Vprašanja glede prodaje C5 II

Začel/a Vlado333, Junij 21, 2015, 01:56:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

DejanO

Citat od: Romzi;241004Komu si dal zrihtat?

Eh to je daleč od tebe, tapetništvo Mlinarič Emil, Središče ob Dravi.

fotke so v moji temi, mapa C5 II.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Romzi

Vse se da če se hoče. Bomo videli, zdaj sem dobil enga odpadarja, ki bi utegnil zrihtat en sedež oz. lahk otudi samo sedalni del.

Romzi

Podvprašanje: ali pašejo sedeži iz. C5 MK1 v MK2?
Oz. kakšna je razlika če dobim "navadne" tekstilne sedeže. Verjetno zgubim gretje sedežev. Še kaj?

andraž

Romzi

Cepetka se še kar lepo vozi, zdaj ima 280 000 km. Nobenih posebnosti, pred kratkim sem menjal edino sprednje diske, ploščice, pa letne gume smo nataknili.
V večini ga servisiram kar sam (redne stvari).
V glavnem, Vlado, odličen avto si mi prodal :-)

Romzi

Še to.
Ker imam avto bolj za vozit kot za gledat, imam še vedno strgan vozniški sedež.
Vmes sem edino izvedel, da se baje da zamenjat samo sedalni del in da je možno uporabit sovozniški del (čeprav ima drugo katalaoško).

alesz

Ce sem povsem pošten ,se ne spomnim točno ampak se mi zdi,da moraš predelat luknjo za zaklep varnostnega pasu..........

Double Chevron

Sedalni del iz leve na desno se da zamenjat brez težav. Kataloška številka je baje enaka (povedal Jenko), tapetnik, ki mi je menjal in zrihtal sedeže pa tudi ni nič rekel, da bi moral kaj predelat. Ampak pri meni ni nobene elektrike v sedežih.

andraž

Elektrika in grelec sta pod v in v peni, menja se samo prevleka, tako da verjetno nebi smelo biti težav.

Double Chevron

Ne moreš zamenjat samo prevleke, ker je lepljena na peno.

alesz

Prevleka je lepljena na celo površino sedala,oziroma naslanjala.Penasta sredica je prebrizgana z lepilom,nakar jo oblečejo z tekstilom,to gre v kalup in v peč,kjer se zlepi v enoten kos.Zadnje citroenovsko vozilo pri katerem si lahko menjal tekstil ali penast insert je bil Berlingo I

MSrougeZX

Tudi pri Cactusu lahko menjas posebej peno in tekstil... So nam menjali na skoraj novem.. Napaka v peni-bula.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Romzi

No, po skoraj štirih letih lastništva je že moral pokazat kako napako.
V petek, ko smo se vračali iz Istre (šlepal sem kamp prikolo), mi je ob poskusu zelo odločnega prehitevanja počasnele avto vrglo v limp mode.
Ob prvi priliki smo se ustavili in od tam je avto šel normalno in se napaka ni ponovila.
Tester pravi da je napaka na "dostavi" goriva (priponka).
Spletna pamet pravi da je lahko filter goriva, regulator tlaka ali pa HP črpalka (upam da ne).
Zaenkrat bp (tok - tok), vendar bom vseeno pozoren na dogajanje.
Najraje bi si nekje sposodil BT vmesnik in sproti spremljal oz. beležil parametre.
Tisti ki poznate sceno: kakšen nasvet?

jumper1

Filter goriva je dostikrat problem tako da najprej tega zamenjat.