Vprašanja glede prodaje C5 II

Začel/a Vlado333, Junij 21, 2015, 01:56:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Matteo.

Citat od: Citroenovc;219991Vlado - za vso ostalo robo, ki jo omenjaš - držijo cene.

Sklopka je polna cena 335, vztrajnik pa 223. Oboje sem videl pakungo - je original PSA replacement part in je od LUKa. Roba, ki je bila vzeta ven - je meni delovala enako - in ravno tako je pisalo gor LUK.

Kot sem razumel - se je PSA zbrihtal in ej dal končno neko normalno ceno za neko posodobljeno različico 2M vztrajnika. Vztrajnik je bil ob vpisu VIN cifre na voljo kot ustrezen del v programu.

Torej?

Kje si pa menjal če ni skrivnost?
Meni je tudi Toni rekel da se dobi ugodna varianta vztrajnika original za C5 2.0Hdi, saj so menda znižali cene..

LPM
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

Citroenovc

Matteo - menjali pri Toniju.

Tomaž - ne vem več koliko je bilo delo iz glave. Bom moral račun pogledat.
OK

LP
Primož

Romzi

Po dveh letih lahko rečem samo tok-tok. Gajba špila, tankam pogosto, perem redko, vozimo se, kaj pa drugega.

Čojko

Citat od: Romzi;234573Po dveh letih lahko rečem samo tok-tok. Gajba špila, tankam pogosto, perem redko, vozimo se, kaj pa drugega.

:BigThumbs:

Romzi

Narejen redni servis, brez posebnosti. Do zdaj naredil cca. 50 kkm s cepetko. Naj traja ....

Romzi

Zamenjal sprednje čeljusti, zajle in vodila.
Imam pa problem z voznikovim sedežem. Alcantara, siva, strgana. Sedež ima tudi gretje.
A je slučajno možno menjati samo sedalni del, da bi npr. z donatorskega vozila vzel sedalo od sovoznika ali pa voznikovega če bi bil še kolikortoliko cel?
Ali je mogoče kaka druga trajna rešitev?

sušo

Ne vem kako ma C5 ampak pri Evasionu se da. Sm menjal točno ta del kot ga omenjaš ti. Sicer moraš imet mirne živce in hladno pivce ampak gre.

Za obnovit je pa po besedah tapicerja težje, ker je alkantara napopana na peno.
Ta problem mam pa pri C8 in obeh sprednjih zicih.

Romzi

Citat od: sušo;240992obnovit je pa po besedah tapicerja težje, ker je alkantara napopana na peno.
Ok, hvala, bom povprašal lokalnega "odpadarja".

andraž

Jaz že lep čas iščem tako sedalo. Nikjer ni nič. Moja še ni strgana, gre pa v tej smeri...
Alkantara gre stran, če se jo potegne z parnim čistilcem. Lepo odstopi.

alesz

Lahko zamenjaš samo sedalni del,ampak samo celega,ne moreš razstaviti,tkanine od pene,pa tudi grelca ne dobiš ven. Levi in desni se razlikujeta po luknjah za varnostne pasove,pa mislim,da ima šoferski manj kablov......Tkanina se v večini primerov strga ko se sesede insert in začne lesti sem ter tja.Èe takoj odpreš in raztrgaš tkanino od inserta na deli ki je poškodovan,lahko zadevo rešiš.Na del inserta nalepiš dodatno peno jo oblikuješ on čezenj nalepiš tanek filc,na tega pa nazaj preobleko....uporabiš lepilo v spreju.....

sušo

@Romzi malček si sposodim temo...

Sprednja sedeža C8 komplet (bež, alcantara, štrom, gretje) bi rabil. Moja sta uničena od zunaj in deloma znotraj... Èe kdo ve, se priporočam. Hvala

alesz

Takole nekako zgleda seseden insert,luknje zapolniš z peno,zbrusiš in obdelaš v obliko,čez to pa filc in preobleko nazaj zalepiš,vse peno na filc in filc na preobleko,se ne sme premikat kak del posebej....

Romzi

Kaj pa vem, pri meni po občutku s sedežem (sredico) ni nič narobe, samo obloga je znucana.

DejanO

Daj prešit, če te moti, kot sem naredil jaz. 100€ me je stalo za prednja sedeža. Počasi bo 2 leti in je še vse OK, brez sledi uporabe.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive