C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Gox si prebral, kaj sem ti napisal za sprej...mislim da ga Dunlop proizvaja...

Gox

Citat od: gule;211042Gox si prebral, kaj sem ti napisal za sprej...mislim da ga Dunlop proizvaja...

Prebral ja, samo ne morem tako hitro pisat odgovor :)

Bombola za flikanje je cca 28€, po netu citroen service, redna cena.

Kupil bom novo....

V luknji za rezervno kolo pa imam tudi elektromotor ročne zavore.
Je treba sploh videt če paše še kolo zraven. Luknja sicer je okrogla, samo ne vem če dovolj velika, globoka za vse skup...

Èe bom kdaj naletel na kakšno kolo ugodno, bom kupil.

tomaz555

Ne vem sicer kako je rešeno, vendar se je za doplačilo dobilo tudi rezervno kolo (zasilno) in gre v prtljažnik.

hahehihoh

Ja zasilno gre v prtljažnik če imaš el.ročno zavoro če je pa nimaš lahko gre bodisi zasilno bodisi v org. dimenzijah. Moje rezervno kolo je 205-55R16 v originalu.

MSrougeZX

Naš ds4 ima tudi elektro zavoro in ima zasilno kolo....sicer je širina mislim da 125 ali 135 in je smešno za popizdit ko je na avto, ampak pelješ se pa lahko do doma, sicer je omejitev max.80km/h..smo imeli priliko tako vozit in Poreča do Lendave...bila je nedelja in ni blo možnosti zakrpat original gume.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

101.101 km ... TRW citroen ploščice zaenkrat ne cvilijo ... zavira super.

Gox

101.454km avto mi stoji ...

Okvara nekih zadev okoli termostata.

Računalnik javlja že znano napako "ventil zamika izpušne odmične gredi", kar bom menjal po novem letu, polega tega pa še napako senzorja temperature, pa še neko napako glede izklopa oz. krmiljenja vodne pumpe... pa še eno napako glede senzorja olja, ma ta je baje povezana s ta prvo s senzorjem izpušne gredi...

Avto napiše STOP, temperature faulty in zalaufa ventilator, tudi če je mašina še mrzla.

Sonda je bila na zalogi, termostat, oz. ohišje pa še ne. Verjetno jutri dobijo.
Pride pa v kompletu ...

Avto je pri Pongracu.

100 pa še kaj € bo hitro šlo :)

Naročeno .. prva slika>

SaGo

lep pozdrav. Malo sm ti fauš za felgami, ker imaš orginalne, drugače pa zelo lep avto ;)

Imam pa 2 vprašanja zate in sicer, prebral sem glede garancije proti koroziji al kako že, moja c4 je tud mela pred dnevi 4 rojstni dan in nisem vedel za to garancijo, mi lahko malo več napišeš prosim :)

Pa še to, mogoče veš, kako bi lahko izklopil zapiranje stranskih ogledal pri zaklepanju? Ker tu pri nas na Pohorju hitro zamrzne vse skupaj in nebi rad zjutraj slisal ob odklepanju avtomobila pokanja plastike oz mehanizma :)

Gox

Za pregled se najaviš na servisu in poveš da bi rad opravil ta pregled, v četrtem letu starosti.

0,60h dela po računu, zdaj je odvisno kolikšno ima tvoj servis urno postavko.
Jaz sem plačal 18€. Je pa v knjigici vzdrževanja prav posebna rubrika za ta pregled.

Glede ogledal, pa se ne sekirat. Tudi če primrzne... pravijo vsi da ponavadi ne dela težav. (so tudi v fabriki že mislili na to)

andraž

Èe zamrzne, je motorček toliko pameten, da ne odpre ali zapre ogledala-ne vleče v nedogled. Ga izklopi, potem pa z roko odpreš ali zapreš ogledalo. Ko ni več ledu, zadeva deluje brez težav naprej.

Gox

Ohišje in termostat dobili, manjka še en konektor ... čakam ponedeljek.

gule

Gox ta zadeva je imela pri Citroenu za 1.4 vti i 1.6 vti motorje vpoklic. Tako, da bi to mogoče lahko gratis zamenjali?

Gox

Moja C4 ni imela ... je imela ene 4 druge vpoklice, za to zadevo pa ne.
Tudi moj Ds3 ni imel vpoklica.

Oz. vsaj noben ni klical (pisal)

Pomojem bi že takrat poklicali.

yogurt

gox katere 4 vpoklice si imel ? imava popolno isti model sam da je moja rdeča. pa sem dobil vpoklic samo par let nazaj za termostat .

gule