Naš Berlingo

Začel/a minek, April 11, 2016, 02:07:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

minek

Kupil sem avto, ki je najlepše pokriva naše želje. :-)

halls

Pozdravljeni!

V par postih nazaj sem napisal,da mi Berlingotova uporabnost odtehta kakšno njegovo pomanjkljivost....
No,da malo povem o tem:
Najprej sem odstranil zadnje sedeže,hitro in enostavno! Zakaj sem nardil to? Imam dva psa,torej dam not box zanju.
Z mojo drago sva avnturista,v zadnjem delu postelja,pod posteljo razni odlagalni prostori za kramo.
Navdušen biciklar; seveda gre bicikel v zadnji del brez problema.
Drsna vrata zmagajo v ozki garaži....

Pa še kaj bi se našlo...;-)

V glavnem,Berlingo ima to,kar potrebujem!

Ps: na kolk menjate olje? Katero olje? Meni se zdi 25 000km malo preveč.....

antasi

jaz sicer nimam psa, imam pa ženo, tak da zadnji del avta je vsekakor uporaben, vsaj toliko kot kak mini avtodomek.
Olje pa jaz menjam na 15 do 20.000 km.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

Antasi, tisti tvoj boks ki ga imas ti za zeno v avtu... se mi zdi, da jo cisto prevec razvajas
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Pa, no. Box imam za prijatle. Saj veš, da moj dolgi jezik povzroči, da so prijatli včasih popadljivi. Za ženo in sebe imam pa turbo maximus 180x140 glih not paše.

minek

Citat od: halls;237367Drsna vrata zmagajo v ozki garaži....
Zmagala bi, če bi bila drsna tudi sprednja. Tu pa tam pa res kaj olajšajo. Sama izvedba pa ja slaba. Kdor ne verjame naj ustavi nekje v resnem klancu in preveri.
Res pa, da lahko na resnih klancih tudi nihajna pobegnejo.

antasi

Citat od: minek;237402Zmagala bi, če bi bila drsna tudi sprednja. Tu pa tam pa res kaj olajšajo. Sama izvedba pa ja slaba. Kdor ne verjame naj ustavi nekje v resnem klancu in preveri.
Res pa, da lahko na resnih klancih tudi nihajna pobegnejo.

Kako to misliš? Kaj ti ni všeč. Da se sama zaprejo? Potem moraš kupit serijo 1 ali 2 ki ima tak zatič da se v najbolj stremem bregu ne odprejo. Res pa jih je težj zapret zato so v ser.3 naredili bolj na izi. Men je všeč ko lahk z odprtimi vrati odpelem in samo malo pribremzam in se same zaprejo. Èe pa hočeš sprednje  drsne pa imaš pežota 1007 al pa našega opela blitz l.1955..

minek

Citat od: antasi;237406Kako to misliš? Kaj ti ni všeč. Da se sama zaprejo? ...

To, da niso ničesar vgradili proti efektom gravitacije. Zna biti nevarno in/ali drago.

antasi

ja, ampak moja tašča je pa jamrala, da ne more vrat zapret odznotraj, zdaj ko imam pa berl3 je pa tak zadovoljna in je mir v hiši:Hammer3:

gule

Berlingo 3 ima sistem, da se popolnoma odprta vrata zataknejo, in ih ne premakneš, dokler ne pritisneš na gumb. Ne vem v čemu je problem?

antasi

Ne vem. Ko sem oba probal. 1ka in dvojka ima zajlo ki jo odhaklaš ko pritisneš kljuko pri trojki gre pa bolj na mehko in to ga izgleda moti

minek

antasi

Unega, ko je napisal da ga motijo vrate ker so neki efekti gravitacije. Nimam pojma kaj to pomeni? Meni se vrate vredu odp.zaprajo pa sem v vukojebini doma tu preko trojan ko bomo imeli kmalu puhovo tovarno spet doma. Aja, pa tist ko ga moti je doma iz mb,? Kje pa so tam hribi razen na zlati lisici, tja pa itakz berlingoton ne prideš. Kaj pa ročna a prime al je električna pa v hribih zablokira.?Kaj pa menjalnik je samodejni ker ga pol ne smeš v klancu parkirat?. Kaj pa če bi mel trabanta tud ne smeš v klancu parkirat ker pol olje steče na vrh benza in potem trabant zariba. Kaj smo se naučili.??
Ja, da je berlingo boljši za vukojebino in klance kot sodobni avti z avtomatiki, elektroniko itd in tudi trabant je slabši od njega.
Ne zdaj berlingotu rečt, da ni dober vsaj za v kmete ker za v mestne frajerje ni. To smo že ugotovili. Pustimo ga vsaj kmetom, reveža ubogega, ki ga nobeden ne mara

halls

Jaz ga maram,zelo!!! Berlingota namreč....:D

minek

Citat od: antasi;237429Unega, ko je napisal da ga motijo vrate ker so neki efekti gravitacije. Nimam pojma kaj to pomeni? Meni se vrate vredu odp.zaprajo pa sem v vukojebini doma tu preko trojan ko bomo imeli kmalu puhovo tovarno spet doma. Aja, pa tist ko ga moti je doma iz mb,? Kje pa so tam hribi razen na zlati lisici, tja pa itakz berlingoton ne prideš. Kaj pa ročna a prime al je električna pa v hribih zablokira.?Kaj pa menjalnik je samodejni ker ga pol ne smeš v klancu parkirat?. Kaj pa če bi mel trabanta tud ne smeš v klancu parkirat ker pol olje steče na vrh benza in potem trabant zariba. Kaj smo se naučili.??
Ja, da je berlingo boljši za vukojebino in klance kot sodobni avti z avtomatiki, elektroniko itd in tudi trabant je slabši od njega.
Ne zdaj berlingotu rečt, da ni dober vsaj za v kmete ker za v mestne frajerje ni. To smo že ugotovili. Pustimo ga vsaj kmetom, reveža ubogega, ki ga nobeden ne mara
S tabo žal ni vredno debatirati, ker vsako omenjeno pomankljivost jemlješ, kot napad na tvoj zaklad ali kaj takega. Sem napisal kaj je po moje pomanjkljivo pri drsnih vratih, če te zanima še pač enkrat preberi brez žolča. Ma mi je vseeno.