Naš Berlingo

Začel/a minek, April 11, 2016, 02:07:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesdrolec

Kje si dobil tole vn?
Pri meni AC praktično ni... če je gre hitro na 5.5l, po samem mestu pa tudi par km na dan recimo kakih 10% voznje.

minek

Èe pogledam najvarčnejše vožnje in za vsak slučaj prištejem še 10% odstopanja, je tudi pod 5L/100km.
@alesdrolec: Piše na screenshotu. Link MyCitroen.

minek

Pa smo čez 20.000. :-)

lerin

Naš berlingo letnik 2009, 1,6 hdi, jih ima 138.000. Doslej vse BP. Samo redni servis. Počasi bi menjal za nove konjske sile. Èe kdo rabi dober stroj, naj javi.

minek

Pri slabih 21.000 opravljen prvi servis in nazaj na original obutev.

alesdrolec

...

minek

Ja. Po novem je prisotnega malo tresenja. :(

grgos

pri meni je blo isto lani pri zimskih in letnih , zimske sem potrpel ker je rukalo od 130 naprej , letne pa šel scentrirat ponovno k lokalnem Vulco servisu in je blo takoj ok ..očitno res eni neznajo centrirat v mojem primeru Boltez Kranj ...

ribcek

Citat od: alesdrolec;232628No ko sem dal svojega berlinga nazaj na letni komplet swm opazil močno tresenje volana predvsem pri višjih hitrostih. Omenil mi je že vulkanizer da so tri platišča kriva. Je kdo že bil uspešen pri reševanju te težave? Meni je uradni serviser rekel naj peljem k drugemu vulkanizerju da je sigurno imel ta ki mi je montiral zanič montirko. In da je njegova tudi pokvarjena. Bravo super uradni servis. Seveda so mi kolesa scentrirali še oni in je še slabše. O drugih detajlih na servisu ne bom govoril dokler me ne zdražijo še bolj!! Na zimskem neoriginal 15" kompletu tresenja ni bilo nikoli in nikdar tudi pri 150+

Peljal sem k Avtomojster na Vrhovce, zaenkrat OK.

minek

minek

31k. Nemogoče je zares dobro nastaviti prezračevalne reže. Vedno mi piha v glavo. Najbrž pri svoji višini ne bi smel imeti sedeža v najvišji poziciji ampak rešitev za dvig in spust sedeža je pri tem avtu zanič.

antasi

Citat od: minek;23532031k. Nemogoče je zares dobro nastaviti prezračevalne reže. Vedno mi piha v glavo. Najbrž pri svoji višini ne bi smel imeti sedeža v najvišji poziciji ampak rešitev za dvig in spust sedeža je pri tem avtu zanič.

tu ni druge rešitve, kot nakup novega Tesla3, ki ima skrite reže za zračenje
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

minek

Lahko ti jaz odprem novo temo za izlivanje sarkazma, lahko pa to storiš sam. Tukaj se pa prosim malo bremzaj. Hvala.

antasi

Citat od: minek;235327Lahko ti jaz odprem novo temo za izlivanje sarkazma, lahko pa to storiš sam. Tukaj se pa prosim malo bremzaj. Hvala.

Kaj ti naj jaz pomagam in tale forum, če izlivaš negativno energijo, če ti je vroče in hkrati moti pihanje.
Imam isti avto in vsak zračnik posebej se da odpreti zapreti obrniti itd. Èe te moti pihanje pri šipi daj na noge. Èe te zebe v noge obuj nogavice.
Aa pa še to. Èe daš na 18 in je zunaj 30 je jasno da bo ventilor na avtomatsko začel na ful pihat. To pač ni audi ampak je bmw za seljake. Jaz v takem primeru zmanjšam ventilator in nastavim pihanje na šipo ali tla. Saj se da vse naštelat dam to je v bistvu ročna klima in avto ni nič kriv. A npr.celo iskanje najmočnejših postaj na radiu ampak de moraš mal igrat z nastavitvami. Pa brez zamere.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

minek

Citat od: antasi;235338Kaj ti naj jaz pomagam in tale forum, če izlivaš negativno energijo, če ti je vroče in hkrati moti pihanje...
Imam isti avto in vsak zračnik posebej se da odpreti zapreti obrniti itd. Èe te moti pihanje pri šipi daj na noge. Èe te zebe v noge obuj nogavice. Ampak to bi te morali že starši naučiti.
Glej. Za razliko od prejšnjega avta, mi v tem ne uspe najti nastavitev teh šob, da ne bi moteče pihalo. Res pa je, da se je tam sedež dal brez težav nastaviti po višini. Seveda pa lahko dam samo na noge ali pa ventilator ugasnem ali pa se z avtobusom peljem. Mene sploh ne boli, da si lastim avto, ki je precejšnje skropucalo. Èe imaš ti težave s tem, pač ne prebiraj te teme. Èe ne znaš, moreš ali nočeš pomagati, tudi škoditi ni treba. Hvala.

Ah ja, ta tip šob v armaturki kjub usmerjanju vseeno spušča zark tudi naravnost. Vsaj, ko so precej priprte.