Naš Berlingo

Začel/a minek, April 11, 2016, 02:07:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

lerin

Mi smo z berlingotom prilezli do 140.000 in potem presedlali na C4P. PRej smo se vozili s kombijem, zdaj se peljemo z limuzino. Obstaja namreč ogromna razlika v podvozju enega in drugega vozila. AMpak smo bili zadovoljni z berlingom (kljub težavam, ki jih tudi sam omenjaš).

alan30

Citat od: north;243890Pri našem je na desni strani na zgornji polici nad armaturo sam od sebe odpadel vijak.
Ne sekiraj se tudi  deset let nazaj so vijaki odpadali, ko so prvi mk3 ven prišli. Mislim, da imam celo enega nekje v predalu za spomin na skupna pota.
[SIGPIC][/SIGPIC]

north

Ja res glede kvalitete prvih je blo pa slabš kot, da bi vajenci skup montiral.
Citroën - Creative Technology

sharkgrey

Zdravo,

mi smo kupili rabljenega letnik 2016, zdaj me pa samo zanima, kje naj bi bila spravljena dvigalka in pa ključ za gume. V navodilih piše, da pod sovoznikovim sedežem, vendar tam ni nič?

north

Ponavadi je tam kot si napisal poglej še pod voznikovem sedežem?
Citroën - Creative Technology

xtimex

Pri Partnerju je bilo pod sovoznikovim sedežem, prekrito z tekstilnim pokrovom in pa malo bolj globlje - poglej še enkrat.

Ž

minek

Še malo in bo imel 75.000km. Pravkar je dobil nove H4, ker se je ena poslovila. V zimskem času ne uporabljamo dnevnih luči.

sharkgrey

Citat od: north;251602Ponavadi je tam kot si napisal poglej še pod voznikovem sedežem?

Našel pod voznikovim sedežem :BigThumbs:

sharkgrey

Še eno vprašanje za naš letnik 2016: zdajle ko je zunaj že bolj toplo, sem opazil, da se ob vžigu motorja sama od sebe zažene klima, čeprav je bil prej izklopljena.  Kako to deluje, ali glede razliko med zunanjo temperaturo in nastavljeno tempetaturo? Se da to izklopit, v nastavitvah nisem našel?

minek

minek

AdBlue bo treba natočiti. 80.000km in še deluje. :-)

alesz

Nič ne sprašuj samo nalij,drugače bo spet pregovarjanje do septembra....................

minek

Pri 82900km smo se poslovili.

veliki

minek - razlog slovesa?

minek

Citat od: veliki;256291minek - razlog slovesa?
Nakup novega Berlinga.