolin

Moj evasion, ima ?e čez 200kkm, pa ?e orginal sklopka, pa tudi ?e nič ne kaže da bo šla.

gigo

Moj ma pa 430 in je ?e za nekaj časa dobra.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens