C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hahehihoh

Zakaj ti pa zraven kilometrov gori ključ? A ni to znak da je interval dosežen/presežen?

Pri meni je zdaj 19.000 km od servisa in je olje še vedno na max. Imam pa cca 155.000 km

Gox

Ključ gori, ker še nisem bil na servisu, za tisoč, presegam nastavljen interval 20.000...

Bom še v tem mesecu to uredil :)

Gox

Prvih 10.000km v mojih rokah je mimo ...

Poraba 7,7L na 100km (podatki glede na spritmonitor v mojem podpisu)

Super avto :emot112:

gule

Eh, ko se spomnim...za pet let mojega dela v Citroenu, smo-sem prodali samo dva C4 z tim motorjem. Enega je naročil možakar, ko še sploh nismo odprli, drugega, pa smo vzeli na zalogo in ga prodajali skoraj leto. Vmes se je prodalo nešteto 1.6 hdi...

Neæe Bosanac benzinca i džaba ti...

hahehihoh

Pa tudi če dela 5.000 letno :D

Še jaz ki sem zdaj v 10 mesecih prevozil 20.000 km bi lahko imel bencinarja.

Gox

Naredil servis na 100.785km.

Olje, filtri, mikrojermen, zavorna tekočina, zadnje zavorne ploščice.

Obenem so bile še čeljusti očiščene in zadnji diski postruženi. (ker je škoda dat nove ploščice na zarajavel in grbančast disk)

Opravljen tudi protikorozijski pregled ...

V bližnji prihodnosti pa bo še za zamenjat:

- peno za zasilno krpanje pnevmatike (potekel rok)
- ventil zamika izpušne odmične gredi (kaže na napako)
- desno oblogo pod vetrobranskim steklom (razpada)
- zalepit plastiko pod vetrobranskim steklom (malo češko narejeno vse skupaj :))

S servisom sem zadovoljen, narejeno kvalitetno :BigThumbs:

Pa še akcija meseca, za tiste ki dodajate  ... aditiv za VTI motorje .... in dizle ... 8-9€ (akcija-50%)

Sem kar 4 nabavil :) za moja dva VTI-ja ...

xpuser

altair123

A ti je kar Jenko postružil diske?

garac

samo idioti vozijo avte k pooblaščenim serviserjem!

Plačal si ziher ko žuti, pa spet so te nategnili z  menjavo zavorne, to je ziher ene 100€ pa cel kup bedarij si plačal, menjali pa jih najbrž niso!

A si bil zraven pri servisu?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Točno, tudi diskov niso postružili. Se lepo vidi.

Gox

Cene namenoma nisem napisal, ker bo še koga stisnilo tu na forumu ko bi vidu da sem dal za ploscice 70€, jermen 36€,  za olje pa celo premoženje :)

En čas sem stal zraven in pametoval :) Potem se je zavleklo zaradi struženja diskov, tako da so me prišli iskat in me odpeljali v Avstrijo. Avto sem prevzel zvečer ob vrnitvi.

Diske struži en majster s katerim Jenko sodeluje. Je naredil hitro in dobro. Zaviranje bp, brez tresljajev.

gule

Tisti sprej boš kupil, edino, če imaš preveč denarja...mislim da je čez 50 eur...

Moj predlog najdi kakšno kolo in dvigalo, ter ključ(vse rabljeno dobiš za ta denar), ter vse to daj v avto(je zadosti prostora v lavoru). Tisti kompresor, pa pusti za čolne in žoge...dobro se tudi guma da napumpati na avtu, samo malo traja...

Ker, če gumo prerežeš ponoči na kakšnem mestu, kjer ni signala, se me boš spomnil...

alan30

Citat od: garac;211005samo idioti vozijo avte k pooblaščenim serviserjem!

Plačal si ziher ko žuti, pa spet so te nategnili z  menjavo zavorne, to je ziher ene 100€ pa cel kup bedarij si plačal, menjali pa jih najbrž niso!

A si bil zraven pri servisu?

Garac zdej te bo pa xpuser skurcal :argue1:, da širiš krivo vero kako iskati bližnjice pri vzdrževanju avtomobila.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

hahehihoh

Fantastična barva in platišča. Ti jih kar malo zavidam, priznam. :D

Mene tudi čaka naslednji teden servis. sem že malo preko intervala, sem se pa na podlagi popustov odločil avto servisirati na pooblaščenem Citroen servisu. S popustom so mi naredili ceno enako tisti, ki bi jo plačal nepooblaščenemu serviserju. Pa še nadomestni avto dobim zastonj.

Gox

Jaz sem koristil 20% popusta iz kluba MyCitroen, 10% pa na Total.

Menjava zavorne tekočine pa pride cca 36€. (z 10% popusta)
Protikorozijska kontrola pa 16,5€ (z 10% popusta)

Za dobre 4 tanke goriva imam poserivisiran avto kot je treba, pregledan, podmazan, preizkušen.

@hahehihoh ..kakšna pa je tvoja C4, daj eno sliko na forum, da vem kdaj te srečam :) Videvam par C4-k neprestano po KP.