C5 II break 2.0 HDi exclusive, l. 2006

Začel/a DejanO, Januar 30, 2016, 10:40:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Vsak avto ima tovarniške podatke, kolko pije,...(približno) tak da tu ni treba tople vode odkrivat.
zraven tega pa brez hrane avto nemore iti, primer bmw ti pije 8-12L in še več pa ti potegne do 240km/h, kateri avto pa pije do 6-8L pa mrkne pri 190km/h tak približno.

Ampak narod bi imel avto ki pije 4L pa gre 240.
Zakon fizike, termodonamike,... se mi nega razlagat,...
Je bil cigan ki je učil konja da malo poje, ko ga je glih naučil mu je crknil :)
Ampak kdo ima BMW nejamra kolko mu pije, kajti on ima BMW ;)

Èe nemorete vzdrževat takih avtov, si kupite svojim dohodkom primernega.

Xandrej

Isto se pogovarjajo na vseh forumih in ja odkrivajo toplo vodo. Ne gre se tukaj zdaj za znamko. :BigThumbs:

garac

e, baš rabiš, da ti potegne 240 za stat v koloni...
avti za tiste z malimi, sicer ne vem zakaj je xandrej prilepil števec od golf IV?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Romzi

DejanO

Za bemfo je to odlična poraba, tolko žere moji mami na bolj kratke ture Xsara Picasso 1.6i 16V.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

e, od golf2 pa poznam armaturo, je prepoznavna, tale pa ima tiste okrog obrnjene porove od Benco kakava , to ima golf IV
[SIGPIC][/SIGPIC]  

sl1

Takle analogen kazalec trenutne porabe ima Barbarian Motor Werke.

Čojko

Pa kilometri so prevrteni,... po moje zaradi tega tudi števec za porabo narobe kaže. Al pa je bila to poraba ko se je s trajektom vozil.
Tu sigurno nekaj smrdi.

dvorjan

Mater ste otrocji. Pustite Dejanu temo o C5 ...

Pa odprite novo temo o porabi v blodnjah ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

DejanO

Citat od: dvorjan;216221Mater ste otrocji. Pustite Dejanu temo o C5 ...

Pa odprite novo temo o porabi v blodnjah ...

Ja, fajn bi bilo da nekdo malo spuca to temo.
Avto gre na redni servis 183.000 km ima, filtri olje total 5-30 ineo in zadnje zavorne sem nabavil, ker te cvilijo. Vzel sem Swag-ove vse pri Potokarju v MB (-25% popusta), 32€ ploščice, vsi 4 filtri 41€. Ugodno!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

garac

@dvorjan, ja pajade, poraba mora bit v vsaki temi, pa tudi če voziš fičo al pa golf, ga moraš z modelom o katerem je govora nujno primerjat!

Tudi olje in gume je prav, da so v vsaki temi
[SIGPIC][/SIGPIC]  

tomaz555

Torej tega ne boš vozil k Jerovšku (glede na to, da dele kupuješ pri Potokarju).Kakšna zamera?

Čojko

Eni so prav bolani ko bi radi čimveč za čimmanj dobili. Večno tekmovanje,...
Zakaj že ima forum administratorje?