Tresenje volana na Berlingu 2015

Začel/a erlosseion, November 16, 2015, 10:50:42 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesdrolec

...

andraž

Kaj pa ko si prevzel avto z letnimi? Je treslo? Èe ni, potem sta samo dve možnosti: da si poškodoval platišča med zimo, ali pa kar je bolj verjetno, da vulkanizer nima pojma. Malo poglej po temah o centriranju in vulkanizerjih. Je kar nekaj napisanega, kateri mojstri so dobri.

alesdrolec

...

touster

Saj vem, da ti to ne pomaga, samo meni na berlingotu ne tresejo gume - letne ali zimske.

Ker sem škrt jih tudi centriral nisem, ko sem menjal za letne in nič ne tresejo.

andraž

zlomjo

Ko to bere nekdo, ki še ni imel težav s centriranjem, si ustvari svoje mnenje o članih debate. Asociacija na risanko A je to? Dostikrat česa ne verjamem, dokler se sam ne prepričam.

antasi

Citat od: zlomjo;232658Ko to bere nekdo, ki še ni imel težav s centriranjem, si ustvari svoje mnenje o članih debate. Asociacija na risanko A je to? Dostikrat česa ne verjamem, dokler se sam ne prepričam.

Poanta tega pisanja je nikoli več berlingo!?
Še naš šef prodaja berlinga, verjetno zaradi tresenja in centriranja?!
Nič in napisal, da je zadovoljen z njim, samo kaj vse je že servisiral na njem.
Izgleda, da sem jaz edini zadovoljen z Berlingotom.
Ravno zadnjič sem kupil rdečega 1.6HDI in ko sem štel je to že moj PETI berlingo.
Pe sem čudn,aja saj sem čez trojane in tukaj smo drugačni ljudje doma..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

zlomjo

Jaz sem imel Berlingota 1 in 2, oba 2.0 HDI in sem bil z njima super zadovoljen. Oba sem kupil pri 140k km s potrjenima servisnima in takrat sta nazadnje videla pooblaščenca. Prvi je bil od zidarjev, drugi pa od serviserjev kavomatov iz Štajerske. Kupil sem ga od avtohiše Brumec brez da bi ga videl v živo. Prodal sem ju z narejenimi 250k km. Ko sem prodajal drugega, sem pomislil, da nikoli več ne bom imel tako dober avto. Ni imel niti kapljice olja pod motorjem in menjalnikom.

tomaz555

Žal zastopim zgornjo zgodbo in to je Citroen. Garancijo si lahko nekam vtaknejo, saj ne naredijo nič. Prodaja bo še padala.

garac

antasi, ne vem kakega šefa imaš, da ni zadovoljen z Berlingom? Osebno, si kaj drugega, kot berlingo sploh ne predstavljam. Saj sem tudi Peugeote gledal, samo potem odpade zastonj servis, žal. Mogoče bi pa forum preimenovali in dodali še DS, Peugeot in Opel, pa seveda Panhard, Berliet, Talbot...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

antasi

Moj šef tukaj na forumu je doma iz unga konca in mu ni zamerit da je takšen kot je. Je že itak dovolj čudn ker vozi in hvali berlingo. Ima pa vsaj srečo da proda neizpraven avto s pokvarjenim pomikom šip. Kaj mu pol pomaga nov jermen in ostale gratis stvari  če ne more čez mejo z njim. kako bo pa dat skenirat osebno hrvatom. Aja zato je rekel  da ne gre na prvomajca. No mogoče bo pa zdaj le kupil en normalen avto in šel tja dol.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

e ja, ti, ta se mi zdi, da je še večji kreten, kot uni urednik klubskega glasila. Je reku zadnjič, da študira, kako bi uno kar je Lovro napisal spravil v Spak? Kako le, to še v sobotno prilogo Dela ne gre

Aja, sicer so citroeni že dolgo občutljivi na centriranje itd. Poznam pa enega kretena, ki so mu nove gume dali... ampak to je zgodovina
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

batzajla

Jest ne vem kaj delate in ne bom sodil, ampak povsod se najdejo kalimeroti, ki pa defoltu iščejo in krivijo druge za svoje prikrite neumnosti narejejene na avtomobilih. Sam vozim berlingote že12 let, pa zaenkrat nobenih pripomb.

bingo

Tudi moj prispevek ne bo bistveno pripomogel "oškodovancu/em"...pa vendar:
Lansko jesen sem se nekaj vozil po blatnih gozdnih cestah in nakar kmalu za tem opazim na AC, da gume tresejo..si rečem:"Jeb***, pa je začel še moj Berlingo (No.7) tresti..." In to ravno med 120-130KMH...pač točno tako, kot so opisovali na forumu...
IN RES JE ZELO NEPRIJETNO!!

Nato sem se spomnil, da sva imela z kolegom na Volvotu XC podoben problem, ko se je po vožnji po globokem snegu sneg nabil med špice alu platišča in sva mislila, da bo avto razpadel na AC-ju...skratka...pogledam pod berlinga in na notranji strani platišča  prisušeno blato. Spucal s krtačo+WAP. Nič več treslo... :)

Hočem reči, da bodite dosledni pri menjavi platišč...vse očistit...z žično krtačo podrgnit...z bakreno mastjo namazat...gume prav skladiščit...

TeMpL

Fino je bit pameten, sam ni tak enostavno..
Ima berlinog III preveč slabo podvozje, tako da brez tresenja skoraj ne gre..
Tisti ki jih dejansko vozite tudi po avtocestah hitreje kot 110 to dobro veste :)