C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Citat od: deuche;215694Od kdaj pa limitator na tehničnem probavajo?
Èe imaš na armaturi stalno vklopljeno opozorilo "Service", verjetno ni vseeno - ali pač?
Edit: prebral - opozorilo se vklopi, ko je limiter vklopljen. :Hammer3:

simons

Lučke na armaturi pa nimajo veze  tehničnim.

fifk

Èe ti gori lučka za airbag recimo, te ne spusti čez tehničnega. Pa ko prideš nazaj s popravljenim, preveri če se ob kontaktu prižge pa potem ugasne, da ne bi samo žarnico izklopil. Èe že jo moraš prej..

deuche

Lublanski tehnični so pa z...bani. Verjetno tako kot včasih atesti, ki niso šli skozi dokler ni bilo dobro podmazano.

DejanO

Evo nazaj od tapetnika, sedeži obnovljeni. Material je podoben na otip alkantari, zaenkrat še ni tako mehko, naj bi se čez čas vse skup zmehčalo. Barva podobna, lepo prešito, sedalni del podložen s peno. Cena 100 eur za prednja dva sedeža.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

zlikovski

Citroenovc

A da bi pa povprašal več tapetnikov, če bi pa kdo imel tako perforirano alcantaro, se ti pa ni zdel ... lahko da fotke delajo krivico, ampak na fotkah zgleda narejeno polovičarsko ...

moje mnenje pač, je pa res, da sem za.eban, kar se detaljev tiče ....
OK

LP
Primož

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

deuche

Tale je pa delal vbode na eno colo. Èe bi jih malo bol na gosto bi verjetno lepše zgledalo...

DejanO

Citat od: deuche;215794Tale je pa delal vbode na eno colo. Èe bi jih malo bol na gosto bi verjetno lepše zgledalo...

Ti šivi naj bi sčasoma bili manj vidni. Meni je, bom rekel boljše kot je blo, ni pa vrhunsko, ker material ni enak. Ampak bomo preživeli, luknje ni več. Bom videl kako se bo to kaj čistilo. Stare alkantare ni mogel sleči, ker je lepljeno, da pa šiv dobro prime, je moral malo podložiti pene.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: Citroenovc;215786A da bi pa povprašal več tapetnikov, če bi pa kdo imel tako perforirano alcantaro, se ti pa ni zdel ... lahko da fotke delajo krivico, ampak na fotkah zgleda narejeno polovičarsko ...

moje mnenje pač, je pa res, da sem za.eban, kar se detaljev tiče ....

Nekega majstra (pa še od daleč) si itak ne bi mogel privoščiti, 100 eur je nekako še spremenljivo. Ta ima čez 100 vzorcev raznih dobaviteljev, ampak luknjičaste res nisva našla, mogoče jo ima kdo kaj pa vem.

Čojko

Jaz bi si raje ene kvalitetne prevleke za cel avto umslil. Bi bilo sicer precej dražje,...

zlikovski

@Èojko, edino original, to pa smo napisali kolko stanejo ;)

Citroenovc

Citat od: DejanO;215797Ta ima čez 100 vzorcev raznih dobaviteljev, ampak luknjičaste res nisva našla, mogoče jo ima kdo kaj pa vem.

Kot vem, dajo po naročilu perforirat, če je stranka resna oz potrdi naročilo. No, pa če je tapetnik "ta prav". Ni pa najcenejši špas taka opcija, res je.
OK

LP
Primož

DejanO

Prispeli nazaj iz naše prve daljše poti - Opatije, torej po 550 km vožnje, nove prevleke so prijetne na odtip, nedrseče,sedenje podobno kot prej, glavno zadovoljen. Poraba 6,0 l/100 km, povprečna hitrost 85 km/h: AC 130-140 km/h, ostalo malo več kot po omejitvah. Tudi zadovoljen.