Tresenje volana na Berlingu 2015

Začel/a erlosseion, November 16, 2015, 10:50:42 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

TeMpL

Citat od: antasi;232660Poanta tega pisanja je nikoli več berlingo!?
Še naš šef prodaja berlinga, verjetno zaradi tresenja in centriranja?!
Nič in napisal, da je zadovoljen z njim, samo kaj vse je že servisiral na njem.
Izgleda, da sem jaz edini zadovoljen z Berlingotom.
Ravno zadnjič sem kupil rdečega 1.6HDI in ko sem štel je to že moj PETI berlingo.
Pe sem čudn,aja saj sem čez trojane in tukaj smo drugačni ljudje doma..

res je ... Do 120Km/h je čisto ok avto dalje pa pač ne.

antasi

Ja, mi čez trojane smo znani kot zmerni vozniki, nikoli čez omejitve, najboljš še 20km manj,
zato pa hočemo uvedit mejo na trojanih in skeniranje dokumentov ker se vi zelo razlikujete od nas.
Sigurno so bili berlingoti za naše tržišče boljše narejeni kot za vaše, druge razlage ne vidim.
(aja šele zdajle vidim, da si tudi ti na tej strani, verjetno si ga potem kupil tam čez)

Je pa res da tudi mene moti trdota MK3 proti starejšim. Fedri proti torziji.
Je pa tudi res da MK3 nima več problemov z preobremenitvijo in posledično posedajočo torzijo in stroškom 450 eur.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

touster

Potem imam pa res srečo, da mi nič ne trese pri 130+ km/h.

antasi

Citat od: touster;232762Potem imam pa res srečo, da mi nič ne trese pri 130+ km/h.

Ja. Edini v sloveniji. Tvoj avto je bil izdelan v španiji na plačilni dan ko so delavci dobili še regres in so bili slučajno dobre volje. Naslednjič raje daj 10.000eur več in kupi boljšega caddya ki je izdelan v nemških kolonijah:BigThumbs:

alesz

Citat od: antasi;232763Ja. Edini v sloveniji.
...če na forumu štirje stokajo ,en je pa zadovoljen,to ni odraz stanja v Sloveniji.Sicer pa lahko vsak sam pogleda koliko vozil je v obtoku .

antasi

Citat od: alesz;232764...če na forumu štirje stokajo ,en je pa zadovoljen,to ni odraz stanja v Sloveniji.Sicer pa lahko vsak sam pogleda koliko vozil je v obtoku .

Jaz  z doslej petimi bingoti ne štejem, ker sem ljubitelj citronov in me občasno cukanje tresenje lučkanje ropotanje in ostalo ne moti toliko, ker pred berlingoti nisem imel merðota S klaso ampak enega drugega nemca, ki je glih tak ropotal.
Predlagam, da podpišemo peticijo, da se berlingo preimenuje v pežota ker nam citroenom samo sramoto dela tukaj na forumu in drugje.
Prav tako predlagam, da šefu kupimo en drug avto da nam ne bo s to šajtrgo od avta delal sramoto tukaj. Baje ta forum berejo tudi izobraženi ljudje, le kaj si mislijo o nas.
Pravi citroeni so npr C5 aircross, pa stari C6 pa original DSke pa mogoče še SM , vse ostalo je pa klump.
Tisti, ki si pa ne more kupit takega pravega avta, je pa revež in nazadnjak. Sram naj ga bo!

andraž

Antasi, a ti slučajno stanuješ na Ulici padlih filozofov?

bingo

Jaz vozim sedmega (7) berlinga in mi tudi ni noben nič tresel...torej sva z Antasijem (12 berlingov) že premagala "tresavčke" ?

Berlingov je v Sloveniji več kot 10.000 (po mojih podatkih) in je najbolj prodajan model citroena pri nas...tresejo pa 4-je?

xpuser

TeMpL

Citat od: bingo;232768Jaz vozim sedmega (7) berlinga in mi tudi ni noben nič tresel...torej sva z Antasijem (12 berlingov) že premagala "tresavčke" ?

Berlingov je v Sloveniji več kot 10.000 (po mojih podatkih) in je najbolj prodajan model citroena pri nas...tresejo pa 4-je?

4je :) lol..
 sam sem jih peljal več kot 15 različnih pa so tresli vsi eno več eni manj.
Že samo od forumašev, ki so me klicali za nasvete jih je več ko 10..

