Xantia v delavnici (servis)

Začel/a deyo, Julij 17, 2007, 11:47:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

isarajli

lahk bi bil zadnji most...oz vilce, a kolesa lepo stojijo al štrlijo spodaj ven ?
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

pehorunkl

Ležaj zadnje desne roke verjetno. Ali pa prerjavet most na spoju s karoserijo (imel na svojem BXu).
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

zlikovski

MATEJ2

Koliko je s tem dela? Se da menjati kar celo roko ali je uležajena na most? Je podobno kot pri bx-u? (pri bx-u sem pred leti "bentil"), ko sem menjaval ležaj.

gregor

Ne podobno, kolikor vem, je popolnoma enako.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

isarajli

no, to sem mislu, pa ne znal povedat...men je franc iz foruma reku ,da mi zrihta na obeh straneh za 100€ plus material.

garac

isarajli, vem za xantio letnik 98, kape menjane, vse deluje, cena ugodna, vinjeta
barva srebrna
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

isarajli

Citat od: garac;142587isarajli, vem za xantio letnik 98, kape menjane, vse deluje, cena ugodna, vinjeta
barva srebrna

dej pošlji kak kontakt na zs prosim.

zlikovski

Èe si kolko tolko tehničen tip, to doma poštimaš, pa te stanejo samo ležaji, upaj da ni poškodovana osovina.

isarajli

tip mi ponuja cel most za karavanko v dobrem stanju za 100, sam se mi zdi nesmiselno celga menjat, bomo vidli..

pehorunkl

Citat od: zlikovski;142598Èe si kolko tolko tehničen tip, to doma poštimaš, pa te stanejo samo ležaji, upaj da ni poškodovana osovina.

tehničen si lahko kolikor hočeš, meni se zdi, da je tu potrebna preša, ali se motim????
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

MATEJ2

Ja, pa tudi s 5 kilsko macolo se da rešit.

Satelit85

sej zato je pa še ena Xantia na dvorišču da ni treba kosov po svetu lovit :) bomo punčki še enkrat pod kiklo pogledali da vidimo kaj je na stvari:)

garac

če imaš dobe roke na zalogi, brez poškodovanih sedežev, samo zamenjaš ležaje, problem rešen za lepo število let
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Satelit85

ma sedeži so kot novi,blago mehkejše kot bi ga oprali s perwolom:) hec,šalo na stran:)
no,s tisto Xantio ki je za rezervo sm naredu niti 20km tako da nimam kakšne predstave kako je kej z ležaji itd..tko da bo treba še tam mal poguglat:-)

drgač pa lepo število rez.delov za X2 še vedno na voljo:)