Naš Berlingo

Začel/a minek, April 11, 2016, 02:07:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Pa imaš metlice brisalcev?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

touster

Citat od: minek;228896Èiščenje vetrobranskega stekla pri berlingu ustreza ostalim rešitvam tega vozila.
Precej slabo. :-)

Kaj pa je narobe?

V tem vremenu imaš itak takoj usrano šipo...vitrexa gre kar veliko. Meni je ok.

V tem mrazu se tudi segreje hitro oz začne toplo pihati. Mogoče edino preveč glasno na avtomatiki.

Mogoče pa nisem preveč zahteven...men je fajn avto.

batzajla

Men je tud kul avto, že 11 leto vozim berlingce pa ne grem na drug model.

bingo

Vozim 6 (šestega!) berlinga zapored
Brat ga je imel
Fotr imel 2 (dva)
Tast 14 let starega...je prezadovoljen!
V službi ga imam na razpolago

A moram še napisat, da je to najbolj kul avto :)

minek

Pa sem še mislil hčeri reči, da posname kako ta avto čisti vetrobransko steklo. :-)
Več, kot pol čistila gre pa itak v nič, ker šprica pod brisalce.

minek

Ne spomnim se, da se kdaj pri astri, ki je bila stara že 16 let, zaradi mraza ne bi vrata prtljažnika dvignila do najvišje točke. Pri berlingu, ki ni še niti eno leto star, pa francozom to uspe. :-)

garac

ja najbrž so vrata berlinga malenkost večja in težja, kot pri nemškem kakovostnem avtu. Šmet, sicer moram potrkat, a pri mojem berlingu 01 se to tudi še ni zgodilo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Meni se še danes kolca po Berlingiču II 20 HDI. Le kaj sem se pustil pretentati goljufivi kači, da sem ga zamenjal za Pikasico 16 HDI? Zgodba bi se najverjetneje nadaljevala z: "In živeli so veselo do konca svojih dni."

Čojko

Ja, obstajajo pred in pokrizni avti.

fifk

Tudi pred krizo (2003) Mercedes A ni bil glih pojem kvalitete.. Motor super, pleh nenormalno rjavel, zadnja vrata so te pozimi lepo kresnila po buči, pa niso    bila težka, ker so bila plastična...

antasi

kot sem že večkrat omenil,
berlingo ni za voznike, ki so prej vozili nemška jajca.
Kljub globalnosti, krizi, globalnem segrevanju itd bla bla
je ohranil nekaj francoskega šarma od  spačkov naprej.
če tega ne razumeš in si po možnosti pred njim vozil vnuke od hiltlerwagena potem berlingo ni za tebe, vsi drugi smo pa zelo zadovoljni z njim.

minek

Citat od: antasi;228963kot sem že večkrat omenil,
berlingo ni za voznike, ki so prej vozili nemška jajca.
Kljub globalnosti, krizi, globalnem segrevanju itd bla bla
je ohranil nekaj francoskega šarma od  spačkov naprej.
če tega ne razumeš in si po možnosti pred njim vozil vnuke od hiltlerwagena potem berlingo ni za tebe, vsi drugi smo pa zelo zadovoljni z njim.

antasi meni je vseeno, če kdo o mojem francoskem nemškem ali kateremkoli drugem avtu pove kakšno resnico. Nismo na forumu samo takšni, ki imajo avto radi. Jaz bom v ta thread dalje pisal kaj na avtu ne štima. Moral bi delati povzetek v obliki liste v prvi post, da lahko kdo pred nakupom prebere kar noben avto-novinar ni zapisal. :-)
16.600km in še gre.

touster

Imaš prav...tvoja tema, tvoji vtisi oz. resnica.

Škoda, ker nisi prej  bolj podrobno stestiral avta. Ko sem prvič vozil berlingota mi je bil zelo čuden in sem ga takoj dal dol s spiska. Samo se je pa potem vrnil nazaj...celo na prvo mesto.

To kako ti "šprica" po šipi pa kar naredi video.

Prtljažna vrata sem pa danes na -17 odprl so se odprla do konca,vrgel notri kolo, spakiral otroke in ženo in jih razvozil po lokacijah. Potem pa še sebe peljal 100 km v službo.

Cagar za temparaturo je kazal skos 90, pihal je topl- nastavljen sem mel na 22 in nisem nič spreminjal. Edin cagar za gorivo je pa skos padal...to je tud moja največja zamera do tega avta. Moram ga tankat, in to večkrat kot bi hotel-ima sam 50l tank.

antasi

Antasi včasih piše čudne stvari ker na forumu lahko povemo po resnici. No, pa povejmo
Wv, opli in ostala nemška jajca so odlična vozila
boljša kot naši citroeni, sploh berlingoti.
Ampak ko sedim v golfu mi gre na bruhanje, vse sterilno,
noben odvečen knof, zunanja oblika pa prav tako kot bi gledal avto ki ga je narisal nemški računalniški program.
Živi dolgcajt. Kdo sploh še loči golf 6. 7. 8. ali je pa mogoče že 9?. In podobno velja za ostala nemška ljudska vozila. No, merðo si je prišel gor in dela spet atraktivne avte sploh znotraj in sploh v primerjavi z bmwji, pri katerem moraš bit že expert da ločiš novo 3ko 5ko ali 7ko.
Saj vem, da smo takšni vozniki izumirajoča vrsta, ker bo naslednji generaciji gladko vseeno kako se bo imenoval avto. Ali bo to bmw ali citroen ali pa apple bo čist vseeno. Važno bo da bo imel novo programsko opremo, povezljivost in pa doseg.

antasi

Aja, pa če ti ni všeč berlingo ga prodaj in ne težit z brezveznostmi, ker nismo mi krivi da ti nisi zadovoljen z njim. Èe bi bil všeč vsem, potem se nebi npr.nemška jajca prodajala. Kdo pa rabi v času krize dražji avto, ki je manj praktičen, porabi več, glih tak crkuje in ga delajo na vzhodu ali jugu? No, pozabil sem na ugled znamke in lastnika.