Klicali so me celo iz različnih servisov po sloveniji, (brez heca), kaj je za naredim tudi smi vedo, da niso reševali samo 1nega nerešljivega primera..

tako, da so prav gotovo v večini, samo večina ljudi s spijazni, ko ji na servisu povedo, da tako mora biti :) Nekaterim je pomembo smo to, da se avto premakne z mesta.. in jih druga ne zanima.. (klasični citroenarji tipičen primer = moj Foter)

Superiorni so tresli samo po bregu navzdol v levem ovinku.. pri 126 ali pa 133-134  .. čisto brez tresenja ni bil nit eden....sploh če si pozoren na to.

Vklopiš tempomat pelješ 20 km in čakaš čakaš... prej ali slej doživiš tresenje...

antasi

Citat od: TeMpL;2331924je :) lol..
 sam sem jih peljal več kot 15 različnih pa so tresli vsi eno več eni manj.
Že samo od forumašev, ki so me klicali za nasvete jih je več ko 10..

Klicali so me celo iz različnih servisov po sloveniji, (brez heca), kaj je za naredim tudi smi vedo, da niso reševali samo 1nega nerešljivega primera..

tako, da so prav gotovo v večini, samo večina ljudi s spijazni, ko ji na servisu povedo, da tako mora biti :) Nekaterim je pomembo smo to, da se avto premakne z mesta.. in jih druga ne zanima.. (klasični citroenarji tipičen primer = moj Foter)

Superiorni so tresli samo po bregu navzdol v levem ovinku.. pri 126 ali pa 133-134  .. čisto brez tresenja ni bil nit eden....sploh če si pozoren na to.

Vklopiš tempomat pelješ 20 km in čakaš čakaš... prej ali slej doživiš tresenje...

pol imam pa jaz, pa tist eden še tukaj parkinsovo bolezen.
ni problema, bom vsaj prej šel v penzijo:BigThumbs:

antasi

Upam da vsaj garač to ne bere ker bo potem njegov naslednji avto kadi to mislim unga nemca od fauve ki trese že pri štandgasu z hitrostjo pa vedno manj...sprobano na AC proti nemčiji

erlosseion

No super, samo takšne sem še čakal.
Èe kateremu ne trese volana (tako kot meni) se lahko hitro dogovorimo za menjavo (če je podoben letnik in oprema).
Prosim, ko sem odprl to temo, sem jo z namen, da najdemo rešitev, pomoč, karkoli bi pomagalo.
Sem družino peljal za prvomajske na dopust na Jadran in, ko se pelješ malo daljšo razdaljo in trese pri 120 km/h, tako da ni niti prijetno niti več varno... no tukaj se konča vse lepo kar je pri tem vozilu. Zato se prosim, če nimate rešitve, vsaj v tej temi vzdržite neokusnih komentarjev, da nam, ki nam trese, nismo najbolj pri pravi.
Oziroma, kot je zapisal Templ: "sam sem jih peljal več kot 15 različnih pa so tresli vsi eno več eni manj.
Že samo od forumašev, ki so me klicali za nasvete jih je več ko 10."
No sam sem med njimi, žal.

antasi

ne bit zdej užaljen če enim manj trese,ker ne zaznamo, smo pač smotani.
Templ, od katerega sem se kar nekaj naučil, čeprav ne znam to lepo napisat, in še nekateri so lepo opisali rešitve za tiste ki jim trese.
Èisto brez pa izgleda ni nikoli.

Poslano od erlosseion  Poglej Sporočilo
Templ - Èe se rahlo dotaknem zavore pa tudi pri "rahlem zaviranju" začne še bolj tresti, z manj tlaka in meritev spredaj pa nisem naredil
kaj bi ti to lahko povedalo, imaš rešitev?
Za začetek imaš hin diske.. Èe bi bili ok.. bi se avto umiril..

in tako naprej piše templ in ostali rešitve, je pa res jeba, če kupiš nov avto in ne pričakuješ da boš sedaj plačeval, da ne bo tresel, ampak POZOR, to velja samo za berlingota Mk3 to je tanov, za tastare, tam nekje do l.2008 ne tresejo in nikoli niso.

Zajebavamo se pa nekateri zato, ker ta mesec pišemo zastonj nasvete, ker nam garač še kar ni nakazal plačila za prispevke za prejšnji mesec...

garac

ta mesec plačil ne bo, ker moram vložit forumske prihodke v koreto, ki sem jo kupil po vaših neuporabnih nasvetih.

Sorry Antasi, ženi povej, da izlet v Benetke odpade
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/